View Full Version : Wil Ziggo mij wel als klant?


freggel
13 oktober 2008, 21:02
Hallo,

Onderstaand mijn ervaring met het bestellen van een “alles-in-1” plus
pakket.

29 juli 2008: Gebeld met Ziggo om een “alles-in-1 plus” pakket te bestellen. Digitale TV had ik al. Ik heb toen duidelijk aangegeven dat ik het pakket op 1 oktober aanstaande wil laten ingaan.

3 september 2008: Na terugkomst van vakantie bleek mijn KPN telefoon lijn te zijn afgesloten. Gebeld met Ziggo, mijn aanvraag was inderdaad doorgevoerd. Kon kiezen, of KPN werd weer aangesloten, of Ziggo stuurt mij het modem enz. om zo snel mogelijk aangesloten te worden. Heb natuurlijk voor het laatste gekozen.

3-11 september 2008: Modem binnen gekregen, alleen geen aansluit set voor aan de muur en de COAX kabel was ook niet meegeleverd.
Aan de muur had ik al een (oude) @home data aansluiting, en een kabeltje heb ik maar van de GAMMA gehaald. Dus de hele handel aangesloten. Computer aangesloten en warempel een activatie-pagina om het modem te activeren.
Helaas had ik geen code, dus maar weer bellen.

11 september 2008: Gebeld met Ziggo voor de activatie code, deze zou binnen ?3?
werkdagen worden verstuurd. Helaas de code is nooit aangekomen.

15 september 2008: Gebeld met Ziggo, dat ik de activatie code nog niet gekregen had. De helpdesk medewerker kon in zijn computer lezen dat ik s’avonds gebeld zou worden door de technische dienst. Helaas de technische dienst heeft nooit gebeld.

17 september 2008: Gebeld met Ziggo, er is me toegezegd dat de activatie code aanstaande vrijdag (19 sept) in de bus ligt. Heb nog goede hoop. Helaas de code lag vrijdag niet in de bus.

20 september 2008: Gebeld met Ziggo. De helpdesk medewerker zag na lang zoeken dat ik was afgesloten voor internet. Ik heb dus nog geen minuut geïnternet en getelefoneerd, en ik ben alweer afgesloten. De medewerker heeft een ticket aangemaakt voor her aansluiting. Kan ?3-5? werkdagen duren.

23 september 2008: Gebeld met Ziggo. De her-aansluiting is nog in behandeling.

26 september 2008: Gebeld met Ziggo. De aansluiting is nog steeds niet geregeld. Er is me verzekerd dat ik op 1 oktober (ingangs datum bestelling) kan internetten en telefoneren. Helaas internet en telefonie werkt niet op 1 oktober.

30 september 2008: Gebeld met Ziggo (tijd: +/- 21:00). Een en ander uitgelegd, en de medewerker van de helpdesk vertelde dat hij binnen 5 minuten zou terug bellen Helaas de medewerker heeft nooit terug gebeld.

30 september 2008: Gebeld met Ziggo (tijd: +/- 21:55). Gezegt dat ik terug zou worden gebeld door een collega, maar ja deze medewerker wist daar natuurlijk ook geen zinnig antwoord op. Hij vertelde wel dat ik moest wachten tot morgen. Het was immers nog geen 1 oktober. 1 oktober zou het wel werken. Helaas internet en telefonie werkt niet op 1 oktober.

2 oktober 2008: Gebeld met Ziggo. Ticket aangemaakt om gebeld te worden door de technische dienst. Moet maar weer ?2-3? werkdagen af wachten.

7 oktober 2008: Gebeld met Ziggo. Ticket staat nog open en is in behandeling door de TD. Moet nog maar even geduld hebben.

7 oktober 2008: Ik wordt gebeld door de TD (ik wist niet wat me overkwam). Deze meneer zei dat eigenlijk alles wel goed staat bij Ziggo in het systeem. En dat ik het volgende moet doen:
- Alle stekkers uit het modem en van het stroom af
- 10 minuten wachten
- COAX aansluiten, stroom op het modem
- gewachte tot groene lampjes (power, DS, US, On-line) branden
- Computer aangesloten en ‘http://activatie’ (http://activatie%E2%80%99) intypen
Thuis geprobeerd maar helaas niets, wat ik eigenlijk al dacht.

7 oktober 2008: Weer met Ziggo gebeld. Nieuw ticket aangemaakt, TD gaat me weer bellen.

9 oktober 2008: Gebeld met Ziggo: Er is me toegezegd dat ik uiterlijk 12 oktober voor 20:00 iets hoor van de Ziggo (TD).

