View Full Version : Vraag: internet beveiliging van ziggo


vermeervangestel
16 november 2008, 13:02
heb sinds kort internetbevieliging van ziggo
als ik het opstart krijg ik te zien .
uw virusdefineties zijn zeer oud.
als ik de server map kom.
staat er kan geen verbinding met server map maken
geen verbinding met internet .
maar heb wel verbinding met internet .
geeft ook aan
controle op updates is mislukt.
heb al meerdre keren contact met ziggo gehad.
het opnieuw geinstaleerd.
zzij konden het ook niet oplossen en hebben het door verwezen aan de technische dienst . kan iemand mij helpen .
B.V.D. annie vermeer

bompa
18 november 2008, 20:06
Ook ik zit met het zelfde probleem, heeft me al heel wat gekost aan telefoontjes, maar de oplossing is er nog steeds niet.

mennomulder
18 november 2008, 20:50
Waarom gebruiken jullie in hemelsnaam de beveiliging van Ziggo ? Er zijn toch genoeg andere mogelijkheden ? Zelf heb ik NOD32 als virusbescherming en tevens de gratis PCTools Firewall. Er zijn ook legio gratis virusscanners beschikbaar o.a. AVG of Avira.

vcpark
26 december 2008, 02:04
router ontkoppelen en even de kabel gebruiken.

marc66
26 december 2008, 10:25
Heb zelf avira, en ben daar dik tevreden over, en als je meerder pc`s hebt koop je een licensie voor 3 pc`s, en dan ben je per pc 20,- per jaar kwijt, en voor 2 jaar 30 euro voor 2 jaar, dat is helemaal niet duur, en je systeem wordt minimaal belast, iets wat bij Norton helemaal niet het geval is
kijk anders gewoon op avira.de
als er nog vragen zijn, stel ze dan hier en ik probeer er een antwoord op te geven

nibble
26 december 2008, 13:03
Ik heb een paar maanden geleden al zoveel problemen met F-Secure gehad. De computer reageerde op het laatst nergens meer op. Na verwijdering van F:censored:-Secure waren alle problemen voorbij.
Niet installeren dus of meteen verwijderen!!!:giveup:
Onderstaand mijn bericht op dit forum van mei of juni j.l.:
--------------------------
Dit is mijn eerste bericht op dit forum (op welk forum dan ook). Mijn probleem is het volgende: F-Secure gedownload, na ontvangst per brief van de activatiecode programma ge´nstalleerd. Tijdens installatie geen foutmeldingen gehad. Na installatie bericht dat alles beveiligd was. Maar het incoontje in de system-tray staat maar te knipperen met een rood uitroeptekentje.
Na het programma geopend te hebben staat er bij de Status:
Virusdefinities zijn zeer oud. Automatische updates staat op Aan, maar ervoor weer een knipperend geel uitroeptekentje. In het bijgehouden log wordt om de 5 seconden een bericht geplaatst dat het downloaden van F-Secure IDS-update 2008-03-17_01 is mislukt en ook de F-Secure News-update laat het afweten. Alle andere downloads waren wel gelukt en ge´nstalleerd.
Op mijn tweede computer werkt het programma zonder problemen.
Ik heb F-Secure maar weer verwijderd van de computer maar wil toch wel graag weten wat er nu eigenlijk fout gaat. Probleem ook per e-mail bij de Klantenservice gemeld, ontvangstbevestiging gekregen, maar het antwoord zal nog wel lang op zich laten wachten. Vandaar mijn bericht hier op het forum.
-------------------------
Nibble
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/images/misc/progress.gif

bompa
15 maart 2009, 09:43
Via deze site kan je wel updaten (http://download.f-secure.com/latest/fsdbupdate.exe) maar het is de bedoeling dat ziggo f-secure dit automatisch doet. Ook heeft mij dit al Ç 7,52 aan telefoonkosten en vier contactformulieren gekost. Ene Rene Mulder van F-secure zou een week geleden al mijn probleem met iemand van ziggo doorgeven, helaas ook hier niets meer van gehoord.
Succes

cra1n
15 maart 2009, 22:10
Waarom gebruiken jullie in hemelsnaam de beveiliging van Ziggo ? Er zijn toch genoeg andere mogelijkheden ? Zelf heb ik NOD32 als virusbescherming en tevens de gratis PCTools Firewall. Er zijn ook legio gratis virusscanners beschikbaar o.a. AVG of Avira.

Betrouwbaar... AVG, Avira zijn een gratis virusscanner wat niet altijd betrouwbaar komt. En het kost maar 3 euro per maand? Dat is ook niet zo veel, he? Voor 3 pc's?