View Full Version : Piep bij opnemen


pcfreak
22 juli 2008, 13:38
Ik heb sinds een jaar ofzo al een probleemje met de telefoon. Soms gaat de telefoon over (zonder een nummer op de nummerweergave) en wanneer ik op neem, hoor ik alleen maar een paar piepjes van 1 seconde elk.
Soms gebeurt dit 4 keer per week en soms weer 1 keer per maand. We waren verhuisd en hebben een nieuw @home nummer genomen en in de eerste paar maanden deed de telefoon het prima.

Ik heb de klantenservice gebeld en ze vroegen me wat over F.. iets met 3 letters, maar ik wist hun vraag niet echt te beantwoorden.
Ik heb een Profoon pdx-1000 en een oude van Panasonic KX-T2365 EASA-Phone.

Heeft iemand anders dit probleem eerder gehad?

tja
23 juli 2008, 00:23
Het zou kunnen zijn dat dit een voicemailmelding is. Sommige FSK telefoons kunnen een dergelijke melding wel verwerken, maar niet in het display weergeven. In dat geval meldt hij de voicemailmelding door af en toe over te gaan.

pcfreak
23 juli 2008, 11:30
Hmm. Enig idee hoe ik dit kan verhelpen? Het is best wel irritant wanneer de telefoon 's nachts afgaat.

CeeS
23 juli 2008, 12:34
Hmm. Enig idee hoe ik dit kan verhelpen? Het is best wel irritant wanneer de telefoon 's nachts afgaat.
stond er dan ook een voicemail in je voicemailbox ?
Zo niet, dan was het niet de voicemail-melding. Zo ja, en je telefoon ondersteund niet die melding, dan kun je óf een andere telefoon kopen, óf je voicemail helemaal uit laten zetten als je hem niet gebruikt.

pcfreak
23 juli 2008, 16:03
Nope, @Home heeft standaard de voicemail uit staan. Ik kan op zich wel proberen de oude telefoon los te koppelen of iets dergelijks, misschien dat dat helpt?