12 oktober 2008: Gechat met Ziggo: Toezegging gekregen dat ik sowieso vandaag (12 oktober) gebeld zal worden. Helaas de TD heeft niet gebeld.

13 oktober 2008: Gebeld met Ziggo: De medewerker zei dat er gister (12 okt) problemen waren in Zwolle, en dat ik daarom niet ben gebeld. Ik wordt nu morgen (14 oktober) om uiterlijk 12:00 gebeld door Ziggo (TD).

14 oktober 2008: Helaas de TD heeft niet gebeld voor 12:00. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht.

16 oktober 2008: Vandaag ben ik gebeld door Ziggo, iemand van de afdeling klachten. Hij had via dit forum mijn klacht onder ogen gekregen. Hij ging mijn klacht serieus in gang zetten en in de gaten houden. Oke hier had ik wel vertrouwen in.

16 oktober 2008: Later op de dag gebeld door iemand van de technische dienst, kijk dat ging nog eens snel. 1,5 maand lang 1 keer gebeld door Ziggo, en nu ineens 2 keer op 1 dag. Er wordt eindelijk aan mijn probleem gewerkt.
Na wat dingen uitgelegt aan de meneer van de technische dienst heeft deze meneer mijn modem proberen te activeren via een progje bij Ziggo. Helaas lukte dit niet want het progje wilde niet starten.
Hij heeft toen met mij afgesproken dat hij mij vanavond (16 oktober) terug gaat bellen na 19:00. Maar helaas waarom belt ie gewoon niet even!? Een simpel telefoontje, met van mij part, "sorry meneer, het is helaas nog niet gelukt.....".

23 oktober 2008: Gebeld door dezelfde meneer van de klachtenafdeling. Hij vertelde mij dat het probleem hem zit in het feit dat ik in Zwolle woon maar mijn modem wil zich aanmelden in het voormalig Casema (Den Haag?) gebied. En dat gaat niet goed. Verder kon ie niet veel doen dan zeggen dat Ziggo het probleem kent en hard bezig is met een oplossing.


29 oktober 2008: Gebeld door een Ziggo-medewerker (forum lid) die in zijn vrije tijd problemen en de oplossing daarvan van Ziggo klanten in gang probeerd te zetten. HULDE AAN DEZE MENSEN!!!

30 oktober 2008: Mijn internet verbinding werkt volgende de officiele en goede manier!! YES!!Wordt vervolg…………… tot het werkt.

anoniem
13 oktober 2008, 21:22
freggel,


Helaas ben je niet de enige, Debby.. en Richsli hebben dezelfde ervaring. In de krant heb je kunnen lezen dat dit meer mensen overkomen is. Er wordt door veel mensen vanuit customer service geprobeert de overgebleven problemen te verhelpen, maar daar slaagt men niet altijd in en dit proces verloopt moeizaam.

Ik probeer zo'n beetje elke dag navraag te doen over de voortgang, maar dit heeft vaak ook niet het gewenste resultaat.
Ik kan jou aan mijn lijstje toevoegen als je mij je contact gegevens toestuurd per PM.


anoniem

richsli
15 oktober 2008, 12:34
net gebeld door Ziggo: ze hebben alles opnieuw ingevoerd en per 25 oktober zou alles moeten werken. fingers crossed

kiwi
15 oktober 2008, 15:10
net gebeld door Ziggo: ze hebben alles opnieuw ingevoerd en per 25 oktober zou alles moeten werken. fingers crossed


Nou succes gewenst, is bij mij ongeveer hetzelfde gegaan. Al vanaf begin augustus bezig. Zelfs 2 x laten registreren via ZIGGO zelf en na lang wachten en uiteindelijk maar weer zelf bellen, bleek dat ik helemaal niet in het systeem stond. Ja, als je al weken zonder i-net en vooral telefoon zit(GSM kosten liegen er niet om) en je om de haverklap daardoor moet bellen en nu nog , want telefonie werkt maar eenzijdig, kan zelf bellen, maar door niemand gebeld worden. Tja, tis soms kommer en kwel. Maar niet alleen bij ZIGGo wat ik zo hoor.

Heb me de derde keer maar via de dealer laten registeren, kon ik zelf zien wat hij tikte en verzond. Monteur kwam, alles aangesloten, maar kon verder niks had nog geen activatie code en wachtwoord. Nou moe, nu had ik alleen analoog/digitaal tv. Prima! Heb toen maandags gebeld met iemand, weet bij god niet wie ik aan de lijn had, als er maar ueberhaupt iemand aan de lijn komt en deze goeie man gaf me gelukkig m'n code en WW maar alvast via telefoon want hij wist niet of dit nog schriftelijk ging gebeuren. Wat ik wel hoop, wil graag m'n klantnr. weten ivm MIJN ZIGGo registratie.

