View Full Version : Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?


Pagina's : [1] 2 3

joepke-m
30 juni 2008, 10:29
Hoe zit het met de onderhandelingen over doorgifte van het Eredivisiekanaal? Voor mij persoonlijk geldt: Indien het Eredivisiekanaal door Ziggo NIET wordt doorgegeven, dan ga ik overstappen op een andere aanbieder...

Wat doen jullie?Bron: Totaal TV

Onduidelijk is nog of Ziggo met de ECV en Endemol nog in gesprek is over doorgifte van het Eredivisiekanaal. Ziggo is de grootste kabeltelevisieaanbieder in Nederland na de fusie van de kabelbedrijven Casema, @Home en Multikabel.

Volledig artikel (http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=1035)

xahmol
30 juni 2008, 11:01
Volgens mij geeft het artikel aan als je het goed leest dat nog met geen enkele TV aanbieder een overeenkomst is gesloten. Enige verschil met Ziggo is dat ze van Ziggo kennelijk geen woordvoerder te pakken hebben gekregen.

Kortom: nogal voorbarig om nu al conclusies te trekken.

Het is bovendien de vraag of je van de alternatieven voor Ziggo nu zo veel blijer wordt. Digitenne is een drama qua kwaliteit en zenderaanbod, schotel is vaak lastig omdat je ook maar net een schotel moet mogen plaatsen.

Overigens zal Ziggo er echt wel voor zorgen dat ze niet de enige aanbieder ZONDER voetbal zijn.

(Al moet ik persoonlijk zeggen dat ik het wel prettig zou vinden als de schaarse ruimte aan nuttiger zaken besteed wordt :wink: Voetbal is voor mij zeker geen reden om over te stappen)

amiboy
30 juni 2008, 11:43
Volgens mij geeft het artikel aan als je het goed leest dat nog met geen enkele TV aanbieder een overeenkomst is gesloten. Enige verschil met Ziggo is dat ze van Ziggo kennelijk geen woordvoerder te pakken hebben gekregen.

Kortom: nogal voorbarig om nu al conclusies te trekken.
er zijn al wel aanbieders die de voetbal gaan door geven zowiezo kpn de zijn rond voor digitene interactive tv en tvmobile. ook tele2 is bijna rond het is dan ook vrijwel zeker dat ook de voetbal daar weer terug komt. over onderhandeling met ziggo is wijnig bekent maar ik denk dat de voetbal wel komt.

xahmol
30 juni 2008, 11:56
er zijn al wel aanbieders die de voetbal gaan door geven zowiezo kpn de zijn rond voor digitene interactive tv en tvmobile. ook tele2 is bijna rond

Kennelijk heb jij een andere bron dan het artikel van de topic starter, want daar staat toch echt KPN en Tele2 nog in onderhandeling.
Wel zegt KPN dichtbij te zijn.

Jdd
30 juni 2008, 12:59
Hoe zit het met de onderhandelingen over doorgifte van het Eredivisiekanaal? Voor mij persoonlijk geldt: Indien het Eredivisiekanaal door Ziggo NIET wordt doorgegeven, dan ga ik overstappen op een andere aanbieder...

Wat doen jullie?

Ik hoop dat het niet wordt doorgegeven. Er is al kanaalvulling zat.

amiboy
30 juni 2008, 14:04
Kennelijk heb jij een andere bron dan het artikel van de topic starter, want daar staat toch echt KPN en Tele2 nog in onderhandeling.
Wel zegt KPN dichtbij te zijn.

klopt ik heb artiekel nog even opgezog en er stond inderdaat in dat ze bijna een akoort hadden daar had ik blijkbaar even overheen gelezen sorry

thomas999
30 juni 2008, 15:18
Ik denk dat de firma Eredivisie Ziggo hard nodig zal hebben om hun financieele verwachtingen waar te maken en zou me dus maar niet ongerust maken.

catastrofus
30 juni 2008, 21:40
Ik denk dat de firma Eredivisie Ziggo hard nodig zal hebben om hun financieele verwachtingen waar te maken en zou me dus maar niet ongerust maken.

Ik denk dat voor de mensen die ook een schotel hebben het interessant wordt om af te wachten en een keuze te maken tussen Ziggo en CDS. Wellicht scheelt het wat in prijs. Misschien gooit Ziggo er een toeslagje op (zij hebben het kabel-monopolie) en dat het met de schotel toch goedkoper kan/zal zijn.

Gert.

Lepie
30 juni 2008, 23:16
Ik heb juist op voorhand Tele2 opgezegd in de hoop dat je dit kanaal juist betaald via kabel kan bekijken....

c0sm0s
1 juli 2008, 09:09
Ziggo gaat het eredivisie kanaal echt wel uitzenden hoor.
Volgens mij probeerde Ziggo toch eerst met Canaal Digitaal de rechten te kopen dat mislukte...

Maar misschien blijven ze toch wel samenwerken met Canaal Digitaal voor het uitzenden van het Eredivisiekanaal.

gkvk
1 juli 2008, 09:39
Volgens Satellietmagazine staat onderstaande te lezen op de website van Heerenveen


Het nieuwe Eredivisiekanaal zal volgens de voetbalclub Heerenveen bij alle digitale televisie distributeurs in Nederland, dus ook Ziggo, worden aangeboden. Op de internetsite laat de eredivisieclub het volgende weten:"Met ingang van het volgende seizoen beginnen de achttien Eredivisie-clubs hun eigen voetbalkanaal. Deze zender, die via alle TV-distributeurs, via internet en per mobiele telefoon te bekijken is, brengt alle wedstrijden live."Echter nog steeds blijft onduidelijk wat het aanbod bij welke TV distributeur nu precies is.

Aldus Satellietmagazine

Mr_Parker
1 juli 2008, 14:53
Het enige dat ik van"vorig jaar kan zeggen is dat het directe Tele2 kanaal, dus via IPTV van Tele2 zeer veel minder van beeld kwaliteit was dan dat wat uiteindelijk via de kabelaars te ontvangen was.
Kennissen van mij hadden de IPTV variant en ik zelf kon tijdelijk even via @Home een paar wedstrijden bekijken. Bij soortgelijke tv was de kabelaar duidelijk beter dan Tele2. Ik kon haast niet geloven dat mensen Tele2 namen, hoewel men via IPTV natuurlijk wel altijd vrij in wedstrijd keuze was en via de kabel niet.

thomas999
2 juli 2008, 10:17
Ik kon haast niet geloven dat mensen Tele2 namen, hoewel men via IPTV natuurlijk wel altijd vrij in wedstrijd keuze was en via de kabel niet.
Dat komt omdat Versatel/Tele2 aanvankelijk de enige provider was die het Eredivisie Live uitzond. Ze hadden gehoopt op ca. 250.000 abonnees. Dat haalden ze lang niet. Omdat ze er zware verliezen op leden, heeft Tele 2 andere providers gezocht en zijn die het Eredivievoetbal ook gaan uitzenden.

Maradona10
5 juli 2008, 10:45
Voetbalzender strikt toppers

AMSTERDAM - Het nieuwe voetbalkanaal van de eredivisieclubs en Endemol heeft voor het commentaar bij de live uitgezonden duels NOS-coryfee Theo Reitsma aangetrokken.

De studio-uitzendingen van de abonneezender zullen beurtelings worden gepresenteerd door Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen, analyticus is Jan van Halst. De dagsluiting om elf uur 's avonds is in handen van Wilfred Genee en Johan Derksen. Andere commentatoren, die door de verzamelde eredivisieclubs zijn gestrikt, zijn Ron de Rijk, Leo Driessen, Michiel Teeling en Mark van Rijswijk. Theo Reitsma, die de andere presentatoren gaat begeleiden, blijft voor de NOS de Champions League verslaan. Barbara Barend tekent voor de veldverslaggeving. Met deze bezetting kiezen de betaalde clubs grotendeels voor de RTL-variant van het afgelopen seizoen. De voetbalzender gaat op 29 augustus de lucht in. Vermoedelijk wordt het Feyenoord-toernooi begin augustus gebruikt om proef te draaien, maar daarvan zullen de kijkers waarschijnlijk niets te zien krijgen.
Distributie

De distributie van het kanaal is op een haar na rond. Zo is al overeenstemming bereikt over doorgifte met KPN, Tele2 en UPC, terwijl met Ziggo nog wordt onderhandeld. De prijs voor het eredivisiekanaal komt voor de kijker naar verwachting rond de 10 euro per maand te liggen voor twee duels per week. Voor het totale programma van negen duels per week zou de prijs rond de 15 euro per maand liggen. Eén wedstrijd kijken zou bijna zeven euro moeten kosten.

De samenvattingen uit de eredivisie zijn met ingang van het komende seizoen trouwens weer bij de NOS te zien, waar Tom Egbers de presentatie voor zijn rekening neemt.

Bron : De Telegraaf (http://www.telegraaf.nl/binnenland/1429625/__Voetbalzender_strikt_toppers__.html?cid=rss)

Bordewolf
5 juli 2008, 10:58
Voor genoemde prijzen kom ik mijn stoel niet uit. Sorry maar dit is veel en veel te duur

c0sm0s
5 juli 2008, 11:01
De prijs voor het eredivisiekanaal komt voor de kijker naar verwachting rond de 10 euro per maand te liggen voor twee duels per week. Voor het totale programma van negen duels per week zou de prijs rond de 15 euro per maand liggen. Eén wedstrijd kijken zou bijna zeven euro moeten kosten.
.

Zozo dus in vergelijking met vorig seizoen de prijs flink omhoog. Ze proberen iedereen voor die 15,- te strikken.. want 10,- voor 2 wedstrijden of 7,- voor 1 wedstrijd is echt stukken duurder in vergelijking met die 15,- voor alle wedstrijden.

Volgens mij gaat het echt niet lopen zo wie betaald er nu 7,- voor 1 wedstrijd.. volgens mij zouden mensen dat alleen doen bij topwedstrijden ajax-feyenoord enzo.

Bordewolf
5 juli 2008, 11:50
Wanneer ik voor 1 zender ca 1,50 per maand extra zou moeten betalen da vind ik dit redelijk, maar deze prijzen zijn belachelijk. Op welke klant mikken ze eigenlijk ?? Koningin Beatrix en de Minister President ?

Lepie
5 juli 2008, 16:19
Ik ben benieuwd hoe je e.e.a. kan aanvragen, het is toch al binnen twee maanden. En bij Tele2 zag je hoe complex e.e.a. destijds was, alhoewel ik toen toch wel snel aangesloten was. Nu Ziggo nog, ik heb namelijk Tele2 abbo hiervoor opgezegd....

milkeywayman
6 juli 2008, 19:16
Volgens mediamagazine.nl, http://www.mediamagazine.nl/ hebben Tele, KPN en UPC een akkoord over doorgifte.

Voor het totale programma van negen duels per week zou de prijs rond de 15 euro per maand liggen. De prijs voor het eredivisiekanaal komt voor de kijker naar verwachting rond de 10 euro per maand te liggen voor twee duels per week Eén wedstrijd kijken zou bijna zeven euro moeten kosten. Ik vind het een rare vergelijkinking want nu heb je veel meer voetbal bij Sport1. Dan tel ik de andere sporten er nog niet eens erbij. Verder betaal je voor 1 wedstrijd € 7,--. Dit is bijna even duur dan het hele Extra pakket! Ik hoop dat Ziggo het goedkoper kan aanbieden. Want anders is de prijs/kwaliteit ver te zoeken!!!

agnit
6 juli 2008, 19:29
ik wil best €5,- per maand betalen voor 9 duels maar niet het volle bedrag wat hier vermeld wordt dat is me net even te veel en €7 per wedstrijd is wel heel erg veel.

SANEX^
7 juli 2008, 15:31
Ik vind 15 euro per maand wel een redelijk bedrag eigenlijk. Misschien iets wat duur maar zo blijft het tenminst nog wel lekker exclusief en heb je toch alle wedstrijden in huis.

Bordewolf
7 juli 2008, 17:28
Ik vind 15 euro per maand wel een redelijk bedrag eigenlijk. Misschien iets wat duur maar zo blijft het tenminst nog wel lekker exclusief en heb je toch alle wedstrijden in huis.

Je \zegt het zelf al exclusief. Alleen voor de man/vrouw met een dikke portemonnee en dat is er nu precies mis mee.

vinnie-terranova
8 juli 2008, 13:45
Sorry Johnny... maar ik voorspel je dezelfde ondergang met deze (voetbal)zender als met TALPA.

Zou die man nou echt niets leren van zijn fouten, SPORT 7 bijvoorbeeld..... draaide ook uit op een flop. Mensen willen best betalen om voetbal te kunnen zien.... maar het moet niet te duur zijn.......

Dit kanaal gaat bij voorbaat al verlies draaien, en verwijnt dan vervolgens weer.......als die man toch niet weet wat ie met zijn geld moet doen..... laat hij het voetbal dan gratis doorgeven......het kan toch niet uit......

Maradona10
8 juli 2008, 23:59
Sorry Johnny

Wat heeft John de Mol hier mee te maken? De live wedstrijden zijn naar de NOS gegaan. En die distribueert ze gewoon.

xahmol
9 juli 2008, 08:37
Wat heeft John de Mol hier mee te maken? De live wedstrijden zijn naar de NOS gegaan. En die distribueert ze gewoon.

Eh, bijna goed. De samenvattingen zijn naar de NOS gegaan.

