View Full Version : Lijst met opgenomen programma's corrupt


Herman74
1 juli 2008, 21:44
Beetje lang bericht, dus hierbij de korte samenvatting:
De FAT van mijn Humax is corrupt / de lijst met opgenomen programma's klopt niet meer.

Sinds een week heb ik last van het volgende:

Ik plan een opname; deze lijkt ook opgenomen te worden (rec op display etc.).
Als ik later (of tijdens opname) de opname zoek in de lijst met opgenomen programma's dan zie ik hem niet terug.

Als ik de lijst doorkijk zie ik dat sommige programma's die ik eerder opgenomen heb nu twee (of meer) keer voorkomen (exact dezelfde gegevens).

Als ik 1 van deze dezelfde items selecteer om te kijken zie ik hetzelfde programma. Soms de orginele opname, maar het komt ook voor dat de nieuwe opname ervoor in de plaats is gekomen. De naam is nog wel van de orginele opname.

Wat er gebeurt als je 1 van de dubbele items verwijdert weet ik niet zeker meer. Als ik me goed herinner is het 2e item dan nog wel zichtbaar, maar kan je de opname niet bekijken (is dus wel echt verwijderd). Na een reboot is het dubbele item geloof ik verdwenen.

Ik heb inmiddels natuurlijk een re-set gedaan, maar het gaat nog steeds fout. Voorlopig lijkt het dat de helft van de opnames fout gaat, en dat is natuurlijk niet acceptabel.

Ik ben bang dat alleen het formatteren van de harddisk het probleem (tijdelijk?) oplost, maar dan ben ik wel m'n opnamen kwijt (past niet op m'n PC). Die ga ik er eerst dus maar ff af kijken :wink:.

Zijn er meer mensen met dit probleem misschien?

Herman74
3 augustus 2008, 21:10
Update: zoals verwacht treedt het probleem na het formatteren van de hard disk en het terugzetten van de fabrieksinstellingen niet meer op. Hopelijk kan ik er het komende jaar weer zonder problemen mee vooruit...