Maar goed, heel verhaal, sorry...maar als ik nu ook nog door anderen gebeld kan worden is dees vrouwke heel erg blij.

Iemand anders misschien nog een oplossing wat dit probleem betreft...?

Mocht een ZIGGO medewerker/ster dit allemaal lezen...mail me, zolang het nog gaat ...:)

Heb ook nooit brief ter bevestiging van hun gekregen etc. ook nu al tig keer voor gebeld, als ik er al doorheen kom.

kiwi
15 oktober 2008, 15:16
11 september 2008: Gebeld met Ziggo voor de activatie code, deze zou binnen ?3?
werkdagen worden verstuurd. Helaas de code is nooit aangekomen.Oh, tegen mij zeiden ze, dat uit veiligheidsoverwegingen niks per post sturen, het zou eens bij de verkeerde persoon terecht kunnen komen etc.
Dit gedeelte snap ik dus ook al niet..en als je blijft doorvragen, dan krijg je steeds als antw.. sorry mevr. dat weet ik ook niet, was dus llang blij dat ik het via telefoon kreeg, maar...duidelijke richtlijnen zijn er bij ZIGGO schijnbaar niet. Bij PLANET ooit, kreeg ik wel alles via post toegestuurd. Netjes en snel...hmmm...waar is die goeie ouwe planet tijd. :cry:

anoniem
15 oktober 2008, 15:50
Nou succes gewenst, is bij mij ongeveer hetzelfde gegaan. Al vanaf begin augustus bezig. Zelfs 2 x laten registreren via ZIGGO zelf en na lang wachten en uiteindelijk maar weer zelf bellen, bleek dat ik helemaal niet in het systeem stond. Ja, als je al weken zonder i-net en vooral telefoon zit(GSM kosten liegen er niet om) en je om de haverklap daardoor moet bellen en nu nog , want telefonie werkt maar eenzijdig, kan zelf bellen, maar door niemand gebeld worden. Tja, tis soms kommer en kwel. Maar niet alleen bij ZIGGo wat ik zo hoor.

Heb me de derde keer maar via de dealer laten registeren, kon ik zelf zien wat hij tikte en verzond. Monteur kwam, alles aangesloten, maar kon verder niks had nog geen activatie code en wachtwoord. Nou moe, nu had ik alleen analoog/digitaal tv. Prima! Heb toen maandags gebeld met iemand, weet bij god niet wie ik aan de lijn had, als er maar ueberhaupt iemand aan de lijn komt en deze goeie man gaf me gelukkig m'n code en WW maar alvast via telefoon want hij wist niet of dit nog schriftelijk ging gebeuren. Wat ik wel hoop, wil graag m'n klantnr. weten ivm MIJN ZIGGo registratie.

Maar goed, heel verhaal, sorry...maar als ik nu ook nog door anderen gebeld kan worden is dees vrouwke heel erg blij.

Iemand anders misschien nog een oplossing wat dit probleem betreft...?

Mocht een ZIGGO medewerker/ster dit allemaal lezen...mail me, zolang het nog gaat ...:)

Heb ook nooit brief ter bevestiging van hun gekregen etc. ook nu al tig keer voor gebeld, als ik er al doorheen kom.

Stuur je contact informatie maar per PM, dan zal ik het doorgeven en kijken of het opgelost kan worden.

freggel
16 oktober 2008, 21:13
Zucht...................waarom?

Vandaag gebeld door Ziggo, iemand van de afdeling klachten. Hij had via dit forum mijn klacht onder ogen gekregen. Hij ging mijn klacht serieus in gang zetten en in de gaten houden. Oke hier had ik wel vertrouwen in.

Later op de dag gebeld door iemand van de technische dienst, kijk dat ging nog eens snel. 1,5 maand lang 1 keer gebeld door Ziggo, en nu ineens 2 keer op 1 dag. Er wordt eindelijk aan mijn probleem gewerkt.
Na wat dingen uitgelegt aan de meneer van de technische dienst heeft deze meneer mijn modem proberen te activeren via een progje bij Ziggo. Helaas lukte dit niet want het progje wilde niet starten.
Hij heeft toen met mij afgesproken dat hij mij vanavond (16 oktober) terug gaat bellen na 19:00.

Maar waarom doet hij dat dan niet!? Een simpel telefoontje, met van mij part, "sorry meneer, het is helaas nog niet gelukt.....".

We wachten morgen maar weer af...........

