View Full Version : Oproep: volop bellen naar mobiel


vinnie-terranova
31 oktober 2008, 00:37
Het van vast naar mobiel bellen bij ziggo is niet al te duur. Ik maak gebruik van volop bellen en kan dus onbeperkt naar vast nummers binnen nederland bellen. Natuurlijk zou het mooi zijn als je ook naar mobiele nummers onbeperkt kunt bellen. Ik denk dat het nu nog te kostbaar is om voor die 10 euro naar mobiele nummers te laten bellen. Ookal worden de prijzen in de toekomst misschien veel lager. blijft dit misschien toekomst visie, maar ben gewoon eens benieuwd wie er dan volop bellen zou nemen als de mobiele nummers nu in het volopbellen-pakket zou zitten.


vandaar deze kleine poll...........

Manolito
31 oktober 2008, 10:11
Persoonlijk bel ik niet veel, dus als deze poll alleen op 'vol-op" bellen slaat kan/mag ik niet stemmen.
Als sms-en mogelijk zou worden, gratis of tegen geringe kosten, zou dat een uitkomst zijn. Daar vele kennissen en familie meestal alleen sms-jes versturen.
Maar vollop bellen nee dat zou ik niet nemen, ik bel p/m maar voor 1,- a 2,-. Terug sms-en moet helaas nog met mijn mobiel.
Je zou zeggen bel ze dan terug ipv sms-en, maar vele hebben na de eerste beltoon er hun voice-mail al op staan vandaar.
Dus voor mij sms-en in het pakket en kan me mobile eruit doen.

egerards
31 oktober 2008, 20:34
Dit is (nog) niet haalbaar, maar dat heeft alles te maken met de prijzen die mobiele telecomproviders berekenen in Nederland.

Het is namelijk goedkoper om naar een mobiele telefoon in bijvoorbeeld de USA te bellen, dan naar de mobiele telefoon van je buurman. :rolleyes:

-Eric-