View Full Version : digitale ontvanger actie voor 15 Euro


mwoe
18 oktober 2008, 09:32
Heb op 15 augustus een brief + antwoordkaart van Ziggo ontvangen.
Mooie actie om voor 15 Euro een digitale ontvanger plus smartcard te krijgen. Antwoordkaart moest voor 7 september opgestuurd worden. Heb dit uiteraard reeds ruim voor deze datum gedaan (eind augustus). Tevens in de brief door Ziggo aangegeven dat je na ongeveer 3 weken een waardebon krijgt waar je dan voor 15 Euro bij de plaatselijke witgoedhandel (die je zelf hebt aangegeven) de boel op kunt halen.
Je raadt het al: zitten nu 1,5 maand verder en nog niets.

Meerdere mensen dit probleem?
(Woonplaats:Veenendaal)

ziggo-user
18 oktober 2008, 17:20
Dit kan inderdaad voorkomen. Er zijn hier en daar mensen waarbij de waardebon van actie Veenendaal niet aangekomen is.

Ik weet niet zeker of de actie nog volledig loopt, maar als ik me niet vergis kunnen ze het wel fixen. Je moet even naar de klantenservice bellen. Die kunnen zo'n waardebon voor je regelen.

M@rc0
18 oktober 2008, 18:10
Ik kreeg rond dezelfde datum ook die brief en was ook snel met terugsturen. Afgelopen maandag kreeg ik de waardebon thuis en kan vanaf de 25ste de decoder ophalen.

mwoe
9 november 2008, 22:34
update:
Op vrijdag 31 oktober maar eens gebeld met de helpdesk.
Belde op stipt 8:00 en kreeg gelijk iemand aan de lijn.
De hele week zo'n 20 keer gebeld, maar kreeg elke keer de melding dat het druk of zeer druk was met wachttijden van minimaal 10 tot 30 minuten.
Hier geen zin in dus opgehangen.

Het probleem uitgelegd en van de dame in kwestie de mededeling gehad dat de waardebon alsnog opgestuurd zal worden. Zitten nu weer een week verder en nog steeds niets.

Het meest irriteer ik mij nog aan het feit dat ze maar blijven adverteren voor klanten. Los nu eerst eens mijn "kleine" probleem op en de problemen van alle bestaande klanten.

bart69
1 december 2008, 14:59
Helaas heb ik vervelende ervaringen met deze actie. Op 31 oktober heb ik gebeld met de servicelijn van ziggo. Na een half uur kreeg ik een medewerker aan de lijn. Heb uitgelegd dat ik geen waardebon heb ontvangen. De medewerker gaf aan dat deze hem naar mij op zou sturen. Ook al liep de aktie tot 1 november ik zou er toch gebruik van kunnen maken.
Na een paar dagen ben ik weer gaan bellen met Ziggo, ik had namelijk nog niets ontvangen. Weer een half uur wachten. De medewerkster die ik aan de lijn kreeg kon in de computer zien dat ik eerder gebeld had en dat de bon verstuurd had moeten zijn/worden. Ze ging overleggen met haar supervisor. Deze gaf door dat er ook in de maand november een actie liep in Alphen. Medwerkster en supervisor konden echter niet vertellen waar ik in Alphen moest zijn. Ik zou zonder bon een digitale ontvanger voor 15 euro opkunnen halen. Lastig als je niet weet waar! Navraag bij de gemeente Alphen. Deze gaf aan dat de actie in oktober was. Weer gebeld met Ziggo. Weer een half uur wachten. Medewerkster gaf aan dat de actie niet meer liep in Alphen aan den Rijn en dat ze dus ook geen bon kon laten opsturen. Daarnaast kon zij mij vertellen dat het drie weken zou duren voordat ik de betreffende bon in huis zou hebben. Maar goed ook nu nog niets ontvangen. Heb ook nog een mail getsuurd naar Ziggo, geen antwoord, alleen een ontvangst bevestiging.
Ik baal hier van zeker toen ik afgelopen vrijdag op een verjaardag hoorde dat iemand die ook in Alphen woont twee weken terug wel de bon ontving.
Hoe kom ik aan deze bon????