Groet

Saywhat
16 oktober 2008, 21:28
Oh, tegen mij zeiden ze, dat uit veiligheidsoverwegingen niks per post sturen, het zou eens bij de verkeerde persoon terecht kunnen komen etc.


Via de post is JUIST de enige weg waarlangs persoonlijke informatie mag worden verstrekt.

anoniem
16 oktober 2008, 21:30
Zucht...................waarom?

Vandaag gebeld door Ziggo, iemand van de afdeling klachten. Hij had via dit forum mijn klacht onder ogen gekregen. Hij ging mijn klacht serieus in gang zetten en in de gaten houden. Oke hier had ik wel vertrouwen in.

Later op de dag gebeld door iemand van de technische dienst, kijk dat ging nog eens snel. 1,5 maand lang 1 keer gebeld door Ziggo, en nu ineens 2 keer op 1 dag. Er wordt eindelijk aan mijn probleem gewerkt.
Na wat dingen uitgelegt aan de meneer van de technische dienst heeft deze meneer mijn modem proberen te activeren via een progje bij Ziggo. Helaas lukte dit niet want het progje wilde niet starten.
Hij heeft toen met mij afgesproken dat hij mij vanavond (16 oktober) terug gaat bellen na 19:00.

Maar waarom doet hij dat dan niet!? Een simpel telefoontje, met van mij part, "sorry meneer, het is helaas nog niet gelukt.....".

We wachten morgen maar weer af...........

Groet

ik blijft dit volgen, zal morgen kijken waar het probleem nu zit

freggel
16 oktober 2008, 22:27
Heb net nog effe gechat met Ziggo:

Er zijn nog problemen met de 94 ip adressen?
Medewerker Ziggo typt: Uit onderzoek blijkt er een 94- IP reeks uit Casema gebied te zijn uitgeleverd aan oud @home klanten. Deze IP reeks is onbekend in ons netwerk, en deze klanten komen dus niet online. Klanten hebben ook ineens het mailadres xx@cable.ziggo.nl.blijkt er een 94- IP reeks uit Casema gebied te zijn uitgeleverd aan oud @home klanten. Deze IP reeks is onbekend in ons netwerk, en deze klanten komen dus niet online. Klanten hebben ook ineens het mailadres xx@cable.ziggo.nl.

Ik krijg iedere keer een 94 ip adres toegewezen (als ik dus internet via het "Ill..ale" lijntje) Zie mijn eerste bericht.

En het volgende heeft ook geen verandering teweeg gebracht:
Medewerker Ziggo typt: Probeer eerst de reguliere troubleshoot. Denk hierbij aan rechtstreeks aangesloten op modem, powercycle, ip adres releasen/renewen, winsock reset ed.

freggel
17 oktober 2008, 19:42
ik blijft dit volgen, zal morgen kijken waar het probleem nu zit


Heb je nog iets kunnen vinden, waar het probleem zit?

anoniem
17 oktober 2008, 20:02
Heb je nog iets kunnen vinden, waar het probleem zit?

Helaas, vanochtend is er brand uitgebroken in ons kantoor en is het gehele pand ontruimt. http://binnenland.nieuws.nl/531126/twee_gewonden_bij_explosie_transformatorkast_zwoll e

Ik heb dit probleem niet meer kunnen volgen en verder ben ik de komende dagen niet beschikbaar.

Ik kan je helaas alleen maar weer naar de helpdesk verwijzen, hoe frusterend dit antwoord waarschijnlijk zal zijn.
Ik hoop dat het zsm opgelost wordt.

freggel
22 oktober 2008, 19:47
Vandaag is het 21 oktober en heb nog steeds geen internet en telefonie.

Zucht....................

richsli
23 oktober 2008, 15:18
bij mij zou alles zaterdag moeten werken. heb iig al een telefoonnr gekregen. ben dus erg benieuwd... wacht met spanning af

kiwi
23 oktober 2008, 15:37
Hoi,

Een telefoonnr. heb ik al 2 weken, kan ook al bellen, maarrrr.....nog niet gebeld worden. Moet schijnbaar op fase 6 wachten en zou nu nog in fase 4 zitten. Vraag me niet hoe ze daar te werk gaan. Maar fase 5 is e-mail, dat zeiden ze ook nog erbij.

Hou me maar op de hoogte of jij wel direct al kan bellen en gebeld worden. Ik vind het maar vreemd!