De livewedstrijden houdt de KNVB zelf en die zet ze op een eigen KNVB kanaal. En dat kanaal wordt gemaakt door, juist, Endemol. En over dat kanaal ging dus dit hele topic :wink:

swawili
10 juli 2008, 18:47
Mij valt het op dat het erg stil is met betrekking tot eventuele doorgifte van het erdivisiekanaal. De tijd begint te dringen lijkt mij geïnteresseerden moeten straks hun keuze gaan bepalen. Hoe dichterbij 29 augustus komt des te meer wordt het dringen voor de juiste keuze. :shock:

maurice.becholz
10 juli 2008, 19:56
ziggo gaat ook wedstrijden uit de eredivisie uitzenden. is vandaag bekend geworden.

hvanbeek
10 juli 2008, 19:57
Mij valt het op dat het erg stil is met betrekking tot eventuele doorgifte van het erdivisiekanaal. De tijd begint te dringen lijkt mij geïnteresseerden moeten straks hun keuze gaan bepalen. Hoe dichterbij 29 augustus komt des te meer wordt het dringen voor de juiste keuze. :shock:


Het eredivisiekanaal dat de Eredivisie CV en Endemol eind augustus introduceren, gaat Eredivisie Live heten. Vandaag hebben beide partijen de plannen bekend gemaakt. De nieuwe voetbalzender is via alle grote distributieplatforms (Tele2, KPN Digitenne, KPN Interacieve Televisie, KPN Mobiele TV, UPC en Ziggo )verkrijgbaar. Alleen CanalDigitaal geeft de zender nog niet door. Een abonnement gaat in het eerste jaar tussen de 10 en 15 euro per maand kosten. Via de kabel heeft men dan naast alle live-wedstrijden een aanbod van video-on-demand en klassiekers uit het verleden. Via KPN’s Digitenne is het live-aanbod beperkter. Eredivisie Live is zeven dagen per week, 24 uur per dag te zien, maar het accent ligt op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Op de zender zullen reclameblokken te zien zijn, die maximaal 3,5 minuut duren.

joepke-m
11 juli 2008, 12:24
Ziggo heeft dus op het nippertje ook een akkoord met het Eredivisiekanaal bereikt. In het onderstaande stukje op de Ziggo website staat dat het kanaal tussen de 10 en 15 euro gaat kosten. Bij Digitenne kost het 10 euro, ben benieuwd hoe duur Ziggo het maakt....

http://www.ziggo.nl/nieuws/cultuur/artikel/00059644

kingpin
11 juli 2008, 12:49
Ziggo heeft dus op het nippertje ook een akkoord met het Eredivisiekanaal bereikt. In het onderstaande stukje op de Ziggo website staat dat het kanaal tussen de 10 en 15 euro gaat kosten. Bij Digitenne kost het 10 euro, ben benieuwd hoe duur Ziggo het maakt....

http://www.ziggo.nl/nieuws/cultuur/artikel/00059644

Nee, het Eredivisie Live heeft op het nippertje de contracten getekent met Ziggo. Een akkoord was er al.

agnit
11 juli 2008, 16:46
bij tele2 zou het 14,95 p/mnd kosten hoorde ik op de radio en bij UPC "Tijdelijk de eerste 3 maanden € 6 per maand*. Daarna € 9,95 per maand (maandelijks opzegbaar)."

benjenkins
11 juli 2008, 17:43
Nu weten we ook waarom Ziggo het contract met HD1 NL heeft opgezegd: om ruimte te maken voor dit voetbalkanaal...

:evil:

IJzerbroot
11 juli 2008, 19:52
Als Ziggo slim is, dan bieden ze het aan voor € 5,-. Of stop het als extra keuzepakket bij Z2.

Wordt er ook in HD uitgezonden? Dat lijkt me wel interessant. :)

swawili
11 juli 2008, 21:17
Upc heeft bekend gemaakt de prijs voor een abonnement op Eredivisie Live de 1e 3 maanden 6 euro daarna 9,95 euro per maand, maandelijks opzegbaar. Lijkt mij vrij redelijk voor het gehele pakket.

catastrofus
11 juli 2008, 21:27
Upc heeft bekend gemaakt de prijs voor een abonnement op Eredivisie Live de 1e 3 maanden 6 euro daarna 9,95 euro per maand, maandelijks opzegbaar. Lijkt mij vrij redelijk voor het gehele pakket.

Als Ziggo inderdaad 14.95 gaat rekenen vind ik dat, persoonlijk, veel te duur en zal ik dat dus niet doen. Een tientje zou ik willen betalen per maand, zal wel psychologisch zijn :?

Gert.

agnit
11 juli 2008, 22:55
ziggo heeft nog niks bekend gemaakt

catastrofus
11 juli 2008, 23:34
ziggo heeft nog niks bekend gemaakt

Het nieuws gaat rond dat Digitenne 10,- euries gaat vragen en (read my lips) UPC & Ziggo rond de 15 euries... Met CD is nog geen overeenstemming maar dat zal (denk ik) ook rond de 15 euries gaan kosten :cry: Kan natuurlijk helemaal fout zitten :shock:

Gert.

*Marco*
11 juli 2008, 23:36
ziggo heeft nog niks bekend gemaakt

Het nieuws is er anders wel naar: http://news.google.nl/news?hl=nl&q=ziggo+%2BEredivisie&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=news_result&resnum=1&ct=title

agnit
12 juli 2008, 10:55
Dit las ik net op www.ed.nl (http://www.ed.nl)

De kabelmaatschappijen Ziggo en UPC duiken vrijdag met hun abonnementstarieven voor het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live onder de 10 euro per maand. UPC en Ziggo gaan 9,95 euro per maand rekenen voor de nieuwe abonneezender van Endemol en de voetbalclubs.

poppyzbrite
12 juli 2008, 12:24
Dit las ik net op www.ed.nl (http://www.ed.nl)

De kabelmaatschappijen Ziggo en UPC duiken vrijdag met hun abonnementstarieven voor het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live onder de 10 euro per maand. UPC en Ziggo gaan 9,95 euro per maand rekenen voor de nieuwe abonneezender van Endemol en de voetbalclubs.

9,95 per maand valt me 100% mee. Ik had erop gerekend dat die graaiers 14,95 zouden gaan rekenen. Nu nog even afwachten of je het ook per maand kan opzeggen want in de zomer hoef ik natuurlijk geen abonnement :)

oneway
12 juli 2008, 15:07
9,95 per maand valt me 100% mee. Ik had erop gerekend dat die graaiers 14,95 zouden gaan rekenen. Nu nog even afwachten of je het ook per maand kan opzeggen want in de zomer hoef ik natuurlijk geen abonnement :)


Het gaat € 9,95 per maand kosten,daarvoor krijg je twee wedsrijden per wedstrijddag en voor € 14,95 kan je alle wedstijden kijken.

hmolen
12 juli 2008, 15:19
Mooi zo, meer als 2 wedstrijden kan ik toch niet aan.....
Hoewel.... hoe is het nieuwe schema van de Eredivisie eigenlijk ?
Iedere wedstrijddag meer dan 2 wedstrijden ?
Krijg je dan als er 5 wedstrijden tegelijk zijn ook 5 kanalen en hoe ga je dan die kanalen afschermen als je maar 9.95 heb betaald?
Ik snap niet helemaal hoe dit zal gaan werken met mijn samnsung360 waar geen VoD of welk ander soort betaalTV mee gedaan kan worden....
Iemand die hier iets zinnings over kan zeggen ?

oneway
12 juli 2008, 16:46
Mooi zo, meer als 2 wedstrijden kan ik toch niet aan.....
Hoewel.... hoe is het nieuwe schema van de Eredivisie eigenlijk ?
Iedere wedstrijddag meer dan 2 wedstrijden ?
Krijg je dan als er 5 wedstrijden tegelijk zijn ook 5 kanalen en hoe ga je dan die kanalen afschermen als je maar 9.95 heb betaald?
Ik snap niet helemaal hoe dit zal gaan werken met mijn samnsung360 waar geen VoD of welk ander soort betaalTV mee gedaan kan worden....
Iemand die hier iets zinnings over kan zeggen ?

Kijk naar teletekst pagina 818 (N.O.S.)en je zal zien hoe de wedstrijden zijn ingedeeld

catastrofus
12 juli 2008, 22:26
Mooi zo, meer als 2 wedstrijden kan ik toch niet aan.....
Hoewel.... hoe is het nieuwe schema van de Eredivisie eigenlijk ?
Iedere wedstrijddag meer dan 2 wedstrijden ?
Krijg je dan als er 5 wedstrijden tegelijk zijn ook 5 kanalen en hoe ga je dan die kanalen afschermen als je maar 9.95 heb betaald?
Ik snap niet helemaal hoe dit zal gaan werken met mijn samnsung360 waar geen VoD of welk ander soort betaalTV mee gedaan kan worden....
Iemand die hier iets zinnings over kan zeggen ?

Je krijgt een update van je smartcard als je een abonnement neemt. De kanalen waar je geen recht op hebt zullen zwart blijven.

Gert.

voetbalgek
13 juli 2008, 20:37
weet iemand ook hoe je sport1 moet opzeggen, niet dat ik er van af moet maar dan weet ik hoe het moet. Op de site van ziggo heb ik al gekeken maar ik kan niks vinden over het opzeggen.:cool:

tja
13 juli 2008, 20:48
gewoon even mailen naar klantenservice@tvhome.nl (werkt nog altijd). Niet vergeten je adres en smartcardnummer te vermelden!

hvanbeek
14 juli 2008, 20:35
Dat wisten we inmiddels al :cry: Iemand al iets officieels gezien van Ziggo over het Eredivisie Live-kanaal? Op de website is nog weinig te vinden...alleen uit de media vernomen dat eea 9,95 zou gaan kosten..

mvg

Herman

Lepie
14 juli 2008, 20:58
Het wordt eens tijd dat ze iets op de internetsite zetten. De concurrenten zijn er al lang klaar mee.....!!

hvanbeek
14 juli 2008, 22:10
er stonden gisteren wel op een aantal voetbalwebsites van die Google Adds met de de Melding: Stuntaanbieding / Eredivisie bij Ziggo voor 6,95 euro per maand. Als je er echter op klikte kwam je terecht op het Z2-pakket op de Ziggo-site. Kortom..slecht geregeld (weer:(

grtn

Herman

swawili
14 juli 2008, 22:21
Voor de liefhebbers van Europees voetbal zullen UPC en Sport1 op korte termijn een aantrekkelijk pakket van Eredivisie en Europees voetbal introduceren. Details hierover worden in een later stadium bekend gemaakt. Misschien ook wel een idee voor Ziggo of hebben ze voor de abonnees van Ziggo een andere vorm in gedachten.

boxy
18 juli 2008, 13:57
Info is inmiddels aanwezig op de Ziggo website:

http://www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/eredivisie-live

Maradona10
18 juli 2008, 14:31
Mooie prijs + 2 maanden gratis. Netjes van Ziggo.

agnit
18 juli 2008, 14:49
Ik ga me zeker volgende week aanmelden want 9,95 voor alle wedstrijden en dan 4 kanalen is niet duur vindt ik en dan 2 maanden gratis

Mickie
18 juli 2008, 15:16
Nu weten we ook waarom Ziggo het contract met HD1 NL heeft opgezegd: om ruimte te maken voor dit voetbalkanaal...

:evil:

Gaan ze dit voetbalkanaal overigens in HD uitzenden?

Overigens een prima aanbieding en ik ga het ook zeker overwegen.

boxy
18 juli 2008, 15:26
Gaan ze dit voetbalkanaal overigens in HD uitzenden?


Van de Eredivisie Live website FAQ:

--
Kan ik Eredivisie Live ook in HD ontvangen?

Eredivisie Live wordt in een aantal wedstrijden al in HD uitgezonden.
--

Mickie
18 juli 2008, 15:29
Van de Eredivisie Live website FAQ:

--
Kan ik Eredivisie Live ook in HD ontvangen?

Eredivisie Live wordt in een aantal wedstrijden al in HD uitgezonden.
--

Thx had ik zelf dus ook kunnen vinden maar wel goed nieuws!

BrabantDus
18 juli 2008, 15:44
Bij mij wordt er nog steeds €6,95 van mijn rekening afgeschreven voor het voetbalkanaal, maar nog geen bericht gehad wat er gaat veranderen.

pgeven
18 juli 2008, 16:55
ziet er goed uit het abonnement.

weet nu niet of ik sport 1 ga behouden maar dat zie ik nog wel. dit abbonement ga ik iig bestellen.

in de 3 maanden dat er geen eredevisie voetbal is in de zomer, zouden we dan abonnement weer moeten opzeggen en weer 3 maanden later nieuw moeten afsluiten ?
of zal er in de voetballoze maanden geen afschrijving plaatsvinden :lol:.

Lepie
18 juli 2008, 20:21
Klopt het dat je nu nog niet via de genoemde link kan aanmelden?

boxy
18 juli 2008, 20:42
Vanaf de 22e (dinsdag).

CeeS
18 juli 2008, 20:44
Klopt het dat je nu nog niet via de genoemde link kan aanmelden?

Op de Ziggo site staat:
Eredivisie Live pakket bestellen?
Vanaf dinsdag 22 juli is het mogelijk om Eredivisie Live bij Ziggo te bestellen. Voor slechts € 9,95 per maand ben je verzekerd van het beste wat de Eredivisie te bieden heeft. Je kunt per maand opzeggen en de eerste twee maanden kijk je ook nog eens gratis.

Lepie
18 juli 2008, 20:46
Aye, aye!

larsfcg
18 juli 2008, 20:50
Is dit ook mogelijk voor de mensen die nog momenteel TVhome hebben en nog niet zijn overgezet naar ziggo:?:

Kicksr
18 juli 2008, 21:00
Bij mij wordt er nog steeds €6,95 van mijn rekening afgeschreven voor het voetbalkanaal, maar nog geen bericht gehad wat er gaat veranderen.

Weet je dat zeker? Ik heb voor het laatst in mei betaald voor de Eredivisie zoals dat ook was vermeld destijds.
Overigens valt de prijs voor EredivisieLive me mee, al ben ik wel benieuwd of je tijdens de zomerstop ook moet betalen.

swawili
18 juli 2008, 21:59
Klasse van Ziggo prijs is zeer acceptabel zeker voor alle wedstrijden.:)

agnit
18 juli 2008, 22:03
Is dit ook mogelijk voor de mensen die nog momenteel TVhome hebben en nog niet zijn overgezet naar ziggo:?:

@home abonnee's zijn toch ook Ziggo abonnee's dus ga ik er van uit dat iedereen van ziggo dit kan bestellen

larsfcg
18 juli 2008, 22:04
@home abonnee's zijn toch ook Ziggo abonnee's dus ga ik er van uit dat iedereen van ziggo dit kan bestellen


Ja maar, hoe dan want het kan niet via ziggo.nl want daar staat dat mijn abbonement nog niet is omgezet:?.

agnit
18 juli 2008, 22:20
aanmelden kan pas vanaf 22 juli

maurice.becholz
18 juli 2008, 23:31
vind het een goed aanbod van ziggo. 9,95 euros, 2 maanden gratis en geen vast contract.:lol::lol::lol:

Bmd72
19 juli 2008, 00:17
vind het een goed aanbod van ziggo. 9,95 euros, 2 maanden gratis en geen vast contract.:lol::lol::lol:

Nou, nou. Hier gaat het dus om.

"Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie met voor- en nabeschouwingen live te zien op de kanalen van Eredivisie Live." Komt van de Ziggo site.

De belangrijkste wedstrijden! Ik heb net een seizoen Sport1, dus inclusief Tele2 Voetbal, gehad. Het hele probleem was nou net dat die ene belangrijke wedstrijd, die waarin FC Groningen uit moest, niet altijd rechtstreeks was. Als seizoenkaarthouder wil je dat nou net. De uitwedstrijden rechtstreeks kunnen zien. Dat de rest rechtstreeks te zien is vind ik op drie clubs na, PSV-Ajax-Feyenoord, niet interessant. Maar dan wel eerst die ene wedstrijd zien.

Het lijkt mooi, alles helemaal zien. Maar om op zondagavond om half negen nog naar FC Volendam-Sparta te kijken is niet echt een traktatie (Ja ja, ik begrijp dat er mensen zijn die ook zo over FC Groningen denken). Dat is nou net het punt.

Kortom zo mooi is het aanbod niet. Of het moet zo zijn dat je kan kiezen welke wedstrijd je rechtstreeks kan zien. Dan neem ik direct een abonnement. Nu niet.

c0sm0s
19 juli 2008, 08:41
Nou, nou. Hier gaat het dus om.

"Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie met voor- en nabeschouwingen live te zien op de kanalen van Eredivisie Live." Komt van de Ziggo site.

Kortom zo mooi is het aanbod niet. Of het moet zo zijn dat je kan kiezen welke wedstrijd je rechtstreeks kan zien. Dan neem ik direct een abonnement. Nu niet.

Het zijn gewoon alle competitie wedstrijden hoor.
"9 wedstrijden per week" er zijn 4 kanalen voor de voetbalwedstrijden gereserveerd.. en als je dan kijkt naar de nieuwe speeltijden zal je zien dat je dan gewoon alle wedstrijden kan zien.


Op de website van Eredivisie Live.. staat ook duidelijk "Alle wedstrijden"

c0sm0s
19 juli 2008, 08:46
Als ik op de website van Eredivisie Live kijk zie ik dat ze zelf maar 3 kanalen hebben.
Op de site van Ziggo staat 4 kanalen..

Zou het een foutje zijn... of zou Ziggo misschien een HD kanaal voor ons als verrassing hebben?

BrabantDus
19 juli 2008, 09:04
Weet je dat zeker? Ik heb voor het laatst in mei betaald voor de Eredivisie zoals dat ook was vermeld destijds.
Overigens valt de prijs voor EredivisieLive me mee, al ben ik wel benieuwd of je tijdens de zomerstop ook moet betalen.
Ja ik betaal nog steeds voor de wedstrijden, ik ga daar maar eens een briefje overschrijven, want bij de ontvangst van mijn pluspakket(eerst casema) stond het voetbal a €6,95 gewoon vermeld. Ja negatief mag men hier niet zijn, maar ik krijg steeds meer, in plaats van minder klachten.

agnit
19 juli 2008, 10:06
al ben ik wel benieuwd of je tijdens de zomerstop ook moet betalen.

Je kan per maand opzeggen :)

BrabantDus
19 juli 2008, 11:38
Je kan per maand opzeggen :)
Klopt ik wacht dan ook op het bericht van de opta, dat andere provivers gebruik van de kabel kunnen maken, men is daar druk mee bezig.

Bmd72
19 juli 2008, 17:32
Het zijn gewoon alle competitie wedstrijden hoor.
"9 wedstrijden per week" er zijn 4 kanalen voor de voetbalwedstrijden gereserveerd.. en als je dan kijkt naar de nieuwe speeltijden zal je zien dat je dan gewoon alle wedstrijden kan zien.


Op de website van Eredivisie Live.. staat ook duidelijk "Alle wedstrijden"

Van die vier kanalen wist ik nog niet. Dat is in ieder geval al mooi. Heb je wat te kiezen. Precies zoals ik het zou willen.

Heb het speelschema zoals dat nu is vastgesteld er maar even bijgepakt en in 9 speelrondes worden er op 1 dag 5 wedstrijden gespeeld. Ik vraag me af wat er dan gebeurd. Kanaal erbij of gewoon pech voor wat die ene wedstrijd betreft.

c0sm0s
19 juli 2008, 17:59
Van die vier kanalen wist ik nog niet. Dat is in ieder geval al mooi. Heb je wat te kiezen. Precies zoals ik het zou willen.

Heb het speelschema zoals dat nu is vastgesteld er maar even bijgepakt en in 9 speelrondes worden er op 1 dag 5 wedstrijden gespeeld. Ik vraag me af wat er dan gebeurd. Kanaal erbij of gewoon pech voor wat die ene wedstrijd betreft.

Uh op dezelfde dag gespeeld worden betekend ook niet dat al die wedstrijden even laat beginnen, toch?:roll: Als je 3 kanalen hebt zeg maar en er zijn 5 wedstrijden die dag.. om 12.30 ofzo 2 wedstrijden en om 14.30 de overige 3.

agnit
19 juli 2008, 18:58
ik heb hier een link naar de eerste speelronde (http://www.eredivisie.nl/subpage.aspx?l1=1667&l2=1677) die staat vermeld op de website van de Eredivisie. Bijvoorbeeld op zondag 31 augustus worden 4 wedstrijden gespeelt om 14.30 en 1 om 20.30 dus geen probleem dacht ik zo maar de dag ervoor 30 aug zijn het er ook 4 maar dan allemaal op verschillende tijden waarvan 2 op de zelfde tijd en kan je ze dus allemaal bekijken dus geen enkel probleem maar ga ik naar speelronde van 21 september dan zijn er die dag 5 wedtrijden en 3 daarvan beginnen om 12.30 en 2 om 14.30 dus ook geen enkel probleem aangezien er 4 kanalen zijn en van die 4 misschien wel 1 hd kanaal maar dan nog kan je ze allemaal zien

Dus als ik het zo bekijk kan er altijd alle wedstijden via ziggo bekeken worden.

Bmd72
20 juli 2008, 00:44
ik heb hier een link naar de eerste speelronde (http://www.eredivisie.nl/subpage.aspx?l1=1667&l2=1677) die staat vermeld op de website van de Eredivisie. Bijvoorbeeld op zondag 31 augustus worden 4 wedstrijden gespeelt om 14.30 en 1 om 20.30 dus geen probleem dacht ik zo maar de dag ervoor 30 aug zijn het er ook 4 maar dan allemaal op verschillende tijden waarvan 2 op de zelfde tijd en kan je ze dus allemaal bekijken dus geen enkel probleem maar ga ik naar speelronde van 21 september dan zijn er die dag 5 wedtrijden en 3 daarvan beginnen om 12.30 en 2 om 14.30 dus ook geen enkel probleem aangezien er 4 kanalen zijn en van die 4 misschien wel 1 hd kanaal maar dan nog kan je ze allemaal zien

Dus als ik het zo bekijk kan er altijd alle wedstijden via ziggo bekeken worden.

Zo te zien wordt het inderdaad pas een probleem bij de laatste twee speelrondes. Bij de overige is er in ieder geval 1 die op een ander tijdstip begint. Weer een abonnement verkocht dus.

Moet ik me er nu nog maar bij neerleggen dat ik ook op een enkele dag al om half een in het stadion aanwezig moet zijn. Kl*t*ntijd. Maar ik mis dus geen enkele wedstrijd. Mooi.

Kicksr
21 juli 2008, 18:52
Vanaf dinsdag 22 juli is het mogelijk om Eredivisie Live bij Ziggo te bestellen. Tot en met december 2008 betaal je slechts € 9,95 per maand (daarna € 14,95) en ben je verzekerd van het beste wat de Eredivisie te bieden heeft.

Opeens staat er dat er na een paar maanden 14.95 moet worden betaald. Volgens mij stond dat er gisteren nog niet.

ADDG
21 juli 2008, 19:07
Opeens staat er dat er na een paar maanden 14.95 moet worden betaald. Volgens mij stond dat er gisteren nog niet.

Nee dat stond er eerst nog niet inderdaad belachelijk als de prijs 14,95 wordt want eerst wel bekend maken dat het 9,95 wordt en dat ze goedkoper zijn dan kpn en tele2 maar dan uiteindelijk toch 14,95 gaan rekenen.

Kicksr
21 juli 2008, 19:23
Eerlijk is eerlijk maar de eerste twee maanden bij Ziggo zijn nog wel gratis.


EREDIVISIE LIVE OP ZIJN ALLERBEST BIJ UPC

Tijdelijk de eerste 3 maanden € 6 per maand*. Daarna € 9,95 per maand (maandelijks opzegbaar).Dit staat er in de advertentie van UPC. Als de OPTA zijn zin krijgt kunnen we over enige tijd overstappen.

hvanbeek
21 juli 2008, 19:28
Eerlijk is eerlijk maar de eerste twee maanden bij Ziggo zijn nog wel gratis.
Ik zie het nergens staan...29 augustus beginnen ze / 1 september gaat je contract in. Je bedoeld een paar dagen gratis?

Dit staat er in de advertentie van UPC. Als de OPTA zijn zin krijgt kunnen we over enige tijd overstappen.
Daar is al genoeg over gezegd...dat zal niet zo snel gebeuren.

Grtn

Herman

ADDG
21 juli 2008, 19:29
Eerlijk is eerlijk maar de eerste twee maanden zijn nog wel gratis.


Ik heb even weer op de site gekeken maar er staat niks meer over de eerste twee maanden gratis dus dat is ook al weg. Heel merkwaardig. :roll:

agnit
21 juli 2008, 19:32
Het moet niet gekker worden, eerst stond er 2 maanden gratis en dan per maand 9,95 maar niks over 14,95 per december 2008. Ik ga dit dus niet doen want dan hadden ze dit meteen moeten melden, voor mij geen voetbal via ziggo en die 2 maanden staat er idd niet meer bij :cry:

Kicksr
21 juli 2008, 19:35
Ik kan me vergissen maar volgens mij stond er een uur geleden nog wel dat het abonnement op 1 november inging maar dat kan ik niet bewijzen.
Nu staat er inderdaad:

Je kunt al voetbal kijken vanaf 29 augustus, maar het abonnement op Eredivisie Live bij Ziggo gaat pas op 1 september in.

2 dagen gratis dus!!!!!!! Wat een aanbieding!!!!!!

hvanbeek
21 juli 2008, 19:37
Het moet niet gekker worden, eerst stond er 2 maanden gratis en dan per maand 9,95 maar niks over 14,95 per december 2008. Ik ga dit dus niet doen want dan hadden ze dit meteen moeten melden, voor mij geen voetbal via ziggo.

Van mijn kant geen kwaad woord meer over Ziggo... Briljant aanbod van een briljant bedrijf! Vrijwillig betaal ik 19,95 per maand voor Eredivisie Live (naast mn Film1/Sport1 Abbo, Digi Pluspakket en Premium Internet). Kijken of de factuur richting de 150 euro per maand gaat :wink: Nu maar hopen dat de oude man mijn fooi van 5 euro administratief kunnen verwerken...:wink:

Grtn

Herman

PS krijg ik nu mn strafpuntje weer terug?

ADDG
21 juli 2008, 19:37
Het moet niet gekker worden, eerst stond er 2 maanden gratis en dan per maand 9,95 maar niks over 14,95 per december 2008. Ik ga dit dus niet doen want dan hadden ze dit meteen moeten melden, voor mij geen voetbal via ziggo en die 2 maanden staat er idd niet meer bij :cry:

Ik was het inderdaad ook van plan om te nemen. Die 9,95 met twee maanden gratis vond ik nog wel te doen maar 14,95 vind ik het niet waard.

DReaMeR
21 juli 2008, 19:46
Nou nou nou, wat een klucht weer van ziggo :cry:
Hopelijk komt er nog uitleg over deze plotselinge drastische wijziging, mss via een overleg wat dit forum weleens heeft met ziggo.

Dan maar weer de livestreams volgen, zoals ik ook vorig jaar deed via planet.
Dat werkt ook prima, en daarvan zullen de prijzen hopelijk lager liggen.

hvanbeek
21 juli 2008, 19:47
Ik kan me vergissen maar volgens mij stond er een uur geleden nog wel dat het abonnement op 1 november inging maar dat kan ik niet bewijzen.
Nu staat er inderdaad:

2 dagen gratis dus!!!!!!! Wat een aanbieding!!!!!!

We hadden schermprintjes moeten maken..helaas vergeten :wink: Iig is dit iemand blij maken met een dooie mus ofzo

Herman

ADDG
21 juli 2008, 19:56
We hadden schermprintjes moeten maken..helaas vergeten :wink: Iig is dit iemand blij maken met een dooie mus ofzo

Herman

Inderdaad blijkt maar weer dat ziggo op dit moment een niet echt betrouwbare dienstverlener is.

Lepie
21 juli 2008, 20:07
UPC wint dus deze slag, alleen kan je niet naar ze overstappen. Al vraagt Ziggo het driedubbele t.o.v. UPC. Hoezo vrije marktwerking: OPTA werk aan de winkel...!!!

jleppers
21 juli 2008, 20:18
Dit is echt niet te geloven ...

Voordeel is wel dat de keuze nu makkelijk geworden is. Ik kijk mijn eigen club wel via internet, iets mindere kwaliteit maar wel gratis. En als de OPTA nog een keer wakker wordt stap ik wel over :roll:

BrabantDus
21 juli 2008, 20:25
Vandaag gevraagd of men het teveel betaalde bedrag €6,95 voor de eredivisie willen verrekenen met de betaling van de volgende maand. En dit voortaan niet meer willen afschrijven als er geen voetbal wordt uitgezonden. Ik laat nog horen wat hun antwoordt is, ook als men het voetbal wil blijven leveren voor die prijs het komende voetbaljaar.:lol:

agnit
21 juli 2008, 20:29
We hadden schermprintjes moeten maken..helaas vergeten :wink: Herman

Dat ben ik helaas vergeten maar ook totaal niet aangedacht. Ik hoop op een reactie van Ziggo waarom ze dit hebben gedaan. Voor 9,95 wil ik het wel hebben maar niet voor 14,95

catastrofus
21 juli 2008, 20:35
Dit is echt niet te geloven ...