Manolito
1 december 2008, 15:25
Ik weet niet of je de folder (blad) van Ziggo al ontvangen hebt of dat die nog binnenvalt.
Maar daar achterop zit een kortingsbon.

bart69
1 december 2008, 15:57
Bedankt voor je reactie. Ik heb die folder inderdaad ontvangen. De betreffende bon is echter een ander dan de 15 euro actie. Bij deze bon krijg je 25 of 50 euro korting. Is toch net even anders dan een digitale ontvanger voor 15 euro.

mwoe
5 december 2008, 11:30
vorige week donderdag nogmaals gebeld wat de status was.
Dame in kwestie zag mijn melding van 31-10 netjes staan en kon mij aangeven dat de melding wel degelijk was doorgegeven naar de desbetreffende afdeling die verantwoordelijk is voor het versturen van deze bonnen.

Je raadt het al: zitten wederom een week verder en tot op heden niets:x

Snap ook niet dat ze maar blijven adverteren voor het aantrekken van nieuwe klanten en dit soort brieven sturen naar bestaande klanten. Ze kunnen het beloofde toch niet waarmaken.:no:

Gaat hier trouwens niet om "toeval".
Ken zelf al 3 mensen die de bon hebben ingestuurd, maar tot op heden niets hebben ontvangen.

gert1979
7 december 2008, 13:04
Het verhaal komt mij ook zeer bekend en ergeniswekkend op. In oktober voor de eerste keer gebeld. Zou binnen 2 weken opgelost zijn. Half november weer gebeld, bleek de medewerker bij de eerste klacht er geen actie aan gekoppeld te hebben. De medewerker zou nu wel een actie eraan koppelen. Begin december weer gebeld, bleek dat de klacht al de status afgehandeld had, terwijl ik niets ontvangen had. Ook mijn ouders en andere familieleden hebben nog helemaal niets gehoord. Echt schandalig om zo met je klanten om te gaan, zeker aangezien je ze of niet te pakken krijgt, of reeds een halfuur in de wacht staat.

mwoe
16 december 2008, 18:41
vandaag brief binnen gehad!
Het spijt ons .........blablablabla...................

Goeie nieuws is dat er een 4tal data zijn waarop een Ziggo bus op een bepaalde plek staat waar je met de bon (die er dus bij zit) alsnog voor 15 Euro de boel kunt halen:pompom:

lotte70
17 december 2008, 16:01
Ook in Oosterhout liep deze actie. Na 4 weken nog geen reactie, gebeld met de klantenservice, maar die zouden me bij lokale acties niet kunnen helpen en adviseerden me te mailen via de site.
Ik wacht maar weer af.

johan_rene
27 december 2008, 10:20
duh alweer foutjes bij gum ziggo Puff om hoofdpijn van te krijgen maar ja.

