View Full Version : Inloggen in Router???? Geen verbinding met DS??


Gilliam
5 augustus 2008, 23:22
Na een lange tijd bij Tele2 te hebben gezeten met internet en belllen zijn toch maar overgestapt naar een alles in 1 pakket van ziggo.
Alles functioneert naar behoren alleen ik heb een probleem met mijn Nintendo DS lite, mijn wireless verbinding wordt niet meer gevonden op mijn DS. Nou kan het natuurlijk zijn dat de router op een wpa beveiliging staat waarmee mijn ds niet overweg kan.?? Als ik naar een Access point zoek kan hij er geen een meer vinden terwijl ik met tele2 daar helemaal geen last van had. Ik heb ook geprobeerd manual verbinding te krijgen, waarbij een ssid, webkey, ip-adres en nog een paar dingen nodig is. Mijn ssid is goed maar alleen als ik de webkey invoer krijg ik een foutmelding.
Ik dacht misschien eventueel te proberen om in de modem te komen en daar de instellingen evt aan te passen dat hij wel werkt. (bv wpa naar web?)
Maar ik kom ook de modem niet in??? Heb geprobeerd met verschillende wachtwoorden zoals: admin en draadloos. Maar niks werkt.

Heeft een van jullie hier misschien ervaring mee???

Modem: Sitecom 540 mimo XR


Mvg Gilliam

tja
6 augustus 2008, 00:12
Volgens de handleiding: admin/admin

Gehele handleiding:

http://www.sitecom.com/showdownload.php?id=3686

Werkt alleen in IE en is in het Engels...

OldSkool
6 augustus 2008, 01:17
Reset anders je router, dmv het reset knopje [met pen een aantal sec ingedrukt te houden]. Je bent hiermee wel je vaste instellingen kwijt, maar inloggen is dan met admin/admin.

Succes.

Gilliam
7 augustus 2008, 20:18
Heb het gevonden hoor, had toch ziggo maar ff gebeld en zij zeiden dat kabel/kwaliteit de inloggegevens zijn. In ieder geval bedankt!