Voordeel is wel dat de keuze nu makkelijk geworden is. Ik kijk mijn eigen club wel via internet, iets mindere kwaliteit maar wel gratis. En als de OPTA nog een keer wakker wordt stap ik wel over :roll:

In reaktie #35 (11 juli 2008, 23:34) had ik dit al geschreven. Ik zal wel de enige zijn maar heb toen begrepen dat men 9.95 vraagt voor 2 kanalen eredivisie en 14.95 voor alle 4 of 5 kanelen eredivisie (alle wedstrijden dus). Wederom, ik kan wel helemaal fout zitten maar toch.

Gert.

Lepie
21 juli 2008, 20:35
Sport 1 en Film1 waren ook al goedkoper bij UPC....

swawili
21 juli 2008, 20:36
Beste forum leden, ik wist ook niet wat ik zag, UPC dit hebben jullie gewonnen van de grootste onbetrouwbare kabelaanbieder van dit land. Ik heb het met eigen ogen gelezen en zelfs vermeld op dit forum, de prijs was 9,95 p.m en 2 maanden gratis voor alle wedstrijden. Deze zin is nog even bedoeld voor Ziggo, jullie zijn de laatste maanden volledig door het ijs gezakt, de helpdesk en de bereikbaarheid is een zootje, veel verstoringen en klap op de vuurpijl jullie zijn een stelletje op.......... maar dat mogen jullie zelf invullen.

Ik zou zeggen beste mensen boycotten die zooi.


:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evi l:

hvanbeek
21 juli 2008, 20:36
In reaktie #35 (11 juli 2008, 23:34) had ik dit al geschreven. Ik zal wel de enige zijn maar heb toen begrepen dat men 9.95 vraagt voor 2 kanalen eredivisie en 14.95 voor alle 4 of 5 kanelen eredivisie (alle wedstrijden dus). Wederom, ik kan wel helemaal fout zitten maar toch.

Gert.

zo stond het niet op de website...

hvanbeek
21 juli 2008, 20:37
Ik zou zeggen beste mensen boycotten die zooi.


:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evi l:

Blijf rustig...blijf rustig...anders krijg je ook -1 van onze Ziggo-man

:cool::cool:

Herman

DReaMeR
21 juli 2008, 20:41
zo stond het niet op de website...

Idd , er stond heel duidelijk dat je al vanaf 29 aug kon gaan kijken en pas vanaf 1 nov hoefde te gaan betalen, en wel 9,95 voor VIER kanalen.

hansdefotograaf
21 juli 2008, 20:42
Dit stond dus op de site:

Door voetbalhelden Gary Lineker, Jan van Halst en Mario Been te contracteren heeft Eredivisie Live zich ook verzekerd van een grote hoeveelheid voetbalexpertise.
€9,95 p/m
te bestellen
vanaf 22 juli

eerste twee
maanden
gratis

Eredivisie Live pakket bestellen?

Vanaf dinsdag 22 juli is het mogelijk om Eredivisie Live bij Ziggo te bestellen. Voor slechts € 9,95 per maand ben je verzekerd van het beste wat de Eredivisie te bieden heeft. Je kunt per maand opzeggen en de eerste twee maanden kijk je ook nog eens gratis.
Je kunt al voetbal kijken vanaf 29 augustus, maar het abonnement op Eredivisie Live bij Ziggo gaat pas op 1 september in. Dat betekent dat je bij Ziggo pas op 1 november begint te betalen voor Eredivisie Live.
Wat heb je nodig om Eredivisie Live te ontvangen?een abonnement op Televisie Z1.
een digitale ontvanger van Ziggo naar keuze:

Installatiepakket Digitale Televisie voor € 39,95
Installatiepakket Digitale Televisie HD voor € 328,95
Installatiepakket Digitale Televisie Harddisk Recorder voor € 428,95


een abonnement op Eredivisie Live; verkrijgbaar vanaf dinsdag 22 juli

Zorg dat je die digitale ontvanger op tijd in huis hebt, anders mis je de aftrap op 29 augustus. Ga naar de bestelpagina om dit vandaag nog te regelen (http://www.ziggo.nl/bestellen). Ben je al in het bezit van een digitale ontvanger van Ziggo, dan kan je natuurlijk zonder problemen vanaf dinsdag 22 juli deze fantastische voetbalzender in huis halen.

Lepie
21 juli 2008, 20:47
En ze er even over bellen is er ook al niet bij de laatste tijd.....:oops:

ziggy
21 juli 2008, 20:54
We hadden schermprintjes moeten maken..helaas vergeten :wink: Iig is dit iemand blij maken met een dooie mus ofzo

Herman
http://64.233.183.104/search?q=cache:3mHtjPKcmZsJ:www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/eredivisie-live+ziggo+eredivisie&hl=nl&ct=clnk&cd=1&gl=nl&client=firefox-a

hvanbeek
21 juli 2008, 20:58
http://64.233.183.104/search?q=cache:3mHtjPKcmZsJ:www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/eredivisie-live+ziggo+eredivisie&hl=nl&ct=clnk&cd=1&gl=nl&client=firefox-a

http://www.hvanbeek.com/ToenZiggonoggewoonCasemawas/eredivisie_ziggo_1.jpg

http://www.hvanbeek.com/ToenZiggonoggewoonCasemawas/eredivisie_ziggo_2.jpg

duidelijk! dank! genaaid worden we door de oude man (oops....weer een minpuntje :cry:

Herman

Lepie
21 juli 2008, 21:16
Hier heb je nu een afdeling Marketing voor die er gisteren, op een regenachtige zondagmiddag, achter kwam dat de winstmarge op hun (bonus)excel-sheet onder de 50% kwam.....! :oops:

Jongens van automatisering: "als de sodemieter aanpassen die site....!" :mrgreen:
{hebben onze suffe klanten toch niet in de gaten....}

freddy
21 juli 2008, 21:16
wat een lef hebben ze,hoop gewoon dat ze geen een abbo verkopen.

magma
21 juli 2008, 21:37
Ziggo kan het schudden. De 10 euro had mij over de streep getrokken, voor de 15 euro heb ik liever Sport1. Gemiste kans, zekers met dat laffe opzetje door de 9,95 te noemen en nu 24 uur voor de inschrijfdatum tussen neus en lippen door te melden dat dat maar tot 1 januari geldt.

joepke-m
21 juli 2008, 21:55
Schandalig hoe er hier met klanten wordt omgegaan, hier zijn geen woorden voor...
Posted via Mobile Device

hvanbeek
21 juli 2008, 22:14
Uit een ander topic (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=108896#post108896).

Onduidelijk is nog hoe de nieuwe voetbalzender, die live-verslagen gaat brengen van de wedstrijden in de eredivisie, precies aan de klanten wordt aangeboden. Voor de zender moet maandelijks 9,95 euro betaald worden. Maar is dat ook zo als je al geabboneerd bent op Sport 1 (14,95 euro), dat bijvoorbeeld live op acht kanalen exclusief buitenlands voetbal uitzend. Komt er een combinatiepakket mety korting? En moet sport1 mogelijk kanalen inleveren voor het nieuwe erededivisie Live? Volgens Vos wordt daar nog over onderhandeld en kan er nu nog niets over worden gezegd. Betalen per eredivisiewedstrijd om zo vooral je favoriete club te bekijken, kan voorlopig niet. "Daar gaan we eind van het jaar eerst een proef mee nemen in het vroegere Casema-gebied." Buiten het Noorden hebben zich bij Ziggo tot nu toe 7000 abonnees voor Eredivisie Live aangemeld.
Bron: Dagblad van het Noorden, 21-07-08
---

Zouden deze 7000 aanmelders zijn uitgegaan van 9,95 of 14,95 euro ? :cool:

Herman

ADDG
21 juli 2008, 22:18
Uit een ander topic (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=108896#post108896).

Onduidelijk is nog hoe de nieuwe voetbalzender, die live-verslagen gaat brengen van de wedstrijden in de eredivisie, precies aan de klanten wordt aangeboden. Voor de zender moet maandelijks 9,95 euro betaald worden. Maar is dat ook zo als je al geabboneerd bent op Sport 1 (14,95 euro), dat bijvoorbeeld live op acht kanalen exclusief buitenlands voetbal uitzend. Komt er een combinatiepakket mety korting? En moet sport1 mogelijk kanalen inleveren voor het nieuwe erededivisie Live? Volgens Vos wordt daar nog over onderhandeld en kan er nu nog niets over worden gezegd. Betalen per eredivisiewedstrijd om zo vooral je favoriete club te bekijken, kan voorlopig niet. "Daar gaan we eind van het jaar eerst een proef mee nemen in het vroegere Casema-gebied." Buiten het Noorden hebben zich bij Ziggo tot nu toe 7000 abonnees voor Eredivisie Live aangemeld.
Bron: Dagblad van het Noorden, 21-07-08
---

Zouden deze 7000 aanmelders zijn uitgegaan van 9,95 of 14,95 euro ? :cool:

Herman

Hoe kunnen 7000 mensen zich aangemeld hebben? Je kon je toch pas vanaf de 22ste aanmelden?

hvanbeek
21 juli 2008, 22:22
Hoe kunnen 7000 mensen zich aangemeld hebben? Je kon je toch pas vanaf de 22ste aanmelden?

De wonderen zijn de wereld nog niet uit :cry:..wellicht pre-inschrijving via de website van EredivisieLive? Ik heb werkelijk geen idee..... voel me net een oude man vanavond... :shock:

joepke-m
21 juli 2008, 22:26
Ja, inderdaad, pas de 22e... Morgen dus. Maar ik hoop dat ze de deksel op hun neus krijgen met die 14.95. Beste 7000 aanmelders... je kunt iedere maand opzeggen !
Posted via Mobile Device

catastrofus
21 juli 2008, 22:28
De wonderen zijn de wereld nog niet uit :cry:..wellicht pre-inschrijving via de website van EredivisieLive? Ik heb werkelijk geen idee..... voel me net een oude man vanavond... :shock:

Wel grappig, in de google-cache staat inderdaad een andere pagina & prijs als waar ze nu mee adverteren op hun site. Subtiel verschil...

Gert.

catastrofus
21 juli 2008, 22:42
Wel grappig, in de google-cache staat inderdaad een andere pagina & prijs als waar ze nu mee adverteren op hun site. Subtiel verschil...

Gert.

Even de 2 pagina's (voor/na) in een Word bestandje gezet:

http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.doc

Gert.

joepke-m
21 juli 2008, 22:49
Ik ga dit morgen bij Kassa onder de aandacht brengen, volksverlakkerij !!
Posted via Mobile Device

picard
21 juli 2008, 23:20
Ik heb deze volksverlakkerij inmiddels middels een mail aangekaart bij de Consumentenbond. Klacht indienen bij Ziggo lukt niet via de ziggo site:x

swawili
22 juli 2008, 01:33
EREDIVISIE LIVE OP ZIJN ALLERBEST BIJ ...

Tijdelijk de eerste 3 maanden € 6 per maand*. Daarna € 9,95 per maand (maandelijks opzegbaar).

Je kunt niet dichterbij het voetbal komen dan met Eredivisie Live. Eredivisie Live is het kanaal van de clubs, voor de fans. Voor de liefhebber biedt het kanaal alles wat voetbal te bieden heeft: de wedstrijden natuurlijk, maar ook nieuws, achtergronden, opinie en alle emotie die daarbij hoort. Journalistiek onafhankelijk en met passie voor voetbal; fris en vertrouwd tegelijk.4 kanalen: met alle live Eredivisie voetbalwedstrijden; voor- en nabeschouwingen; samenvattingen en hoogte punten van de afgelopen speelronde; voetbal talkshows; diverse rapportages en het laatste voetbalnieuws. Maar ook Ajax TV, Feyenoord TV en PSV TV.
Wedstrijd Gemist: alle volledige wedstrijden zijn terug te zien wanneer u wilt op uw eigen tv
(tot de volgende speelronde). Binnenkort beschikbaar via UPC
Eredivisie On Demand: De samenvattingen van de wedstrijden, een verzameling van vele historische wedstrijden en andere programmering direct af te spelen op uw tv. Binnenkort beschikbaar via UPC.

Kortom; met Eredivisie Live hoef je geen moment meer te missen. En het goede nieuws is dat het succes van het kanaal rechtstreeks ten goede komt aan de clubs.

agnit
22 juli 2008, 06:38
dat is pas een goeie actie van UPC, ik wilde me laten abonneren maar nu dus niet, ik ga ze vanmiddag maar even bellen. Er is bewijs van dat het er op heeft gestaan 2 maanden gratis en daarna 9,95 p/mnd

joepke-m
22 juli 2008, 09:05
Deze reactie plaatste ik op de website van Ziggo (http://www.ziggo.nl/nieuws/sport/artikel/00059645), naar aanleiding van de introductie van Eredivisie Live. Ben benieuwd hoe lang het diuurt voor Ziggo censuur pleegt....


Ik heb gisteren hier een aantal kritische reacties gelezen naar aanleiding van de beslissing van Ziggo om toch maar 14,95 te gaan vragen voor het voerbal (na december 2008) Deze zijn (door Ziggo?) verwijderd, doet Ziggo aan censuur of is luistert men toch liever niet naar de klant.
Deze reactie zal ook wel weer verwijderd worden, daarom plaats ik hem ook maar op het onafhankelijke gebruikersforum www.ziggo-gebruikers.nl (http://www.ziggo-gebruikers.nl/))


Edit: het bericht is in het geheel niet op de website van Ziggo geplaatst, wellicht gaat een bijdrage op voorhand al door de censuur-commissie van Ziggo:evil:

gkvk
22 juli 2008, 09:47
Te belachelijk voor woorden, meer kun je er niet van maken.
Je voelt je eigen belazerd als je weet dat in heel Nederland behalve Ziggo land de prijs hiervoor 5 euro goedkoper is:evil:
Lijkt op het oude cinenova filmkanaal verhaal wat destijds bij casema ook al veel duurder was als bij alle andere providers.

freddy
22 juli 2008, 10:27
heb een klacht ingediend bij ziggo.ze kunnen toch niet een dag voordat je kan aboneren ineens het duurder gaan maken,zal wel niks helpen .maar toch moest het even kwijt aan ziggo.

