View Full Version : Hoe stel ik bij de DCB-9401R de favorietenlijst in?


Pammy
7 augustus 2008, 19:14
Wie kan mij vertellen welke knopjes ik moet indrukken om de juiste zender op de gewenste plek in de fav list te zetten? Bijv. door een zender van plek te laten veranderen. (Het liefst heb ik de Fav lijst gelijk aan mijn TV lijst aan de rechterhand.)
De informatie in de handleiding bij par. 2.2 (en onderaan op je scherm bij de optie 'Favoriete kanalen') vind ik zo kort dat ik daar echt niets mee kan. :cry: Wie kan me de 'stap-voor-stap-voor-dummies-manier' vertellen? Ik heb nu geen flauw idee welke kleurencombinaties, welk resultaat geven...

Bedankt alvast! Pammy

pvd
7 augustus 2008, 20:04
Om te beginnen: Kies menu, daarna kanalen indelen.

Voer de PIN-code in en kies vervolgens favoriete kanalen.

Je ziet dan twee tv-lijsten: Links de favorieten, rechts alle beschikbare kanalen. Als je op het gele knopje drukt krijg je daaronder een helptekst.

Als je een zender toe wilt voegen aan je favorieten, ga dan met de pijltjestoetsen naar de rechterlijst en selecteer de gewenste zender. Druk dan op de rode knop. De zender wordt toegevoegd.

Als je een zender wilt verwijderen uit je favorieten, ga dan met de pijltjestoetsen naar de linkerlijst en selecteer de gewenste zender. Druk dan op de rode knop. De zender wordt verwijderd.

Met de groene toets verwijder je alle zenders, of voeg je juist alle zenders toe. (afhankelijk van of je in de linker-, of rechterlijst zit)

Middels de blauwe toets kun je zenders verplaatsen. Ga in de linkerlijst naar de te verplaatsen zender en druk op de blauwe toets. Dan scrol je naar de plaats waar je hem hebben wil en je drukt weer blauw.

Is alles naar wens dan sla je alles op door op ok te drukken en vervolgens druk je op de knop menu.

Op deze manier kun je meerdere favorietenlijsten aanmaken.

Het switchen tussen de verschillende lijsten kan d.m.v. de knop fav.

Ik hoop dat het duidelijk is.

pvd

Pammy
22 augustus 2008, 09:50
Hallo pvd,

Ontzettend bedankt voor je duidelijke omschrijving. Mijn FAV lijst is nu helemaal compleet. Super!!
Terwijl ik dit typ bedenk ik me dat in de TV lijst ernaast (door mijn onwetende gerotzooi met de gekleurde knopjes) nu cijfers missen. Weet je toevallig ook hoe ik dat herstel? De TV lijst lijkt niet te reageren op de afstandsbediening. Moet ik de decoder opnieuw installeren en (heel belangrijk) ben ik dan ook de FAV lijst kwijt of is daar een andere oplossing voor? Ik hoop dat je hier ook een antwoord op hebt. Groetjes, Pammy

pvd
22 augustus 2008, 11:01
De oplossing hiervoor weet ik niet, maar er is wel iets dat je kan proberen. Je favorieten blijven dan bewaard.

Als eerste: Menu - kanalen indelen - Vernieuw lijst
Dan op ok drukken

Als dit niet werkt, weet ik het ook niet. Misschien hebben andere forumlezers nog tips.

pvd