View Full Version : Eredivisie live aansluiten


Xaler
2 november 2008, 11:11
Goedemorgen,

ik heb gisteren eredivisie live aangevraagd bij Ziggo. Hoe lang duurt het gemiddeld voordat je beeld heb? Bij de aanmelding stond dat ik na 48 uur contact op moest nemen als er nog niets te zien was.

Die 48 uur zijn natuurlijk nog niet voorbij maar vraag me af of het binnen een uur geregeld is of dat ik moet wachten tot de 1e werkdag?

Iemand ervaring? Helpt het om de modem een keer te resetten?

Gr. Dion

ziggo-user
2 november 2008, 11:17
Ons systeem stuurt iedere 4 uur een pulse uit. Als je decoder aan staat met signaal en smartcard erin zou het binnen 8 uur waarschijnlijk wel moeten werken :)

Maar welke melding krijg je op de zenders?

Xaler
2 november 2008, 11:20
Ik heb melding E19, previewperiode afgelopen.

Xaler
2 november 2008, 11:41
Een E19 melding krijg je normaal als je op een zender komt waarvoor je geen abonnement hebt. Wil je een extra pakket afnemen, of een nieuwe smartcard registreren, klik dan hier. (http://www.ziggo.nl/bestellen)

In sommige gevallen krijg je deze code ook op een zender waarvoor je wel een abonnement hebt. Doe in dit soort gevallen het volgende:


Trek de stekker van de decoder uit het stopcontact.
Haal de smartcard uit de decoder.
Wacht 30 seconden.
Steek de stekker weer in het stopcontact.
Doe de decoder aan.
Zodra de decoder vraagt om de smartcard stop je deze met de chip naar beneden in de decoder.
Nu moet de E19 melding weg zijn.

Hou je toch de melding in beeld, neem dan contact op met de klantenservice via 0900-1884.
Dit werkt ook niet.

maurice.becholz
2 november 2008, 15:28
een collega van mij heeft ook eredivisie aangevraagt per telefoon. daar zei men dat het 5 werkdagen duurt voor je het hebt maar hij had het naar 5 weken nog niet. sinds begin afgelopen week had hij het eindelijk, naar nog eens 3 keer bellen. dus ben benieuwd hoelang het bij jou duurt.:cry::cry:

Xaler
2 november 2008, 15:31
Dat zou knap balen zijn. Ik wacht het tot morgen 1900 af en dan gaan we bellen. 5 weken gaat te gek worden. Heb het trouwens besteld via eredivisielive.nl Mogelijk maakt dat enig verschil qua levertijd.

anoniem
2 november 2008, 19:04
Dat zou knap balen zijn. Ik wacht het tot morgen 1900 af en dan gaan we bellen. 5 weken gaat te gek worden. Heb het trouwens besteld via eredivisielive.nl Mogelijk maakt dat enig verschil qua levertijd.


Van de gegevens die aangeleverd zijn via eredivisielive.nl is een deel niet verwerkt omdat de informatie op onderdelen niet correct was. Ik zou het toch nog maar eens via de helpdesk proberen.

DReaMeR
2 november 2008, 22:53
dat is weer een prima service dan, dat hij zich nu opnieuw moet aanmelden, omdat een deel van de gegevens niet klopt, dan heb je nl toch wel wat gegevens, dan zou er ook vanuit ziggo actie ondernomen kunnen worden.

Zou ik de klantvriendelijke manier vinden.

anoniem
2 november 2008, 23:20
dat is weer een prima service dan, dat hij zich nu opnieuw moet aanmelden, omdat een deel van de gegevens niet klopt, dan heb je nl toch wel wat gegevens, dan zou er ook vanuit ziggo actie ondernomen kunnen worden.

Zou ik de klantvriendelijke manier vinden.

Als de gegevens niet kloppen dan kan de data niet geimporteerd worden. Dit leidt tot zgn uitval en dit is allemaal handwerk. Ik weet niet hoe dit ingericht is. Ik kan je alleen maar adviseren het pakket opnieuw aan te vragen, desnoods via de helpdesk.

Xaler
3 november 2008, 13:19
Ik bel ze wel ff. Helaas is iedereen in gesprek.

Xaler
3 november 2008, 13:28
Gebeld, een opzegging staat de bestelling in de weg... Ander nummer gekregen, deze ff bellen.

Xaler
3 november 2008, 13:55
Hang nog lekker in de wacht :censored:

Xaler
3 november 2008, 14:04
En opgegeven. Probeer het later vandaag nog wel eens.

MichelAngeloCap
3 november 2008, 18:55
ik heb een abo op eredivisie live echter sedert zatedagavond heb ik een E19 melding... heb dus van het weekend dus niet kunnen kijken.. heb zaterdagmiddag nog wel wat zitten kijken echter op het moment dat ik twente -ajax wilde kijken was die melding er. Al proberen te bellen met Ziggo echter die helpdesk is echt niet te bereiken..... baal hier als een stekker van en heb nu maar een contactformulier gestuurd. hopelijk krijg ik hier een reactie op zodat ik aanstaande vrijdag naar De Graafschap- Nac kan kijken.....

Xaler
10 november 2008, 08:27
Heb nog een paar keer gebeld. Opnieuw extreem lang in de wacht. Heb het nogmaals aangevraagd via eredivisielive.nl. Geintje kost me anders bakken met geld. Als het nu nog niet lukt hebben ze pech. Haal alles dan weg bij Ziggo en ga wel naar KPN.

Xaler
11 november 2008, 08:36
Wederom niets, gebeld en iemand gesproken die het binnen 3 dagen zou fixen. Prima, voor die tijd is er toch niets op. Nu wachten tot vrijdag, hopelijk kan het sneller.

Xaler
14 november 2008, 08:27
Uiteraard niets!! En de wachttijd is meer dan 10 minuten! Dit is toch echt te gek voor woorden. Stuur ze een mail, als daar geen reactie op komt dan zeg ik mijn abonnementen op.

Xaler
14 november 2008, 08:33
Mail naar Ziggo;

Goedemorgen,
ik ben nu al 2 weken bezig om eredivisie live te bestellen. Eerst 2 keer geprobeerd via www.eredivisielive.nl (http://www.eredivisielive.nl) maar die bestellingen komen om de een of andere duistsere reden niet bij jullie binnen. Nu heb ik dinsdagmorgen om 0815 gebeld (en wonder boven wonder gesproken) met een medewerker van jullie. Deze zou alles in orde maken en binnen 3 werkdagen zou ik eredivisie live hebben. Mooi niet dus, vanmorgen weer gebeld. Eerst word ik uit de wachtrij gegooid en in tweede instantie is de wachttijd meer dan 10 minuten. Daar heb ik geen tijd voor.
Bij deze geef ik jullie nog 24 uur de tijd om alles te regelen zodat ik morgenvroeg eredivisie live kan bekijken. Mochten jullie opnieuw falen zeg ik al mijn abonnementen op en ga ik naar KPN oid.
Dit is toch schandalig!!!!
Hoogachtend,
Dion Morskieft