Tot ZIGGO...:rolleyes:

ziggo-user
23 oktober 2008, 15:40
Hoi,

Een telefoonnr. heb ik al 2 weken, kan ook al bellen, maarrrr.....nog niet gebeld worden. Moet schijnbaar op fase 6 wachten en zou nu nog in fase 4 zitten. Vraag me niet hoe ze daar te werk gaan. Maar fase 5 is e-mail, dat zeiden ze ook nog erbij.

Hou me maar op de hoogte of jij wel direct al kan bellen en gebeld worden. Ik vind het maar vreemd!

Tot ZIGGO...:rolleyes:

Als je wel kan bellen maar niet gebeld worden heeft dat 90% zeker te maken met het feit dat je telefoon nummer nog niet over gezet is van je oude provider naar ons.

Toch nog even met de helpdesk bellen en vragen hoe het met je overname staat :)

kiwi
23 oktober 2008, 17:15
Toch nog even met de helpdesk bellen en vragen hoe het met je overname staat :)

Hoi,

Ik heb een heel nieuw vast telefoonnr. gevraagd. Dus ook van ZIGGO gekregen. Ik neem dus geen oud of ander telefoonnr. mee.
Heb verder alleen maar een gsm. Daar kan het dus niet aan liggen.
Hij heeft m'n modem uitgelezen en toen zag ie schijnbaar dat ik pas in fase 4 zit, wat dit ook precies mag heten. Fase 6 zou gebeld worden moeten zijn.?????

ziggo-user
23 oktober 2008, 19:36
Hoi,

Ik heb een heel nieuw vast telefoonnr. gevraagd. Dus ook van ZIGGO gekregen. Ik neem dus geen oud of ander telefoonnr. mee.
Heb verder alleen maar een gsm. Daar kan het dus niet aan liggen.
Hij heeft m'n modem uitgelezen en toen zag ie schijnbaar dat ik pas in fase 4 zit, wat dit ook precies mag heten. Fase 6 zou gebeld worden moeten zijn.?????

Onzin.... Die fasen hebben niets te maken met de technische verwerking. Fase 4 is de technische verwerking. Fase 5 en 6 zijn slechts administratief.

Wil je mij je postcode en huisnummer in een PM sturen? Dan ga ik er voor je achteraan.

Groetjes!

Rowin
24 oktober 2008, 18:30
dit verhaal hierboven klinkt mij echt bekend in de oren. Ik loop ook al zeker 5-6 weken te bellen enz naar ziggo klantenservice. Vorige week concludeerden ze dat mijn order niet was ingezet. Ik dus aan de telefoon mijn order opnieuw erin gezet. het gaat ongeveer een week duren meneer. Ik wacht nu al meer als een week. En ik belde vandaag weer. Kon niemand die order traceren. Net alsof hij niet geplaatst was. werd ik van afdeling terug naar de afdeling waar ik vandaan kwam gestuurd. Het enige wat ik nodig heb is de welkomst brief. Want ik wil mijn modem activeren. de hardware werkt allemaal zoals het hoord. ik blijf iedere keer bezig. Ik heb nu in het totaal 3 uur aan de telefoon gehangen voor 1 simpel iets te verkrijgen. best triest als ik het eerlijk mag zeggen. Nou kom ik via google op deze forums en lees ik dat ik niet de enige ben. En als ik het mag zeggen zakt de moed mij in men schoenen en zit ik eraan te denken om maar een andere provider te zoeken omdat ik voorruit zie dat het nog wel lang gaat duren zo.

Iemand nog een laatste idee over hoe lang deze onzin gaat duren?
of dat ik misschien beter kan emailen in plaats van bellen.

mvg,

Rowin

freggel
29 oktober 2008, 20:02
Vandaag is het 29 oktober en heb nog steeds geen internet en telefonie.

Zucht....................