Mijn moeder wou ook graag digitaal in huis dus hier in Alphen aan den rijn was ook die actie na mijn moeder samen met mij die kaart in gevuld en wat blijk inderdaad ze kreeg geen digitaal decoder. Ik na 3 weken weer gebeld die muts in haar pc gekeken en nee hoor niet te vinden, Ze kan voor mijn moeder eentje bestellen voor 15 euro ik vroeg haar zijn daar geen kosten aan verbonden nee niet alleen 15 euro ik zij, ok doe maar
en wat blijk ik die kast op gehaald en installeert een week later kreeg me moeder een brief van ziggo dat ze een kast op kon hallen bij de witgoedboer. Ze heeft er al een. Ik gebeld naar ziggo en alles uitgelegd toen zij die meneer ok stuur die je nu thuis heb terug en die bij de witgoedboer ophalen. oke zo gezegd zo gedaan. Begin december kreeg me moeder een rekening van ziggo overal dubbel van dus de volle mep dat ze alle twee de decoders gekocht zo hebben pff ik word even niet goed van ziggo hoor sorry voor me taal gebruik maar ik ben niet blij.
Ik weer gebeld met ziggo elke keer ongeveer 20 minuten aan de lijn voor ik ooit iemand gesproken te hebben en weeeeer alles uit gelegd en toen kreeg ze al haar geld terug want me moeder betaalt automatische ik nooit.
Eerst afhalen dan de rekening overzichtin huis hebben.
maar nu na twee maanden is het op gelost.Heb op 15 augustus een brief + antwoordkaart van Ziggo ontvangen.
Mooie actie om voor 15 Euro een digitale ontvanger plus smartcard te krijgen. Antwoordkaart moest voor 7 september opgestuurd worden. Heb dit uiteraard reeds ruim voor deze datum gedaan (eind augustus). Tevens in de brief door Ziggo aangegeven dat je na ongeveer 3 weken een waardebon krijgt waar je dan voor 15 Euro bij de plaatselijke witgoedhandel (die je zelf hebt aangegeven) de boel op kunt halen.
Je raadt het al: zitten nu 1,5 maand verder en nog niets.

Meerdere mensen dit probleem?
(Woonplaats:Veenendaal)

hallotjes
27 december 2008, 22:11
In roosendaal hadden we ook deze actie. Alles ingevuld enzo. Nooit meer iets van gehoord. Naar ziggo gebeld "ja deze actie is geannuleerd zonder opgave van rede" :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Mooie boel is dat

JackR
15 juni 2009, 16:26
In roosendaal hadden we ook deze actie. Alles ingevuld enzo. Nooit meer iets van gehoord. Naar ziggo gebeld "ja deze actie is geannuleerd zonder opgave van rede" :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Mooie boel is dat

Hier nog een Roosendaler.............

De actie 'dig.ontvanger + kaartje voor 15,--' datert van plm. de herfst 2008. Ik heb hier ook op gereageerd en idd. ook ik hoorde niets. Verschillene keren gebeld met de klantenservice, maar de meeste medewerkers daar kunnen, denk ik tenminste, nog niet tot 10 tellen.....
Uiteindelijk een hele boze brief geschreven aan de directie van Ziggo. Ook daar heb ik -heel erg correct- nooit antwoord op gekregen, maar........ enkele weken daarna (april '09) viel wel ineens, zo maar een enveloppe in de bus met de kortingsbon waarmee ik bij een lokale dealer het apparaat kon afhalen. Hoe is het mogelijk....
In mei bij die betreffende dealer geweest, maar.......... die bleek op vakantie. Deze zou pas terug zijn van vakantie als de termijn was verstreken binnen welke ik het apparaat kon afhalen.
Echter, op de rolluiken stond te lezen dat digitale ontvangers van Ziggo ook nog tot half juni konden worden afgehaald.
Daarom ben ik 2 weken geleden opnieuw bij die dealer langs geweest. Maar...... helaas, pindakaas; geen apparaten meer op voorraad; "Ziggo heeft veel te weinig apparaten geleverd. Veel minder dan de kortinsbonnen die zijn uitgegeven.". Men kont niet aangeven of er nog een nieuwe zending zou binnenkomen. "We bellen u wel".
Vervolgens zelf weer maar naar Ziggo gebeld. Afd. Verkoop: "wij weten van niets maar vinden het voor U wel heel erg vervelend. Wij kunnen echter niet helpen. Bla bla bla bla"
Afd. Klantenservice.......... ja, ja; : "binnen 2 weken zullen wij die leverancier een nieuwe zending ontvangers toesturen."

Nou, Als Ziggo de belofte nakomt dan moet dat eind juni zijn. Ik wacht dus in spanning af. Maar wel met een houding van eerst zin en dan geloven.....
We zijn dan 3/4 jaar verer. We leven in een erg snel digitaal tijdperk.