Lorenzo
22 juli 2008, 13:02
Voor 15euro kan je al een uitwedstrijd van je eigen cluppie in levende lijve meemaken. Boycotten dus zou ik zo zeggen tot ziggo tot inkeer komt en beseft dat het voetbal van de burger is en dus voor een normale prijs aangeboden moet worden.Als ziggo dit niet kan voor 10euro en upc wel dan denk ik dat er bij ziggo iets teveel grootverdieners rondlopen:oops::evil:

Hopende op een normale prijs

een van de vele voetbaldieren in dit land

agnit
22 juli 2008, 14:07
ik heb gebeld en het zou iets met rechten te maken hebben, maar dan is het toch raar dat UPC het wel voor 9,95 en tele2 en ziggo niet.
Ik neem het in iedergeval niet en oja de medewerkster zei ook nog dat die 14,95 pas geldt per 1-1-2009

albov
22 juli 2008, 15:02
Op het forum van FC Twente verteld iemand, die beweert te werken bij Ziggo, dat er 2 pakketten komen.

pakket 1 :

- 4 streams , eerste twee maanden 9,95 daarna 14,95 per maand
- elke maand opzegbaar
- pakket wordt als actie gecommuniceerd

Pakket 2 :

- 2 streams, eerste twee maanden gratis, daarna 6,95 per maand
- elke maand opzegbaar
- pakket wordt niet gecommuniceerd

Als dit klopt, dan zou ik het 2e pakket nemen. Op de meeste tijdstippen zijn er toch niet meer dan 2 wedstrijden, alleen op zondagmiddag om 14.30 uur mis je dan een paar wedstrijden. Wel vreemd dar Ziggo hier zelf helemaal geen publiciteit aan geeft.

swawili
22 juli 2008, 15:54
De grote vraag is natuurlijk of je kan kiezen welke wedstrijd je krijgt te zien volgens mij ben je afhankelijk van de keuze die je word voorgeschoteld, mijn inziens heb je daar niet zoveel aan.

aolsthoo
22 juli 2008, 19:32
De grote vraag is natuurlijk of je kan kiezen welke wedstrijd je krijgt te zien volgens mij ben je afhankelijk van de keuze die je word voorgeschoteld, mijn inziens heb je daar niet zoveel aan.

Sterker nog, wat wint ziggo er mee als je het goedkope pakket neemt. Ze kunnen je zelfs twee "mindere" wedstrijden voorschotelen. Moet jij eens opletten hoe snel je het duurdere pakket neemt.

De eredivisie nv had zelf de hand moeten houden in de prijzenstructuur. Die kans is nu voorbij. Beetje dommig van ze.

agnit
22 juli 2008, 19:49
gewoon allemaal de zelfde prijs, dus upc, kpn, ziggo, tele2 allemaal 9,95 of 14,95 per maand dat was eerlijker geweest

gobbler
22 juli 2008, 22:00
Is het zo dat je tele2 voetbal kan blijven kijken via sport1 en dus voor hetzelfde geld veel meer sporten en buitenlands voetbal hebt?

hvanbeek
22 juli 2008, 22:12
Is het zo dat je tele2 voetbal kan blijven kijken via sport1 en dus voor hetzelfde geld veel meer sporten en buitenlands voetbal hebt?

Tele2-Voetbal bestaat niet meer..dus helaas pindakaas.. De buidel mag geleegd worden in de zakken van de oude man. 14,95 euro voor je Sport 1 en 14,95 euro voor je Eredivisie Live.

Herman

hvanbeek
22 juli 2008, 22:14
Pakket 2 :

- 2 streams, eerste twee maanden gratis, daarna 6,95 per maand
- elke maand opzegbaar
- pakket wordt niet gecommuniceerd

Als dit klopt, dan zou ik het 2e pakket nemen. Op de meeste tijdstippen zijn er toch niet meer dan 2 wedstrijden, alleen op zondagmiddag om 14.30 uur mis je dan een paar wedstrijden. Wel vreemd dar Ziggo hier zelf helemaal geen publiciteit aan geeft.
Inderdaad..en hoe kan je je hiervoor aanmelden? Dit is op zich nog een redelijk aanbod waar ik wellicht nog wel voor zou gaan...kan je iig de Zeiksnor zien met wat achtergrond-info en af en toe een live wedstrijdje.

Grtn

Herman

Frietje
23 juli 2008, 11:32
:oops:
Ik voel mij door Ziggo behoorlijk in de maling genomen.
De aanbieding zonder opgave van redenen 60% (op jaar basis) duurder geworden. Het was niet mogelijk om van de eerste advertentie tekst gebruik te maken daar je pas vanaf 22 juli kon inschrijven.

Ik heb al de EredivisieLive een mail met advertentie tekst verzonden.
Wellicht besluit de Eredivisie (ECV) nog e.e.a. met Ziggo te bespreken.
€9,95 per maand naast de €14,95 voor Sport1 (topvoetbal) was voor mij de boven grens. Ik ga nu in de wachtkamer zitten. Lekker zondag bij de NOS de samenvattingen zien en bij sport1 de topwedstrijden.
Overigens had ik niet begrepen dat Ziggo 2 paketten (2 kanalen of 4 kanelen) heeft aangeboden.

BrabantDus
23 juli 2008, 11:40
Een foutje van mij, dus geen enkele blaam bij Ziggo betreffende mijn eredivisie afschrijving. Ja, als ik een fout maak geef ik dat ook ruitelijk toe.
Wel jammer dat de kosten voor het voetbal verdubbeld worden, ik schrap het voetbal dan ook maar, die mannen verdienen mij al te veel.

dickie
23 juli 2008, 11:48
Heb al sport1 en als ze daar een deal mee maken dan heb ik wel interesse maar 14.95 sport en 14,95 eredivisie is mij een beetje te veel van het goede. Dus blijf ik wel alleen sport1 kijken...

fredgroes
23 juli 2008, 12:22
ben het helemaal eens met de opmerking die hierboven staat. Krijg voor 14.95 meer top competities te zien dan onze nederlandse top(b)clubs.

pgeven
23 juli 2008, 14:39
ik heb sport 1 maar ga niet nog eens 14.95 per maand neertellen voor de eredivisie.

hopelijk komt er snel een goede aanbieding eredivisie live in combinatie met sport 1. al verwacht ik niet veel.

Je zou met de grote verschillen tussen UPC en ZIGGO toch bijna verhuizen naar het UPC gebied.

EDIT------------
"Ik ben Ziggo en ik doe het anders"

abbonnement sport 1: 2 euro per maand duurder dan UPC
abbonnement Eredivisie Live: 5 euro per maand duurder dan UPC

"Ik ben Ziggo en ik doe het anders"
EDIT------------

Frietje
23 juli 2008, 15:38
Ik ga dit morgen bij Kassa onder de aandacht brengen, volksverlakkerij !!
Posted via Mobile Device

Ik heb de ECV en VI al bericht verzonden. ook aan de telegraaf.
Wellicht kunnen ze hun netwerk ingeschakelen richting Ziggo.:evil:

swawili
23 juli 2008, 15:44
Vandaag een lang gesprek gehad met een medewerker van klantenservice die mij keurig heeft gebeld nadat ik een klacht had ingediend n.a.v. het eredivisiekanaal. De conversatie kwam wat moeilijk op gang maar uiteindelijk kwam toch de aap uit de mouw, de directie heeft in al zijn wijsheid besloten om 14.95 euro te vragen vanaf 1 januari 2009 voor alle wedstrijden van de eredivisie. Klantenservice had alle begrip voor mijn klacht, immers er is geadverteerd voor 9.95 euro maar men heeft dit dus teruggedraaid afgelopen weekend. Mijn brandende vraag was natuurlijk waarom dit is gebeurt, daar kan ook klantenservice geen afdoende argumentatie voor geven. De keuze voor de voetballiefhebber is dus abonnement 14.95 vanaf 1 januari 2009 of je neemt niets af, meer keuze is er niet. En inmiddels ben ik er wel achter dat klagen geen nut heeft met zo'n directie aan het roer. En het blijft jammer dat er in ons gebied geen alternatieven zijn zonder dat je fors moet gaan investeren. Wacht dan ook op betere tijden dat de kabel open gesteld zal gaan worden voor de vrije markt, mocht dat gebeuren dan verwacht ik zware tijden voor onze vrienden van Ziggo in het bijzonder de directie die zijn abonnees op deze manier schijnt te moeten behandelen. Maar meestal hebben die lieden al een ander alternatief gevonden in de vorm van een andere directiezetel bij een bedrijf elders.

agnit
23 juli 2008, 15:56
mocht de kabel open gesteld worden voor o.a upc en ze zijn goedkoper dan is ziggo heel erg gauw verdwenen

Alfons
23 juli 2008, 16:21
Die berichten in de pers van vorige week gaan over het eventuele openstellen van de analoge kabel, niet van de digitale. Dus daar hoef je niet op te wachten, ben ik bang.

Heisa
23 juli 2008, 20:46
Waar blijft Ziggo nou met een reactie????? Zien ze misschien in dat ze fout zitten en denken ze dat de storm wel overwaait? Ik denk (en hoop) dat er genoeg kijkers (voetballiefhebbers) zijn die nu niet eredivisielive nemen omdat ze zich door Ziggo belazerd voelen. Misschien als Ziggo het in de portemonnee gaat voelen dat ze verstandiger worden??? Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!

hvanbeek
23 juli 2008, 20:55
Waar blijft Ziggo nou met een reactie????? Zien ze misschien in dat ze fout zitten en denken ze dat de storm wel overwaait? Ik denk (en hoop) dat er genoeg kijkers (voetballiefhebbers) zijn die nu niet eredivisielive nemen omdat ze zich door Ziggo belazerd voelen. Misschien als Ziggo het in de portemonnee gaat voelen dat ze verstandiger worden??? Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!

Een reactie van Ziggo zal er niet snel komen vrees ik :) Die 14,95 staat wel vrij vast. Wellicht dat de Multikabel Gebruikers Vereniging nog met een reactie komt?

catastrofus
23 juli 2008, 20:59
Waar blijft Ziggo nou met een reactie????? Zien ze misschien in dat ze fout zitten en denken ze dat de storm wel overwaait? Ik denk (en hoop) dat er genoeg kijkers (voetballiefhebbers) zijn die nu niet eredivisielive nemen omdat ze zich door Ziggo belazerd voelen. Misschien als Ziggo het in de portemonnee gaat voelen dat ze verstandiger worden??? Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!

Er zijn meer dan 1 moderators hoor. En waarom moeten deze reageren om een kerel te zijn? De heren moderators staan los van Ziggo en hebben dus niets met de inhoud van deze discussie te maken, zij zorgen ervoor dat men (de schrijvers van de berichten, wij dus) elkaar niet met een hamer op het hoofd gaan slaan en elkaar voor rotte vis gaat uitschelden. Ze houden het forum netjes en on-topic. Jouw vraag zou je beter kunnen stellen op ziggo.nl en niet op ziggo-gebruikers.nl

Gert.

joepke-m
23 juli 2008, 21:01
Waar blijft Ziggo nou met een reactie????? Zien ze misschien in dat ze fout zitten en denken ze dat de storm wel overwaait? Ik denk (en hoop) dat er genoeg kijkers (voetballiefhebbers) zijn die nu niet eredivisielive nemen omdat ze zich door Ziggo belazerd voelen. Misschien als Ziggo het in de portemonnee gaat voelen dat ze verstandiger worden??? Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!

De heren moderators werken niet bij Ziggo, hoor...

Posted via Mobile Device

Heisa
23 juli 2008, 21:11
De heren moderators werken niet bij Ziggo, hoor...

Posted via Mobile Device

Voor zover ik weet hebben ze wel goede contacten met/bij Ziggo en zouden ze in ieder geval een reactie kunnen vragen aan de beleidsbepalers van Ziggo. Ik zou me kunnen voorstellen dat ze zich bij Ziggo inmiddels ook even achter de oren krabben mits ze tenminste de onvrede van de abbonnees meekrijgen.

Heisa
23 juli 2008, 21:15
Er zijn meer dan 1 moderators hoor. En waarom moeten deze reageren om een kerel te zijn? De heren moderators staan los van Ziggo en hebben dus niets met de inhoud van deze discussie te maken, zij zorgen ervoor dat men (de schrijvers van de berichten, wij dus) elkaar niet met een hamer op het hoofd gaan slaan en elkaar voor rotte vis gaat uitschelden. Ze houden het forum netjes en on-topic. Jouw vraag zou je beter kunnen stellen op ziggo.nl en niet op ziggo-gebruikers.nl

Gert.
Heb je wel eens een vraag gesteld op Ziggo.nl en zoja een "normaal" en/of bevredigend antwoord gekregen? Nou ik niet dus. Ik heb inmiddels diverse vragen over diverse onderwerpen gesteld en ook diverse malen telefonisch contact met Ziggo gehad maar ben niet 1 keer tot tevredenheid geholpen. (en dan heb ik niet eens moeilijke vragen gesteld!!!) Ik wil geen hetze ontketenen maar vind wel dat Ziggo zijn klanten als onmondig behandeld.

catastrofus
23 juli 2008, 21:20
Heb je wel eens een vraag gesteld op Ziggo.nl en zoja een "normaal" en/of bevredigend antwoord gekregen? Nou ik niet dus. Ik heb inmiddels diverse vragen over diverse onderwerpen gesteld en ook diverse malen telefonisch contact met Ziggo gehad maar ben niet 1 keer tot tevredenheid geholpen. (en dan heb ik niet eens moeilijke vragen gesteld!!!) Ik wil geen hetze ontketenen maar vind wel dat Ziggo zijn klanten als onmondig behandeld.

Maar voor dit soort vragen zit je op het verkeerde forum. Tuurlijk hebben die mannen hun kontakten maar dat betekent niet dat zij hoeven te reageren. Dat de vraag/klacht-afhandeling van ziggo beroerd is kunnen de moderators niets aan doen.

Gert.

Heisa
23 juli 2008, 21:22
Maar voor dit soort vragen zit je op het verkeerde forum. Tuurlijk hebben die mannen hun kontakten maar dat betekent niet dat zij hoeven te reageren. Dat de vraag/klacht-afhandeling van ziggo beroerd is kunnen de moderators niets aan doen.

Gert.

Ik gaf alleen maar een reactie op jouw (uw) bericht. Verder probeer ik me aan het onderwerp van de discussie hier te houden.

CeeS
23 juli 2008, 21:24
Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!