Defrie
29 oktober 2008, 22:00
Ik moet even mijn verhaal kwijt.....:evil: 12 september met de terugbelservice via de site een Alles in één extra besteld, analoge en digitale tv heb ik al. 18 september maar eens gebeld met de klantenservice, men kon mijn bestelling niet terug vinden, deze werd opnieuw geplaatst. 8 oktober nog maar eens gebeld om te vragen wat de stand van zaken was, maar.....niet in het systeem terug te vinden. Deze vriendelijke meneer heeft mijn gegevens opgenomen, maar.... ineens wordt de verbinding verbroken. Direct terug gebeld en een andere medewerkster heeft de bestelling kunnen plaatsen, behalve dan dat ik een monteur wilde laten komen, dat lukte niet, ze kon alleen het doe-het-zelf pakket bestellen. Dan doen we dat maar. 15 oktober een brief gehad van Ziggo met alle gegevens (ingangsdatum alles-in-een extra en telefonie 16 oktober) en de activatiecode voor het modem met wachtwoord. De spullen (installatiepakket, draadloze router en hd ontvanger zijn er nog niet. In de brief staat dat het binnen twee weken geleverd wordt door TNT. Vandaag, 29 oktober en twee weken later, geprobeerd de klantenservice te bellen, van 10 voor half acht tot kwart voor acht in de wacht gestaan waarna, zonder dat ik iemand gesproken heb de hoorn erop gegooid werd :evil:. Om 5 voor 9 nog maar een keer geprobeerd, na 40 minuten begint mijn telefoon te piepen, batterij leeg, maar ik weet hem op tijd door te verbinden met een andere handset zodat ik toch nog maar even in de wacht kan blijven staan. Na 45 minuten !!!! wordt de telefoon opgenomen (10 over half 10). De mevrouw vertelt mij doodleuk dat ze niks voor me kan betekenen, ik moet een ander nummer bellen (???? ze geeft me het nummer van de klantenservice wat ik nu ook gewoon gebeld heb). Ja....ik moet voor andere opties kiezen.... Nu staat in mijn brief van ziggo dat ik met vragen de klantenservice kan bellen op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag 09.00 - 22.00 uur, dus ik vraag de mevrouw me even door te verbinden met de goede afdeling. Dat ging niet, die stoppen er om acht uur mee!!!!! Tja, toen werd de telefoon er zonder reden opgeknikkerd. Ik weet het niet meer................

Defrie
30 oktober 2008, 12:49
Ik moet even mijn verhaal kwijt.....:evil: 12 september met de terugbelservice via de site een Alles in één extra besteld, analoge en digitale tv heb ik al. 18 september maar eens gebeld met de klantenservice, men kon mijn bestelling niet terug vinden, deze werd opnieuw geplaatst. 8 oktober nog maar eens gebeld om te vragen wat de stand van zaken was, maar.....niet in het systeem terug te vinden. Deze vriendelijke meneer heeft mijn gegevens opgenomen, maar.... ineens wordt de verbinding verbroken. Direct terug gebeld en een andere medewerkster heeft de bestelling kunnen plaatsen, behalve dan dat ik een monteur wilde laten komen, dat lukte niet, ze kon alleen het doe-het-zelf pakket bestellen. Dan doen we dat maar. 15 oktober een brief gehad van Ziggo met alle gegevens (ingangsdatum alles-in-een extra en telefonie 16 oktober) en de activatiecode voor het modem met wachtwoord. De spullen (installatiepakket, draadloze router en hd ontvanger zijn er nog niet. In de brief staat dat het binnen twee weken geleverd wordt door TNT. Vandaag, 29 oktober en twee weken later, geprobeerd de klantenservice te bellen, van 10 voor half acht tot kwart voor acht in de wacht gestaan waarna, zonder dat ik iemand gesproken heb de hoorn erop gegooid werd :evil:. Om 5 voor 9 nog maar een keer geprobeerd, na 40 minuten begint mijn telefoon te piepen, batterij leeg, maar ik weet hem op tijd door te verbinden met een andere handset zodat ik toch nog maar even in de wacht kan blijven staan. Na 45 minuten !!!! wordt de telefoon opgenomen (10 over half 10). De mevrouw vertelt mij doodleuk dat ze niks voor me kan betekenen, ik moet een ander nummer bellen (???? ze geeft me het nummer van de klantenservice wat ik nu ook gewoon gebeld heb). Ja....ik moet voor andere opties kiezen.... Nu staat in mijn brief van ziggo dat ik met vragen de klantenservice kan bellen op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag 09.00 - 22.00 uur, dus ik vraag de mevrouw me even door te verbinden met de goede afdeling. Dat ging niet, die stoppen er om acht uur mee!!!!! Tja, toen werd de telefoon er zonder reden opgeknikkerd. Ik weet het niet meer................

Vandaag opnieuw (twee keer) gebeld. De tweede keer werd ik na twee maal doorverbonden te zijn, te woord gestaan. Het antwoord na een gesprek van in totaal 40 minuten: Geen idee wat er aan de hand is, we lopen wat achter, we zullen er spoed achter zetten.
HELP :giveup:

freggel
1 november 2008, 13:44
Sinds 30 oktober werkt mijn internet verbinding volgens de enige en juiste manier...... Yes!! :frons:

Nu telefoon nog, maar daar heb ik goed vertrouwen in. Waarschijnlijk zullen meer mensen snel geholpen zijn met een werkende telefoon, effe geduld nog mensen! Er worden nu 'spijkers met koppen' geslagen.

