View Full Version : favoriete lijst!!


Erike1
6 september 2008, 13:44
Ik heb 2 decoders in van samsung en 1 van humax.
Bij die van samsung kan ik met 1 knop naar mijn favo lijst gaan en dan alleen klijken naar de lijst die ik heb samengesteld.
Bij de humax kan ik alleen naar mijn favo lijst als ik op de list knop druk en dan tv verander in favoriet. Kan ik niet gewoon met 1 knop naa de favoriete lijst. Als ik nu gewoon ga zappen staan ook alle kanalen er nog in die je in de preview weken hebt kan ik deze nier verwijderen??

alvast bedankt

twigger
7 september 2008, 10:34
Bij de humax kan ik alleen naar mijn favo lijst als ik op de list knop druk en dan tv verander in favoriet klopt.

Als ik nu gewoon ga zappen staan ook alle kanalen er nog in die je in de preview weken hebt kan ik deze nier verwijderen??dat kan, via menu>voorkeurkanalen opmaken dan jou favorieten lijst kiezen daarna zie je links tv lijst en rechts jou favorieten lijst, je kan nu de zenders die je wilt verwijderen selecteren en naar tv lijst verplaatsen door op het pijltje < te klikken. Staat overigens ook in de handleiding dacht ik.

Erike1
7 september 2008, 11:30
klopt.

dat kan, via menu>voorkeurkanalen opmaken dan jou favorieten lijst kiezen daarna zie je links tv lijst en rechts jou favorieten lijst, je kan nu de zenders die je wilt verwijderen selecteren en naar tv lijst verplaatsen door op het pijltje < te klikken. Staat overigens ook in de handleiding dacht ik.


klopt maar ik bedoel ook gewoon als ik gewoon ga zappen en niet via de favo lijst. Dan staan alle kanalen er gewoon in.

Is daar een oplossing voor??

twigger
7 september 2008, 12:52
ik bedoel ook gewoon als ik gewoon ga zappen en niet via de favo lijst. Dan staan alle kanalen er gewoon in.

Is daar een oplossing voor??logisch in tvlijst staan alle zenders en die zie je dan ook tijdens zappen. Wil je dit niet zou je een faforietenlijst moeten aanmaken, dat is de enige oplossing.