Ik wil wel reageren als moderator, maar wij zijn geen Ziggo-medewerkers, maar juist de gebruikersvereniging van Ziggo, dus ook gewoon ziggo-klanten zoals jullie die dit forum in hun vrije tijd proberen in de lucht te houden. Dit forum wordt onderhouden en betaald door de vroegere gebruikersvereniging van Multikabel - nu dus Ziggo - MGV

Er lopen wel Ziggo-medewerkers op dit forum rond die mensen helpen, maar die kunnen hier toch geen antwoord op geven, dit zijn dingen die op een hoger niveau besloten worden.

Wij hebben als gebruikersvereniging wel een vraag gesteld aan onze contactpersoon bij Ziggo om met een reactie te komen op de (zo lijkt het) plotselinge "prijsverhoging".

We hebben ook gevraagd of de geruchten kloppen dat er een goedkoper pakket bestaat waar geen reclame voor gemaakt zou worden, zoals eerder in dit topic geopperd werd en hoe het kan dat er al 7000 inschrijvingen zouden zijn terwijl je nog niet kon aanmelden.

Zojuist kregen wij hier de volgende officiële reactie op van Ziggo:Er is een foute propositie op het net geplaatst, dit had niet mogen gebeuren (dus 9,95 met 2 maanden gratis)
De enige juiste propositie is 14,95 nu voor 9,95 tot/met 31/12/2008.
Er bestaat op dit moment geen tweede pakket, maar Ziggo behoudt zich uiteraard het recht om de huidige propositie aan te passen.
De 7000 inschrijvingen waar Gradus Vos over gesproken zou hebben betreffen voorinschrijvingen bij de ECW.


Tot zover de reactie van Ziggo.
Ziggo geeft hiermee dus aan dat de 14.95 een normaal tarief zal worden. Daarmee is Ziggo ruim 50% duurder dan bijvoorbeeld KPN en UPC die hetzelfde pakket voor 9.95 en 10 euro aanbieden (de eerste maanden kost het daar 6 euro per maand).

catastrofus
23 juli 2008, 21:25
Ik gaf alleen maar een reactie op jouw (uw) bericht. Verder probeer ik me aan het onderwerp van de discussie hier te houden.

Ik ook, maar als ik off-topic ben gegaan dan sla ik mezelf wel even met een hamer op m'n hoofd... :cool:

Gert.

Heisa
23 juli 2008, 21:27
....
Zojuist kregen wij hier de volgende officiële reactie op van Ziggo:
...Dank voor uw reactie.

Kicksr
23 juli 2008, 21:33
Vandaag heb ik een langdurig gesprek met iemand van de klantenservice gehad. Hij wist van niets en was heel benieuwd naar de reacties op dit forum. Het verbaasde hem ook en hij zou het verder aankaarten bij zijn leidinggevende. Of daar iets uit komt weet ik niet maar ik reken er in ieder geval niet op.
Op het forum van Kassa las ik dat je de klacht kon deponeren bij Consuwijzer. http://www.consuwijzer.nl/Formulieren/ConsuWijzer_nl_Klacht

catastrofus
23 juli 2008, 21:48
Zojuist kregen wij hier de volgende officiële reactie op van Ziggo:

Citaat:

Er is een foute propositie op het net geplaatst, dit had niet mogen gebeuren (dus 9,95 met 2 maanden gratis)
De enige juiste propositie is 14,95 nu voor 9,95 tot/met 31/12/2008.
Er bestaat op dit moment geen tweede pakket, maar Ziggo behoudt zich uiteraard het recht om de huidige propositie aan te passen.
De 7000 inschrijvingen waar Gradus Vos over gesproken zou hebben betreffen voorinschrijvingen bij de ECW.
Tot zover de reactie van Ziggo.
Ziggo geeft hiermee dus aan dat de 14.95 een normaal tarief zal worden. Daarmee is Ziggo ruim 50% duurder dan bijvoorbeeld KPN en UPC die hetzelfde pakket voor 9.95 en 10 euro aanbieden (de eerste maanden kost het daar 6 euro per maand).

Typische reaktie van een monopolist dus. Het aanbod van 9.95 staat tijden op de site en zij wisten van niets, 1 dag voor de mogelijkheid van aanmelden wordt het opeens anders... . Die 9.95 met 2 maanden gratis moet ergens vandaan komen, die heeft de klantenservice niet verzonnen... Zelfs het alternatief, voor mij, van eredivisie via de schotel is niet zeker omdat zij (CDS) nog geen overeenkomst met de eredivisie hebben. Mooi balen.

Gert.

Lepie
23 juli 2008, 22:41
Ze bedoelen hiermee te zeggen dat ze de "propostitie" hebben gewijzigd toen ze er achter kwamen dat de Excel-sheet onderaan niet in verhouding was met de toegezegde bonus eind december.....

Lepie
23 juli 2008, 22:42
:roll:

joepke-m
23 juli 2008, 23:05
Ik stel voor om allemaal lekker lang (of helemaal) te wachten. Dan worden ze (Ziggo, maar ook de clubs) vanzelf zenuwachtig... Er is nog tijd genoeg !!
Posted via Mobile Device

hvanbeek
24 juli 2008, 00:23
Tot zover de reactie van Ziggo.
Ziggo geeft hiermee dus aan dat de 14.95 een normaal tarief zal worden. Daarmee is Ziggo ruim 50% duurder dan bijvoorbeeld KPN en UPC die hetzelfde pakket voor 9.95 en 10 euro aanbieden (de eerste maanden kost het daar 6 euro per maand).

en daar kunnen we het mee doen.... je mag dus 14,95 + 14,95 = 30 euri = een dikke 65! gulden gaan betalen om het internationale en nationale voetbal te mogen volgen. Blijkbaar zijn de leasebakken van de heren Ziggo-bobo's toch duurder uitgevallen dan gebudgetteerd en kan de voetballiefhebber hiervoor opdraaien. Het is dat de concurrentie (KPN Interactief, Tele2) nog magere digitale pakketjes aanbieden anders had ik die hele Ziggo (inclusief die ouwe man) eruit gegooid. Stuitend is dit!

Grtn

Herman / 5 jaar lang dik tevreden Casema klant maar heeft het helemaal gehad met Ziggo!

Mickie
24 juli 2008, 08:51
Ik stel voor om allemaal lekker lang (of helemaal) te wachten. Dan worden ze (Ziggo, maar ook de clubs) vanzelf zenuwachtig... Er is nog tijd genoeg !!
Posted via Mobile Device

Dit ben ik zeker van plan, dan maar voorlopig genieten van Jack van Gelder met Langs de Lijn.

gkvk
24 juli 2008, 10:25
Stuitend is dit!

Grtn

Herman / 5 jaar lang dik tevreden Casema klant maar heeft het helemaal gehad met Ziggo!

Mee eens , dit is behoorlijk stuitend , hoewel ik lang erg positief ben gebleven over dit Ziggo met zijn storingen die volgens ziggo geen storingen waren , zijn administratieve rompslomp en zijn hooghartige gedrag moet ik erkennen dat nu voor mij ook de grens is bereikt.
Ben bang dat er wel meer van deze dingen staan te gebeuren en het eind nog lang niet in zicht is.
Ga voorzichtig eens kijken wat andere te bieden hebben :cry:

SANEX^
24 juli 2008, 13:48
Waarom je er niet gewoon bij neerleggen dat het nou eenmaal zo is. De hele tijd druk maken over de administratieve puinhoop (gegeven, ik ervaar het zelf helaas ook) of storingen die geweest zijn maakt het niet bepaald vrolijker. En uiteindelijk werk je maar één persoon tegen en dat ben je zelf. De boel vergeten, eredivisie bestellen en gewoon lekker genieten van het voetbal zoals het bedoeld is!

Jdd
24 juli 2008, 13:56
en daar kunnen we het mee doen.... je mag dus 14,95 + 14,95 = 30 euri = een dikke 65! gulden gaan betalen om het internationale en nationale voetbal te mogen volgen. Blijkbaar zijn de leasebakken van de heren Ziggo-bobo's toch duurder uitgevallen dan gebudgetteerd en kan de voetballiefhebber hiervoor opdraaien. Het is dat de concurrentie (KPN Interactief, Tele2) nog magere digitale pakketjes aanbieden anders had ik die hele Ziggo (inclusief die ouwe man) eruit gegooid. Stuitend is dit!

Grtn

Herman / 5 jaar lang dik tevreden Casema klant maar heeft het helemaal gehad met Ziggo!


Dit ligt niet aan ziggo, maar aan de knvb die weer voor het grote geld proberen te gaan.
Het is heel simpel, neem het niet (liefst massaal). Dan wordt ook dit avontuur een Sport7 TV10 debakel en komt het uit eindelijk weer terug bij de NOS.

(Diep in mijn hart hoop ik er niet op, dan hebben andere sporten een kans bij de NOS en niet alleen dat spelletje voebelen.)

Mickie
24 juli 2008, 14:21
Waarom je er niet gewoon bij neerleggen dat het nou eenmaal zo is. De hele tijd druk maken over de administratieve puinhoop (gegeven, ik ervaar het zelf helaas ook) of storingen die geweest zijn maakt het niet bepaald vrolijker. En uiteindelijk werk je maar één persoon tegen en dat ben je zelf. De boel vergeten, eredivisie bestellen en gewoon lekker genieten van het voetbal zoals het bedoeld is!

Als jij het prijsverschil voor mij bijpast dan bestel ik het nu direct.

SANEX^
24 juli 2008, 14:29
Als jij het prijsverschil voor mij bijpast dan bestel ik het nu direct.

Als je iets niet kan betalen dan moet je het gewoon niet nemen. Zo werkt dat met huizen, auto's en nog veel meer. Dat het bij UPC goedkoper is is irrelevant, je hebt namelijk niks met UPC te maken.

joepke-m
24 juli 2008, 14:42
Als je iets niet kan betalen dan moet je het gewoon niet nemen. Zo werkt dat met huizen, auto's en nog veel meer. Dat het bij UPC goedkoper is is irrelevant, je hebt namelijk niks met UPC te maken.

Helaas niet, nee. Tijd voor de OPTA om de markt open te breken....

Mickie
24 juli 2008, 14:44
Als je iets niet kan betalen dan moet je het gewoon niet nemen. Zo werkt dat met huizen, auto's en nog veel meer. Dat het bij UPC goedkoper is is irrelevant, je hebt namelijk niks met UPC te maken.

Ben ik helemaal met je eens alleen vind ik dat je vrij gemakkelijk over het prijsverschil heenstapt en het maar gewoon moet bestellen.

Het heeft in mijn geval overigens niets te maken dat ik het niet kan betalen maar dat ik het niet wil betalen, gewoon uit principe.

gkvk
24 juli 2008, 15:12
[quote=SANEX^;109237]Waarom je er niet gewoon bij neerleggen dat het nou eenmaal zo is. De hele tijd druk maken over de administratieve puinhoop (gegeven, ik ervaar het zelf helaas ook) of storingen die geweest zijn maakt het niet bepaald vrolijker

Integendeel , ik heb mijzelf er al die tijd niet druk omgemaakt en altijd geprobeerd de positieve kant te zien en gedacht dat het allemaal wel goedkomt.
Helaas zijn we maanden verder en hoewel erveel is opgelost is het in de markt zetten van dit product met deze prijs totaal niet te rijmen met de manier hoe Ziggo naar buiten treedt.
Dat steekt een beetje :cry:
Ik vind dat jammer en geef dat ook aan hoewel ik ook denk dat het gewoon een commercieel bedrijf is die er zoveel mogelijk probeerd uit te slepen , maar niet van mijn centen.

hvanbeek
24 juli 2008, 15:57
Dit ligt niet aan ziggo, maar aan de knvb die weer voor het grote geld proberen te gaan.
Het is heel simpel, neem het niet (liefst massaal). Dan wordt ook dit avontuur een Sport7 TV10 debakel en komt het uit eindelijk weer terug bij de NOS. (Diep in mijn hart hoop ik er niet op, dan hebben andere sporten een kans bij de NOS en niet alleen dat spelletje voebelen.)

Er gaan sterke geruchten dat de KNVB 7 euro vraagt voor het Eredivisie-Live gebeuren..dan toch knap dat je als Ziggo het dubbele in rekening brengt. Overigens had Sport 7 geen debakel hoeven te worden..maar door het zwart maken door de NOS van Sport7was heel NL al tegen Sport 7 gekeerd voordat die zender 1 seconde had uitgezonden.

Daarna ging de NOS ervan door met de rechten en werden de liverechten voor heel wat meer dan de 2 gulden per maand van Sport7 verkocht aan Canal+...

Herman

hvanbeek
24 juli 2008, 16:02
Als je iets niet kan betalen dan moet je het gewoon niet nemen. Zo werkt dat met huizen, auto's en nog veel meer. Dat het bij UPC goedkoper is is irrelevant, je hebt namelijk niks met UPC te maken.

Het gaat helemaal niet om het feit dat je iets wel of niet kan betalen..het gaat erom dat je dezelfde auto bij een andere dealer voor heel wat euro's minder kan kopen. (Laat staan dat een dealer een prijsje op de auto plakt en dan vlak voor je de koop wil gaan doorzetten er snel een ander prijsje op plakt)

SANEX^
24 juli 2008, 16:27
Het gaat helemaal niet om het feit dat je iets wel of niet kan betalen..het gaat erom dat je dezelfde auto bij een andere dealer voor heel wat euro's minder kan kopen. (Laat staan dat een dealer een prijsje op de auto plakt en dan vlak voor je de koop wil gaan doorzetten er snel een ander prijsje op plakt)

Wat let je om dan naar de andere dealer te gaan? Precies. Omdat dat niet kan. Dus de vergelijking met de andere dealer gaat gewoon niet op. In Duitsland zijn huizen en auto's ook goedkoper. Het verschil is dat je daar niet woont, en je woont ook niet in het UPC gebied.

dickie
24 juli 2008, 16:32
Als iedereen even geduld heeft dan komt er gegarandeerd een betere aanbieding uit maar ik vrees dat teveel mensen nu al happen.

picard
24 juli 2008, 16:37
Inderdaad; niemand moet zich abonneren op het voetbalkanaal. Eens zien wat er dan gebeurt!

hvanbeek
24 juli 2008, 16:53
Wat let je om dan naar de andere dealer te gaan? Precies. Omdat dat niet kan. Dus de vergelijking met de andere dealer gaat gewoon niet op. In Duitsland zijn huizen en auto's ook goedkoper. Het verschil is dat je daar niet woont, en je woont ook niet in het UPC gebied.