Riparius
15 juni 2009, 18:05
Hier nog een Roosendaler.............

De actie 'dig.ontvanger + kaartje voor 15,--' dateert van plm. de herfst 2008.

Kun je ook even toelichten waarom er in Roosendaal een 15 actie was van Ziggo en of die actie gold voor alle Ziggo abonnees in Roosendaal?

In verschillende andere plaatsen zijn er ook 15 acties geweest van Ziggo, meestal als goedmakertje voor het feit dat Ziggo in n jaar tijd het standaard abonnementstarief voor Z1 in die plaatsen gaat verdubbelen. Maar voor zover mij bekend betalen Ziggo abonnees in Roosendaal al sinds jaar en dag de volle mep, dus vandaar mijn vraag naar het waarom van die actie.

JackR
15 juni 2009, 18:56
Kun je ook even toelichten waarom er in Roosendaal een 15 actie was van Ziggo en of die actie gold voor alle Ziggo abonnees in Roosendaal?


Het waarom moet je niet aan mij vragen. Ik weet dat niet zeker..........
Wat ik wel weet is dat bewoners van Roosendaal die al abonnee bij Ziggo waren een aanbiedng kregen voor een 2e digi.ontvanger + kaartje voor de aktieprijs 15,-- en dat de overige bewoners die nog geen abonnee waren een aanbieding kregen voor een eerste digi.ontvanger + kaartje voor ook 15,--. Dus ja, alle inwoners van Roosendaal waren bij deze actie betrokken.

Ik denk dat dat nog te maken had met een schuld die Ziggo had aan de inwoners van Roosendaal en welke zij (op aandringen van de Gem.Rsd.)zouden rechttrekken. Die schuld had te maken met de tijd dat de aanbieding van analoge tv die overging naar Ziggo, zij de eerste tijd een te hoge premie hiervoor berekenden (of zo iets).....

Vandaar ook de massale belangstelling en de capaciteitsproblemen bij Ziggo.

Decibert
16 juni 2009, 00:13
Vervolgens zelf weer maar naar Ziggo gebeld. Afd. Verkoop: "wij weten van niets maar vinden het voor U wel heel erg vervelend. Wij kunnen echter niet helpen. Bla bla bla bla"

Wat dacht je dan? De verkoopafdeling is niet de klantenservice.

denk dat dat nog te maken had met een schuld die Ziggo had aan de inwoners van Roosendaal en welke zij (op aandringen van de Gem.Rsd.)zouden rechttrekken. Die schuld had te maken met de tijd dat de aanbieding van analoge tv die overging naar Ziggo, zij de eerste tijd een te hoge premie hiervoor berekenden (of zo iets).....

Nee, het tarief voor RTV in Roosendaal is veel lager dan in de rest van Ziggo gebied, dit wordt nu langzaam gelijkgetrokken, maar omdat de al bevoordeelde klanten anders moeilijk gaan doen over de verhoging zetten ze er zo'n actie tegenover. Dit komt wel vaker voor in gemeentes waar een lager tarief werd gehanteerd (ook soms omdat bepaalde diensten daar nog niet geleverd konden worden).

ArChie
16 juni 2009, 00:43
Nee, het tarief voor RTV in Roosendaal is veel lager dan in de rest van Ziggo gebied, dit wordt nu langzaam gelijkgetrokken, maar omdat de al bevoordeelde klanten anders moeilijk gaan doen over de verhoging zetten ze er zo'n actie tegenover. Dit komt wel vaker voor in gemeentes waar een lager tarief werd gehanteerd (ook soms omdat bepaalde diensten daar nog niet geleverd konden worden).
Volgens mij was deze actie een gevolg van de beschikbaarheid van glasvezel in Roosendaal. Ziggo speelt wel vaker voor Sinterklaas met ons abonnementsgeld om klanten te paaien vooral niet over te stappen naar de concurrent.

Decibert
16 juni 2009, 00:47
Kan heel goed er mee te maken hebben, maar volgens mij hing het ook nu weer samen met een tariefsverhoging. Rozendalers die de brief hierover nog hebben?

SvenEnSabrina
16 juni 2009, 01:06
Van zo een bericht word ik :censored:

Zit hier al langer dan 1 jaar met problemen, betaal de rekeningen voor een half werkend alles-in-1 pakket (alle diensten doen het maar voor de helft)... De rekening die ik betaal betaal ik voor de (halfwerkende)diensten die ik afneem en onderhoud waar ik al langer dan 1 jaar op wacht en dan durven ze met mijn onderhoudsgeld een mooie actie te maken?! Schandalig!!!

PS: Een speciale aanbieding gaat in callcenters meestal via de afdeling retentie ;)

GolfTouch
16 juni 2009, 09:33
Van zo een bericht word ik :censored:

Zit hier al langer dan 1 jaar met problemen, betaal de rekeningen voor een half werkend alles-in-1 pakket (alle diensten doen het maar voor de helft)... De rekening die ik betaal betaal ik voor de (halfwerkende)diensten die ik afneem en onderhoud waar ik al langer dan 1 jaar op wacht en dan durven ze met mijn onderhoudsgeld een mooie actie te maken?! Schandalig!!!

PS: Een speciale aanbieding gaat in callcenters meestal via de afdeling retentie ;)

Worden zulke acties vaak niet in samenwerking met de betreffende gemeente opgezet?
Enkelele gemeentes gaven toch in eigen beheer het kabelsignaal en aanbod door. Mogelijk wordt daarom zo'n actie gehouden.

Als we gaan beginnen over ons abonnementsgeld, ach, dan kan ik ook zeggen dat ze moeten stoppen met reclames en voor dat geld ons abonnement verlagen. Zo kunnen we bezig blijven.

Desalniettemin begrijp ik je frustratie.

Decibert
16 juni 2009, 11:04
Worden zulke acties vaak niet in samenwerking met de betreffende gemeente opgezet?

Kan verschillen, was volgens mij in Volendam/Edam het geval.

Als we gaan beginnen over ons abonnementsgeld, ach, dan kan ik ook zeggen dat ze moeten stoppen met reclames en voor dat geld ons abonnement verlagen. Zo kunnen we bezig blijven.

Stoppen met reclames? Dan wordt het abonnementsgeld natuurlijk alleen maar duurder; de zenders moeten dat geld ergens vandaan halen, dan moet Ziggo ze gaan betalen voor doorgifte, f ze gaan dat niet doen f ze verhogen het abonnementsgeld.

JackR
16 juni 2009, 11:39
Kan heel goed er mee te maken hebben, maar volgens mij hing het ook nu weer samen met een tariefsverhoging. Rozendalers die de brief hierover nog hebben?

Rozendaal ligt in Gelderland en Roosendaal in Brabant. Maar dat terzijde.
Theorieen en aannames en daar vervolgens een stelling op los laten levert wel veel bladvulling op (en voedt de irritaties) maar daar heeft voor de rest niemand in dit forum iets aan. Laten we ons aan de feiten houden dan blijft de discussie wel zo zuiver.

Deze actie uit 3e kwrtl. 2008 (en ook al en eerdere actie als ik me kan herinneren), had weldegelijk te maken met een 'schuld' die Ziggo had opgebouwd jegens (de bewoners van) Roosendaal. Een eerdere belofte niet gestand gedaan...... Concreet weet ik dit niet meer precies. Heeft destijds ook wel de regionale pers gehaald. De Gem.Roosendaal heeft bij Ziggo aangedrongen op kompensatie op enigerlei wijze. Vandaar deze acties waar direct (te) veel belangstelling voor bestond....... Dit levert klaarblijkelijk weer de nodige capaciteitsproblemen op bij Ziggo. Vandaar dat ik al 3/4 jaar wacht op uitlevering van een ontvanger + kaartje......
Eind juni zou dit nu moeten goedkomen ????