Als je de juiste mensen maar weet te bereiken, dus niet via de helpdesk, gaat het in een stroom versnelling.

Ziggofan
1 november 2008, 13:47
Sinds 30 oktober werkt mijn internet verbinding volgens de enige en juiste manier...... Yes!! :frons:

Nu telefoon nog, maar daar heb ik goed vertrouwen in. Waarschijnlijk zullen meer mensen snel geholpen zijn met een werkende telefoon, effe geduld nog mensen! Er worden nu 'spijkers met koppen' geslagen.

Als je de juiste mensen maar weet te bereiken, dus niet via de helpdesk, gaat het in een stroom versnelling.

Ben benieuwd wie dan, ik ben nu al 6 weken bezig mijn gegevens uit de knoop te krijgen.... Migratiefout en ja als je het 6 weken geleden voor het eerst hebt gemeld lig je kennelijk onder op de stapel..... (ondanks dat ik daarna via webcare (als dat nog bestaat), internethelpdesk, klantenservice en via leden van dit forum heb geprobeerd. :evil::evil:

Unknown
1 november 2008, 13:57
Ben benieuwd wie dan, ik ben nu al 6 weken bezig mijn gegevens uit de knoop te krijgen.... Migratiefout en ja als je het 6 weken geleden voor het eerst hebt gemeld lig je kennelijk onder op de stapel..... (ondanks dat ik daarna via webcare (als dat nog bestaat), internethelpdesk, klantenservice en via leden van dit forum heb geprobeerd. :evil::evil:
Ik wil je niet ontmoedigen en ga er eigenlijk wel vanuit dat hier voor de @home migratie wél overna is gedacht (in tegenstelling tot bij de migratie van de Multikabel klanten), maar er zijn nu nog steeds voormalige Multikabel klanten die nog gemigreerd moeten worden.

:giveup:

freggel
3 november 2008, 18:04
Yes, de telefoon werkt nu ook!!!!

Nu alleen nog geld zien terug te krijgen.....

richsli
3 november 2008, 22:56
Yes, de telefoon werkt nu ook!!!!

Nu alleen nog geld zien terug te krijgen.....


hoe heb je dat gedaan??
bij mij is het een zooitje. vorige week lag de tv, internet er ook uit. hadden weer een fout gemaakt. nu doet mijn tv en internet het wel weer alleen de keuzezenders niet. die zouden ze weer activeren maar is dus weer niet gebeurd.......

freggel
3 november 2008, 23:14
hoe heb je dat gedaan??
bij mij is het een zooitje. vorige week lag de tv, internet er ook uit. hadden weer een fout gemaakt. nu doet mijn tv en internet het wel weer alleen de keuzezenders niet. die zouden ze weer activeren maar is dus weer niet gebeurd.......

Geduld hebben.
;-)

messed-up
3 november 2008, 23:38
Citaat:
Ben benieuwd wie dan, ik ben nu al 6 weken bezig mijn gegevens uit de knoop te krijgen.... Migratiefout en ja als je het 6 weken geleden voor het eerst hebt gemeld lig je kennelijk onder op de stapel..... (ondanks dat ik daarna via webcare (als dat nog bestaat), internethelpdesk, klantenservice en via leden van dit forum heb geprobeerd. :evil::evil:

Ik wil je niet ontmoedigen en ga er eigenlijk wel vanuit dat hier voor de @home migratie wél overna is gedacht (in tegenstelling tot bij de migratie van de Multikabel klanten), maar er zijn nu nog steeds voormalige Multikabel klanten die nog gemigreerd moeten worden.

:giveup:

Mijn migratie van @Home is ook nog steeds niet compleet, ondanks alle pogingen via webcare, helpdesk, klantenservice, klachtenformulieren, email en ettelijke telefoontjes.
De klantenservice bellen blijkt volkomen zinloos.
Na vijf maanden ergernis is mijn laatste hoop de reactie van office.ziggo op een klacht . Mocht dit ook geen oplossing bieden dan geef ik het maar op en zoek iets anders.:cry:

anoniem
3 november 2008, 23:52
Citaat:
Ben benieuwd wie dan, ik ben nu al 6 weken bezig mijn gegevens uit de knoop te krijgen.... Migratiefout en ja als je het 6 weken geleden voor het eerst hebt gemeld lig je kennelijk onder op de stapel..... (ondanks dat ik daarna via webcare (als dat nog bestaat), internethelpdesk, klantenservice en via leden van dit forum heb geprobeerd. :evil::evil:Mijn migratie van @Home is ook nog steeds niet compleet, ondanks alle pogingen via webcare, helpdesk, klantenservice, klachtenformulieren, email en ettelijke telefoontjes.
De klantenservice bellen blijkt volkomen zinloos.
Na vijf maanden ergernis is mijn laatste hoop de reactie van office.ziggo op een klacht . Mocht dit ook geen oplossing bieden dan geef ik het maar op en zoek iets anders.:cry:

Je kunt je gegevens per PM doorsturen, dan zal ik zorgen dat je probleem in ieder geval onder de aandacht wordt gebracht en wordt bewaakt.
Geef me ook alle informatie door om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van jouw situatie.

messed-up
4 november 2008, 10:01
Ik heb vandaag naar aanleiding van mijn klacht wéér een mailtje gekregen met het verzoek om mijn gegevens. Nu opeens van de klantenservice. Die heb ik vorige week al gestuurd en zijn bekend bij Ziggo, maar blijkbaar is er wéér iets mis gegaan of zoekgeraakt. :evil: :confused::cry::shock::oyeah::sleep:

Ik zal je vandaag per PM een samenvatting sturen van de afgelopen vijf maanden en de huidige situatie.

richsli
5 november 2008, 19:32
vandaag maar weer eens gebeld omdat vandaag de telefoon eindelijk zou gaan werken.... je raad het al..... wederom wordt ik weer aan het lijntje gehouden. nu moet het binnen 2 tot 5 dagen opgelost zijn.
ben erg boos geworden uiteraard en gevraagd naar een leidinggevende of iemand van de TD. die konden mij onder geen beding te woord staan omdat ze anders bezig zouden blijven..... voel me echt onbeschoft behandeld. ik zit erover te denken om het hele zooitje op te pakken en op het hoofdkantoor te droppen met een eis op schadevergoeding en anders ga ik gewoon andere stappen nemen!!!!!!!!

:censored::censored::censored::censored:

anoniem
5 november 2008, 20:36
vandaag maar weer eens gebeld omdat vandaag de telefoon eindelijk zou gaan werken.... je raad het al..... wederom wordt ik weer aan het lijntje gehouden. nu moet het binnen 2 tot 5 dagen opgelost zijn.
ben erg boos geworden uiteraard en gevraagd naar een leidinggevende of iemand van de TD. die konden mij onder geen beding te woord staan omdat ze anders bezig zouden blijven..... voel me echt onbeschoft behandeld. ik zit erover te denken om het hele zooitje op te pakken en op het hoofdkantoor te droppen met een eis op schadevergoeding en anders ga ik gewoon andere stappen nemen!!!!!!!!

:censored::censored::censored::censored:

Ik hoop dat je ondanks alles de moed nog kunt opbrengen nog even te wachten. Er zijn nog een aantal grote correcties gepland die de resterende problemen zouden moeten oplossen. Men probeert die fixes op een kleine groep klant in de databses uit te voeren en breidt de aantal waarop de fixes van toepassing zijn in de komende dagen uit. Een beperkt deel wordt met de hand opgelost, maar het grootste deel moet met de fixes 'gerepareerd' worden. Dat is de reden dat men nog niet precies kan vertellen hoe lang het duurt. We beseffen ons uiteraard dat zo'n antwoord weinig bevredigd is, als het probleem al lang bestaat en er maar geen duidelijkheid komt.

gandalf
5 november 2008, 20:58
<P>Vandaag een bevestiging brief ontvangen (et heeft heeeeeeeeeel lang geduurd maar toch)waarin alles duidelijk vermeld staat wat mijn abonnement inhoud.<IMG class=inlineimg alt=0 src="http://ziggo-gebruikers.nl/forum/images/smilies/icon_surprised.gif" border=0 smilieid="9"></P>
<P>Maar alles is nu opgelost heb inmiddels ook weer Digitale TV <IMG class=inlineimg alt=0 src="http://ziggo-gebruikers.nl/forum/images/smilies/yay.gif" border=0 smilieid="91"></P>
<P>Internet en Telefoon zijn hier 7423 ook <IMG class=inlineimg alt=0 src="http://ziggo-gebruikers.nl/forum/images/smilies/worshippy.gif" border=0 smilieid="90"></P>
<P>Misschien dat de klachten lijst bij ZIGGO nu langzamerhand kleiner wordt en dat alles toch nog opgelost wordt</P>
<P>Uiteindelijk ben ik nu TEVREDEN MET ZIGGO en hoop dat alles zo blijft!!!</P>
<P>Dus zou zeggen houd allen moed<IMG class=inlineimg alt=0 src="http://ziggo-gebruikers.nl/forum/images/smilies/icon_exclaim.gif" border=0 smilieid="70"></P>