Zo ken ik er nog een paar...wat een kortzichtige reactie zeg :cry:

pgeven
24 juli 2008, 17:08
Als het bij deze prijs blijft zonder aanbieding met sport 1 ofzo dan pak ik samen met een ander huishouden het eredivisie kanaal, dan wisselen we per weekend de smartcard. alle kanalen zijn bij ons toch gelijk. Dan kijken we om het weekend de wedstrijden bij elkaar.

we wilden beide het kanaal maar zien nu dit als oplossing.
normaal zou het 2x 10 euro zijn voor ziggo per maand.
nu zal het bij 1x 15 euro per maand blijven.

als hvanbeek gelijk heeft met de geruchten van 7euro per maand voor de ECV dan zal ziggo blij zijn. 2x10 - 2x7 = 6 euro winst
1x15 - 1x7 = 8 euro winst.

we wachten af.

TipX
24 juli 2008, 18:03
Voetbal is natuurlijk al lang geen 'spel van het volk' meer. De 'gewone' mens met modaal inkomen moet overal voor gaan betalen. Is het dan normaal dat een voetballer miljoenen per jaar ontvangt omdat hij tegen een bal trapt? En dat tegenwoordig niet alleen meer de directeuren van bedrijven maar ook alle managers en alles wat er onder zit in dikke Mercedessen willen rijden? Alles is tegenwoordig 'marktwerking'.. maar denk erom, het is wat een gek er voor geeft :wink: Zo lang wij bereidt zijn om de knip open te trekken zal dit blijven bestaan, zo simpel is het.

Lorenzo
24 juli 2008, 18:06
Dus niet trekken,die knip!!!! :wink:

Jdd
24 juli 2008, 19:16
Er gaan sterke geruchten dat de KNVB 7 euro vraagt voor het Eredivisie-Live gebeuren..dan toch knap dat je als Ziggo het dubbele in rekening brengt. Overigens had Sport 7 geen debakel hoeven te worden..maar door het zwart maken door de NOS van Sport7was heel NL al tegen Sport 7 gekeerd voordat die zender 1 seconde had uitgezonden.

Daarna ging de NOS ervan door met de rechten en werden de liverechten voor heel wat meer dan de 2 gulden per maand van Sport7 verkocht aan Canal+...

Herman

Het was niet door de NOS, maar door dat men dacht dat geheel nederland er 2 gulden voorover had. En dus het kabel abbo maar verhoogt moest worden. Helaas bleek dat de meerderheid dat niet had en dreigde de kabel op te zeggen.

In alle andere pogingen blijkt dit ook steeds weer daar er nog niet 1 geslaagd is met een sport(voetbal) kanaal

Jdd
24 juli 2008, 19:20
Het gaat helemaal niet om het feit dat je iets wel of niet kan betalen..het gaat erom dat je dezelfde auto bij een andere dealer voor heel wat euro's minder kan kopen. (Laat staan dat een dealer een prijsje op de auto plakt en dan vlak voor je de koop wil gaan doorzetten er snel een ander prijsje op plakt)

Tja de shell verkoopt de benzine langs de snelweg veel hoger dan de witte pomp op het industrie terrein. En dan hebben ze nog spandoeken hangen met grote letters er op 8 cent korting, maar als je er dicht bij bent zie je de kleine letters "voor tweetakt"

Het is aan jouw om te bepalen of je het actuele bedrag er voor waard vind, nee?? dan koop je het niet....

Jdd
24 juli 2008, 19:21
Wat let je om dan naar de andere dealer te gaan? Precies. Omdat dat niet kan. Dus de vergelijking met de andere dealer gaat gewoon niet op. In Duitsland zijn huizen en auto's ook goedkoper. Het verschil is dat je daar niet woont, en je woont ook niet in het UPC gebied.

Het wordt ook via digitenne uitgezonden.

Eric van Beek
24 juli 2008, 19:27
Het wordt ook via digitenne uitgezonden.

Je kan geen peren met appels vergelijken !

Digitenne biedt niet die kwaliteit de de kabel wel biedt.

catastrofus
24 juli 2008, 19:27
Tja de shell verkoopt de benzine langs de snelweg veel hoger dan de witte pomp op het industrie terrein. En dan hebben ze nog spandoeken hangen met grote letters er op 8 cent korting, maar als je er dicht bij bent zie je de kleine letters "voor tweetakt"

Het is aan jouw om te bepalen of je het actuele bedrag er voor waard vind, nee?? dan koop je het niet....

Heb zelf lopen dubben of ik, voor voetbal, een tientje over had. Deze (negatieve) aktie van onze favoriete kabelboer, maakt het voor mij makkelijk. Nee dus. Ik vind een tientje per maand al een hoop geld om de eredivisie-wedstrijden te mogen zien.

Gert.

Jdd
24 juli 2008, 20:01
Je kan geen peren met appels vergelijken !

Digitenne biedt niet die kwaliteit de de kabel wel biedt.

Precies, en voor die kwaliteit betaal je dus.

Lepie
24 juli 2008, 20:06
Het delen van de smartcard zoals PGeven voorstelt vindt ik trouwens nog niet eens zo een slecht idee. Ziet mijn broer ook eens voetbal van de beste club van Nederland!

hvanbeek
24 juli 2008, 21:00
Precies, en voor die kwaliteit betaal je dus. Yep en bij UPC krijg je dezelfde kwaliteit voor een euro-tje of wat minder (en wellicht bij KPN Interactive en Tele2 ook )

Kicksr
24 juli 2008, 22:47
Precies, en voor die kwaliteit betaal je dus.

Het gaat er hier niet alleen om dat je meer moet betalen maar om het feit dat er een paar dagen wordt geadverteerd met een lage prijs en twee maanden gratis en dat dit een dag voor de aanmelding wordt teruggedraaid met als excuus dat er een foutje in de advertentie stond.

jleppers
25 juli 2008, 09:09
Heb zelf lopen dubben of ik, voor voetbal, een tientje over had. Deze (negatieve) aktie van onze favoriete kabelboer, maakt het voor mij makkelijk. Nee dus. Ik vind een tientje per maand al een hoop geld om de eredivisie-wedstrijden te mogen zien.

Helemaal mee eens, ze hebben mijn besluit ook heel makkelijk gemaakt. Ik heb ook helemaal geen zin/tijd om 9 wedstrijden per week te kijken. :wink:

Als er een interessante wedstrijd is kijk ik die wel via internet. Mindere kwaliteit. Gratis.

ajaxmen
25 juli 2008, 09:25
ziggo krijgt wel het eredivisie kanaal ,maar de mensen die het willen zien moeten er weer diep voor in de buidel,betaalde ik vorig seizoen nog 6,95 per maand moet je straks gewoon 14,95 per maand gaan dokken.en volgens mij hebben ze dat weer vlug veranderd .de eerste aanbieding die ik had gelezen was de eerste twee maanden gratis en dan 9,95 per maand.nu word het 14,95 na december .onbeschoft veel geld.dit word de ondergang van het nedelands voetbal veel mensen zullen voor die bedrag afhaken.maarja die zogenaamde voetbal deskundige zullen ook wel flink willen verdienen.ga toch maar weer gewoon naar de radio luisteren denk ik

thomas999
25 juli 2008, 09:33
Helaas niet, nee. Tijd voor de OPTA om de markt open te breken....
Ja, laat de OPTA zich ook met de prijzen van het Voetballen gaan bemoeien! ;-)
Dat soort marktbemoeienissen leidt alleen maar tot slechtere service en minder kwaliteit. Bedrijven zullen toch proberen hun winstdoelstelling te halen.
"Dan moet het maar met minder mensen/service en minder investeringen", wordt dan al snel besloten.

joepke-m
25 juli 2008, 10:31
Ja, laat de OPTA zich ook met de prijzen van het Voetballen gaan bemoeien! ;-)
Dat soort marktbemoeienissen leidt alleen maar tot slechtere service en minder kwaliteit. Bedrijven zullen toch proberen hun winstdoelstelling te halen.
"Dan moet het maar met minder mensen/service en minder investeringen", wordt dan al snel besloten.

Je begrijpt me verkeerd. Ik bedoelde dat het tijd wordt dat de Opta regelt dat ik in Ziggo-gebied ook UPC kan afnemen. Dus een einde maken aan monopolies en concurrentie bevorderen....

digitalekabeltelevisie
25 juli 2008, 13:15
En voor je 14,95 mag je ook gewoon naar reclame kijken:

Eredivisielive moet Walhalla voor marketeers worden (http://www.mdweekly.nl/?Y2VpZD0yMTcwNjImZWlkPTYzMjUmY2lkPTQ4NTYwJmVuZz0xM CZhaWQ9MTg3NDQwJm1pZD0=);

"...Volgens Van der Graaf en Rozestraten wordt op de zender gewoon reclame getoond. Dat gebeurt tijdens de natuurlijke rustmomenten voor de wedstrijd en tijdens de rust. Het gaat echter niet om lange reclameblokken. De blokken zijn kort, ongeveer 3 tot 3,5 minuut. Van der Graaf en Rozestraten beschouwen Eredivisielive als een Walhalla voor adverteerders, omdat sport commercieel is[...]Omdat de Eredivisie gesponsord wordt door grote merken als Philips, Aegon en Fortis moet er ook ruimte zijn voor reclame die verder gaat dan alleen spot advertising.

Blij dat ik niet van voetbal hou, hoef ik me hier ook niet druk over te maken. :)

Jdd
25 juli 2008, 18:15
Yep en bij UPC krijg je dezelfde kwaliteit voor een euro-tje of wat minder (en wellicht bij KPN Interactive en Tele2 ook )

En dan neem je dat toch ? Hoef je alleen maar voor te verhuizen. Ohh dan wordt het weer teduur.

Jdd
25 juli 2008, 18:16
Het gaat er hier niet alleen om dat je meer moet betalen maar om het feit dat er een paar dagen wordt geadverteerd met een lage prijs en twee maanden gratis en dat dit een dag voor de aanmelding wordt teruggedraaid met als excuus dat er een foutje in de advertentie stond.

Dat heet commercie. Dat betekend goed opletten voor je iets koopt, en soms ook iets niet kopen.

jleppers
25 juli 2008, 18:56
Dat heet commercie. Dat betekend goed opletten voor je iets koopt, en soms ook iets niet kopen.

Ben jij soms die wazige oude meneer van de reclame?

Hou zou jij het vinden als je droomauto overal in Nederland voor 39.999 euro te koop is, maar als je de auto gaat bestellen bij de dealer om de hoek heeft hij "net" de prijs even verhoogd naar 60.099 euro. En jij mag die auto alleen bij die dealer kopen ...

:cry:

PS. ja, ik heb het nagerekend ...

Jdd
26 juli 2008, 10:04
Ben jij soms die wazige oude meneer van de reclame?

Hou zou jij het vinden als je droomauto overal in Nederland voor 39.999 euro te koop is, maar als je de auto gaat bestellen bij de dealer om de hoek heeft hij "net" de prijs even verhoogd naar 60.099 euro. En jij mag die auto alleen bij die dealer kopen ...

:cry:

PS. ja, ik heb het nagerekend ...

Dan koop ik het niet. Tis simpel.

Ik wil bbc3 en 4 hebben. Kon alleen als ik alles nam wat ik te duur vondt. Dus geen bbc3 en 4.

Nu zit het in een paket kost het maar 3,95 en de enige reden dat ik het nog niet genomen heb is dat ik zit te wachten op wat ziggo gaat doen met een maandelijks bedrag voor de dtv kaart.
Want ook daar ga ik niet voor betalen, je moest een decoder plus kaart kopen en dan is het standaard pakket gratis. Gaat dit gebeuren dan zijn ze in iedergeval twee dtv klanten kwijt.

En wat de oude meneer betreft, ik ga niet zitten janken bij iedere prijsverhoging. Ik vraag me dan ook af hoe jullie boodschappen doen in de supermarkt, of benzine tanken bij de pomp. Dat zal me een herrie geven.:lol:

CeeS
26 juli 2008, 10:36
Ter info: discussie over verwijderd bericht is verplaatst om dit topic schoon te houden. Is eventueel hier (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=12592) nog terug te lezen.

joepke-m
26 juli 2008, 10:52
Dan koop ik het niet. Tis simpel.

Ik wil bbc3 en 4 hebben. Kon alleen als ik alles nam wat ik te duur vondt. Dus geen bbc3 en 4.

Nu zit het in een paket kost het maar 3,95 en de enige reden dat ik het nog niet genomen heb is dat ik zit te wachten op wat ziggo gaat doen met een maandelijks bedrag voor de dtv kaart.
Want ook daar ga ik niet voor betalen, je moest een decoder plus kaart kopen en dan is het standaard pakket gratis. Gaat dit gebeuren dan zijn ze in iedergeval twee dtv klanten kwijt.

En wat de oude meneer betreft, ik ga niet zitten janken bij iedere prijsverhoging. Ik vraag me dan ook af hoe jullie boodschappen doen in de supermarkt, of benzine tanken bij de pomp. Dat zal me een herrie geven.:lol:

Welk gedeelte snap je nou niet, of wil je niet snappen...

Het gaat er gewoon om dat hetzelfde product elders 5 euro per maand goedkoper is, maar dat men daar niet kan kopen wegens monopolisme. Heeft niets met de prijs zelf te maken, maar slechts met de (oneerlijke) beschikbaarheid.

Of denk jij dat er in een vrije markt ook zo'n verschil in prijs zou zijn?

