View Full Version : Download snelheid


rickbakker
7 september 2008, 09:06
Ik ben sinds kort over gegaan van ziggo alles in 1 pakket plus naar extra, zodat ik geen download limiet meer heb bij het downloaden van nieuwsgroepen. Echter viel mij op dat de download snelheid niet sneller gaat dan tussen de 500 en 800 Kb/s terwijl dit rond de 1900 Kb/s moet zijn.

Ook met online spelen van call of duty 4 blijft mijn ping boven de 100?!

Heb op speedstest.nl getest, ook hier kom ik niet hoger dan 800Kb/s down.

Nog even UTP kabel rechtstreeks op de modem geprobeerd maar geen verbetering ten opzichte van mijn draadloze verbinding.

Bellen heeft geen zin, na doorschakelen gewoon geen gehoor. (al paar dagen)
Mailtje gestuurd maar nog geen antwoord gekregen, dit is ook al een week geleden.

Ik twijfel aan de motorola modem van ziggo, misschien dat iemand dit kan beamen?

M.V.G

Rick

Manolito
7 september 2008, 10:47
Als je, onder normale omstandigheden, in september de opdracht geeft voor een sneller pakket, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk de eerste van de volgende maand ingaan.
Aan je modem mankeert mijn inziens niets, er moet alleen nieuwe software in geladen worden door Ziggo.
En juist deze maand is Ziggo begonnen met het overzetten van de @homers naar hun systeem, dus of even bellen of deze maand even afwachten en dan alsnog bellen als de snelheid hetzelfde blijft.

rickbakker
7 september 2008, 11:26
Ik ben al over naar extra, dit is per email en brief bevestigd. Per direct stond er, en dit klopt ook wel want ik heb geen download limiet meer bij nieuwsgroepen. Maar evengoed bedankt voor je reactie.

Unknown
7 september 2008, 13:44
Ik ben al over naar extra, dit is per email en brief bevestigd. Per direct stond er, en dit klopt ook wel want ik heb geen download limiet meer bij nieuwsgroepen. Maar evengoed bedankt voor je reactie.
Ik wil u eventueel wel even terug bellen. Als u er dan even voor kan zorgen dat de computer rechtstreeks op het modem staat aangesloten en mij uw postcode + huisnummer stuurt, bel ik u z.s.m.

rickbakker
7 september 2008, 14:52
Ik zal nu even kabel rechtstreeks aansluiten, ben net terug van m'n werk.
Mijn postcode en huisnummer:

***

Alvast bedankt

CeeS
7 september 2008, 17:37
Tip voor mensen die postcode en huisnummer gevraagd wordt:
Doe dit even in een PB (Persoonlijk/Prive bericht) dan kan niet iedereen het meelezen. Dus post dit niet als bericht op het forum.

Als je op de naam van iemand klikt, krijg je een menu te zien waar je kunt kiezen om een prive-bericht te sturen.

Je eigen priveberichten kun je teruglezen via de optie rechtsboven. Als er nieuwe priveberichten voor je zijn krijg je hier een melding van als je actief en ingelogd bent op het forum

rickbakker
8 september 2008, 00:41
Ik wilde even laten weten dat het probleem nog niet opgelost is, maar ik werd inderdaad netjes binnen 10 minuten na antwoord op het forum gebeld.

Ik werd vriendelijk geholpen, helaas kon het niet direct verholpen worden omdat bij mij alles goed is dus er zit ergens anders iets niet goed. Hier zouden ze technische staf voor inlichten.

Ik zal bij meer nieuws weer even wat van me horen.