View Full Version : Downloaden lukt niet?


Silverblade
13 oktober 2008, 10:42
Hallo,

Ik gebruik GrabIt om te downloaden. Eerst ging dit altijd prima, maar sinds we van Het Net naar Ziggo overgestapt zijn, lukt dit niet meer.

Ik heb in een ander topic op dit forum al iemand gezien met hetzelfde probleem, namelijk de foutmelding '480 authentication required'. Dit zou opgelost kunnen worden door de gebruikersnaam en het wachtwoord van mijn Ziggo hoofdaccount in te vullen bij de server.

Nu is het probleem dat ik het e-mailadres en het wachtwoord nergens in de papieren kan vinden. Het enige wat er staat is dat de nieuwsserver 'news.casema.nl' is. Op een andere website stond dat de nieuwsserver van Ziggo 'news.quicknet.nl' is.

Mijn vraag is: Welke server moet ik gebruiken en hoe kom ik erachter wat mijn Ziggo e-mailadres en wachtwoord zijn?

Alvast bedankt!

thomas999
13 oktober 2008, 11:02
Het hangt er vanaf waar je woont. En of de leverancier bij jou vroeger Casema, Multikabel of @Home heette.

Silverblade
13 oktober 2008, 11:32
De leverancier was Casema:wink: Maar hoe kan ik erachter komen wat mijn gebruikersnaam en wachtwoord zijn?

Ed
13 oktober 2008, 11:49
De leverancier was Casema:wink: Maar hoe kan ik erachter komen wat mijn gebruikersnaam en wachtwoord zijn?Nou heel simpel... door even te bellen met de helpdesk met het verzoek dat je graag opnieuw je inloggegevens wil ontvangen. Als je bij casema zit en je hebt nog geen ziggo adres, dan dien je gewoon met je casema (hoofd)e-mailadres in te loggen op news.casema.nl

Silverblade
13 oktober 2008, 11:50
Ok, bedankt! Ik laat het wel horen als het gelukt is:wink: