View Full Version : Aansluiten van JVC HDD DR-MH300


mennomulder
19 augustus 2008, 14:59
Hoe kan je de IR-FOX C aansluiten op een JVC DR-MH300 ? Ik krijg wel beeld opgenomen maar helaas geen geluid als ik een opname via de IR-FOX C probeer. Ik heb de 2e scart van de Humax ingesteld op CVBS en die van de 2e scart van de JVC HDD op VIDEO/RGB. Ik heb alle instellingen al geprobeerd. Ook bij rechtstreeks doorkoppelen van de Humax via de JVC naar mijn Home Cinema installatie/TV geen geluid. Tevens heb ik t.b.v. het geluid via een optische kabel de IR-FOX C met mijn Home Cinema installatie verbonden en de JVC HDD met een coaxaal kabeltje ook met mijn Home Cinema installatie (JVC RX-F31S).
Ik krijg wel geluid als ik via de analoge kanalen van de JVC HDD werk. Het zit waarschijnlijk tussen de IR-FOX C en de HDD niet helemaal goed. Ik heb ook nog geexperimenterd met onze 2e IR-FOX C, die op de slaapkamer staat, hier krijg ik geluid zowel via de 1e als de 2e scart (rechtstreeks naar TV).

mennomulder
20 augustus 2008, 16:53
Probleem is inmiddels verholpen, de scartkabel bleek toch niet goed te zijn aangesloten, zodat wel beeld maar geen geluid werd verzonden :oops::oops: !