Posted via Mobile Device

gkvk
26 juli 2008, 11:47
ik ga niet zitten janken bij iedere prijsverhoging. Ik vraag me dan ook af hoe jullie boodschappen doen in de supermarkt, of benzine tanken bij de pomp. Dat zal me een herrie geven.:lol:

Alsof iedereen in deze discussie bij voorbaat een jankerd is omdat de mening van jou niet strookt met de anderen.
Feit is dat er mensen zijn die eredivisie live graag zouden willen nemen maar vragen hebben bij het prijsbeleid van ziggo.
Volstrekt terecht denk ik.
Overstappen naar digitenne doe je niet zo gauw door diverse redenen en dan ben je dus redelijk gebonden aan ziggo wat dit kanaal betreft.
Voorbeelden aanhalen van supermarkten en tankstations heeft weinig zin daar het niet te vergelijken valt.
Ziggo kan de prijs bepalen en heeft dat gedaan door fiks duurder te zijn dan andere aanbieders en voor een bedrijf dat van de daken roept dat ze naar klanten luisterd is dit een tikje vreemd

hvanbeek
26 juli 2008, 11:57
Alsof iedereen in deze discussie bij voorbaat een jankerd is omdat de mening van jou niet strookt met de anderen.
Feit is dat er mensen zijn die eredivisie live graag zouden willen nemen maar vragen hebben bij het prijsbeleid van ziggo.
Volstrekt terecht denk ik.
Overstappen naar digitenne doe je niet zo gauw door diverse redenen en dan ben je dus redelijk gebonden aan ziggo wat dit kanaal betreft.
Voorbeelden aanhalen van supermarkten en tankstations heeft weinig zin daar het niet te vergelijken valt.
Ziggo kan de prijs bepalen en heeft dat gedaan door fiks duurder te zijn dan andere aanbieders en voor een bedrijf dat van de daken roept dat ze naar klanten luisterd is dit een tikje vreemd

Bij deze opmerking sluit ik mij volledig aan...

Kicksr
26 juli 2008, 12:07
Wat mij nog het meest dwars zit is het feit dat niemand bij Ziggo mij een bevredigend antwoord kan geven waarom er een paar dagen een webpage in de lucht is met veel gunstigere voorwaarden dan de webpage die er nu is. Voor degene die later in deze discussie zijn ingestapt laat ik ze nog een keer zien in bijgevoegd Word-document dat ik hier eerder op het forum aantrof.

http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.doc (http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.doc)

Je ziet de website zoals die vorige week vrijdag werd getoond en daaronder de website die een dag voor de aanmeldingsdatum te zien was en nog steeds te zien is. Op mails krijg ik geen antwoord en telefonisch bij de klantenservice wist men de eerste keer van niets en de tweede keer werd het uitgelegd als een foutje. Maar dat geloof ik gewoon niet.

anoniem
26 juli 2008, 12:53
Wat mij nog het meest dwars zit is het feit dat niemand bij Ziggo mij een bevredigend antwoord kan geven waarom er een paar dagen een webpage in de lucht is met veel gunstigere voorwaarden dan de webpage die er nu is. Voor degene die later in deze discussie zijn ingestapt laat ik ze nog een keer zien in bijgevoegd Word-document dat ik hier eerder op het forum aantrof.

http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.doc (http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.doc)

Je ziet de website zoals die vorige week vrijdag werd getoond en daaronder de website die een dag voor de aanmeldingsdatum te zien was en nog steeds te zien is. Op mails krijg ik geen antwoord en telefonisch bij de klantenservice wist men de eerste keer van niets en de tweede keer werd het uitgelegd als een foutje. Maar dat geloof ik gewoon niet.


zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..

jleppers
26 juli 2008, 13:07
zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..

Dus de oude man dicteert: "14,95 per maand", en de medewerker typt per ongeluk: "9,95 per maand en 2 maanden gratis" :oops:

Sport-7, TV10, Ziggo ... :grin:

Kicksr
26 juli 2008, 13:44
zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..

Mijn schrijffoutje werd binnen één minuut hersteld. Ziggo deed daar drie dagen over. Daarom geloof ik dat niet.

joepke-m
26 juli 2008, 14:50
Dus de oude man dicteert: "14,95 per maand", en de medewerker typt per ongeluk: "9,95 per maand en 2 maanden gratis" :oops:

Sport-7, TV10, Ziggo ... :grin:

Hahaha, goeie !

Hoever zou trouwens het aantal aanmeldingen inmiddels achterblijven bij de verwachtingen....?

Posted via Mobile Device

joepke-m
26 juli 2008, 14:55
zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..

Gaat er nog een aanbieding komen voor Sport1 abonnees?

Ik heb destijds mede door Tele2-voetbal dit abonnement genomen.
Posted via Mobile Device

jleppers
26 juli 2008, 15:05
Gaat er nog een aanbieding komen voor Sport1 abonnees?

Daar hoop ik ook een beetje op, heb nu Film1, dus voor 8 euro Sport1 erbij nemen als ze Eredivisie Live krijgen is zeker een optie. Zelfs als het net als bij Tele2 bv. 2 kanalen is.

Het blijft echter nogal stil van Sport1 kant. Maar we hebben nog 5 weken, ik wacht rustig af.

hvanbeek
26 juli 2008, 15:11
Het blijft echter nogal stil van Sport1 kant. Maar we hebben nog 5 weken, ik wacht rustig af.

Van Sport 1 zal je weinig horen...mocht er een combi-aanbieding komen dan zal die van Ziggo af moeten komen....

HRJ
26 juli 2008, 15:16
Daar hoop ik ook een beetje op, heb nu Film1, dus voor 8 euro Sport1 erbij nemen als ze Eredivisie Live krijgen is zeker een optie. Zelfs als het net als bij Tele2 bv. 2 kanalen is.

Het blijft echter nogal stil van Sport1 kant. Maar we hebben nog 5 weken, ik wacht rustig af.

Ik ontving gisteren de prgramma gids van Film1/Sport1 en daarin stond: "Helaas heeft de Eredivisie CV er vooralsnog voor gekozen om de Eredivisie wedstrijden niet door te geven aan Sport1 abonnees. Wij betreuren deze beslissing uiteraard ten zeerste, maar zullen onze uiterste best blijven doen om de Eredivisie CV op andere gedachten te brengen".

Gewoon rustig afwachten, bij te weinig belangstelling kloppen ze vanzelf wel aan bij Sport1. M.i. wel een gemiste kans vd Eredivisie CV.

catastrofus
26 juli 2008, 19:23
zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..

Dit is meer als een schrijffoutje, dunkt me. Ze maken het aantrekkelijk (zelfs voor mij :wink:) en dan 1 dag voordat je je kan aanmelden zie je opeens een andere pagina met andere prijzen.

Gert.

Bmd72
26 juli 2008, 20:23
Dit is meer als een schrijffoutje, dunkt me. Ze maken het aantrekkelijk (zelfs voor mij :wink:) en dan 1 dag voordat je je kan aanmelden zie je opeens een andere pagina met andere prijzen.

Gert.

Die discussie kan heel lang duren. Er kijken hier een aantal mensen mee die alleen maar positieve berichten dan wel semi-positieve berichten over de provider plaatsen.

Die zal je toch nooit overtuigen dat Ziggo in de fout is gegaan. Ook al zien ook zij wel dat Ziggo niet zuiver is geweest en is. Boycotten is het enige juiste antwoord. Dan wordt de prijs vanzelf aangepast.

catastrofus
26 juli 2008, 21:27
Die discussie kan heel lang duren. Er kijken hier een aantal mensen mee die alleen maar positieve berichten dan wel semi-positieve berichten over de provider plaatsen.

Die zal je toch nooit overtuigen dat Ziggo in de fout is gegaan. Ook al zien ook zij wel dat Ziggo niet zuiver is geweest en is. Boycotten is het enige juiste antwoord. Dan wordt de prijs vanzelf aangepast.

Ik ben 1 van die posters die het goed heeft met ziggo. Dankzij een hoop geklaag zorgen de meelezende ziggo-medewerkers er wel voor dat een hoop problemen van de lezers hier worden opgelost. Maar ik ben ook kritisch, want ik vind dat een manier van handelen door ziggo vwb het erediviesie-kanaal niet kunnen. Boycotten is dan een stap te ver, iedereen moet voor zichzelf besluiten wat te doen.

Gert.

BenJ
27 juli 2008, 10:10
Off topic discussie over digitenne verplaatst naar http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=12599

Bullet NL
27 juli 2008, 11:29
Je begrijpt me verkeerd. Ik bedoelde dat het tijd wordt dat de Opta regelt dat ik in Ziggo-gebied ook UPC kan afnemen. Dus een einde maken aan monopolies en concurrentie bevorderen....

Als ik de uitleg van de Opta goed heb begrepen gaat dit alleen over de basis diensten, dus Basis tv, Internet en telefonie..

Heb er zelf mijn twijfels over als dit ook voor de extra digitale diensten gaat gelden......

Maar goed, wie weet komen er leuke IP alternatieven......

Bozzo
27 juli 2008, 17:52
Het is al vele malen geschreven... Dit beleid (zowel van Ziggo maar ook die andere graaiers, de KNVB dus) kan maar op één manier afgestraft worden:

Door het in de huidige vorm/prijs niet af te nemen!

Al eerder kwamen vergelijkbare 'ondernemers' terug op vergelijkbare plannen voordat een algeheel fiasco (of erger, een bankroet) dreigde. Sport1 neem ik al vanaf het begin van het digitale tijdperk af (toen nog Canal+), ook een forse prijs maar al met al nèt acceptabel voor mij, ook al omdat ik naast voetbal liefhebber ben van basketball en ook andere sporten die daar worden uitgezonden. Combi's maken zoals vorig jaar Tele2 deed, om te redden wat er te redden viel, leken behoorlijk lucratief voor consument èn ondernemer. En wat is een paar maanden na die tijd daarvan geleerd door de geldwolven (m/v)? 0,00! De geschiedenis zal zich herhalen...

ReneB
29 juli 2008, 18:51
Zojuist maar mijn Sport1 abonnement opgezegd, er zit tenslotte geen eredivisie voetbal meer bij in. Het aparte eredivisie abonnement van 14,95 ga ik ook niet afnemen, ik vertik het om voor 4 zenders in een pakket dat te gaan betalen, zeker nu ik gezien het dat UPC hetzelfde voor 5 euro minder aanbied.

Zolangzamerhand begin ik Ziggo/Multikabel een beetje zat te worden, ik ga maar eens rondkijken wat de alternatieven zijn.

Bordewolf
29 juli 2008, 19:15
zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..

Dat is dan precies de reden waarom iedereen zich aardig bedonderd voelt. Zelfs in de persberichten stond een lagere prijs. Voor € 14,95 raad ik iedereen aan het niet te doen, dan moet men wel zakken met de prijs naar wat men eerder had beloofd

hvanbeek
29 juli 2008, 19:16
Zojuist maar mijn Sport1 abonnement opgezegd, er zit tenslotte geen eredivisie voetbal meer bij in. Het aparte eredivisie abonnement van 14,95 ga ik ook niet afnemen, ik vertik het om voor 4 zenders in een pakket dat te gaan betalen, zeker nu ik gezien het dat UPC hetzelfde voor 5 euro minder aanbied.

Zolangzamerhand begin ik Ziggo/Multikabel een beetje zat te worden, ik ga maar eens rondkijken wat de alternatieven zijn.

als je wat gevonden hebt...wij horen het graag :wink:

Grtn

Herman - ook Ziggo-zat

Bordewolf
29 juli 2008, 19:27
Waarschijnlijk laat Ziggo de prijzen bepalen door die demente oude man die steeds door hun reclame loopt.

Ik vind dit echt het toppunt. Ziggo, de grootste graaiers van Nederland laat hun abonnees wederom in de steek!!! Dit is echt schandalig en laag bij de grond en niet te verkopen, zeker gezien de prijzen bij UPC en KPN!

Ziggo steek het eredivisiekanaal maar waar de zon niet schijnt, dit zal ik op deze manier nooit van jullie afnemen, en bedankt maar weer voor de genomen moeite om voor al jullie klanten het eredivisiekanaal voor een betaalbare prijs aan te bieden!!!!!!!

Zijn jullie totaalkrankzinnig daar bij Ziggo!

Vogelaar
29 juli 2008, 22:17
Ook ik heb me verbaasd over de prijs die Ziggo gaat berekenen voor het Eredivisiekanaal. Ik heb Ziggo de vraag gesteld waarom zij duurder zijn dan de overige aanbieders.

Geachte heer,


Het klopt dat onze prijs hoger ligt dan van andere aanbieders (dit overigens pas vanaf januari 2009, tot die tijd betaalt u een gereduceerd tarief van e9,95, daarna e14,95). Echter, voor deze prijs ontvangt u wel twee Eredivisie Live kanalen.

Dus ik betaal 66% meer en ik ontvang hier voor maar 2 kanalen? Terwijl iemand via UPC goedkoper is een 4 kanalen ontvangt????

agnit
29 juli 2008, 22:40
2 kanalen maar en ik maar denken dat het hier om 4 kanalen ging:roll::roll:

jleppers
29 juli 2008, 22:45
2 kanalen maar en ik maar denken dat het hier om 4 kanalen ging:roll::roll:

Misschien ben je in verwarring gebracht doordat ze volop met 4 kanalen adverteren ?

Het wordt steeds gekker :confused:

agnit
29 juli 2008, 23:00
dat is gek want op de website van ziggo staat 4 kanalen nu 9,95 en dan straks in januari 14,95 er wordt niks vermeld over 2 kanalen.

joepke-m
29 juli 2008, 23:22
zooo, maarliefst 2 kanalen... nee, dan is 14,95 een koopje! Het wordt steeds genanter bij Ziggo. Het zegt in ieder geval wat over de geweldige klantenservice, ze weten niet eens wat ze verkopen, want het is natuurlijk 4 kanalen. En dan is het nog te duur!
Posted via Mobile Device

marcello
30 juli 2008, 00:04
Jullie doen wel lekker aan klantenbinding!!!
Neem is een voorbeeld aan UPC die buiten hun klanten tenminste
niet uit.
UPC is er tenminste voor hun klanten en probeert het zo aantrekkelijk
mogelijk te maken,kunnen jullie een voorbeeld aan nemen....
ZAKKENVULLERS!!!!!!

OldSkool
30 juli 2008, 00:12
Voetbal is oorlog? [off topic]

Advancer
30 juli 2008, 00:39
Twee kanalen wordt steeds leuker, en volgende week is het zeker 25 euro voor 1 zender om de 2 weken.:roll:

ReneB
30 juli 2008, 11:46
Heb ze ook al een mail gestuurd met daarin de vraag wat ik bij Ziggo extra krijg voor de 5 eur die je daar per maand meer betaald, maar uiteraard geen reactie.

Helpdesk krijg je ook niet te pakken, je mag eerst het hele menu doorlopen
en vervolgens krijg je te horen "wachttijd meer dan 10 min, probeert u het later nog eens" nou dat ben ik dus al twee dagen aan het proberen :evil:

Net even gechecked of digitenne bij mij beschikbaar is, is helaas niet het geval, anders was ik er snel klaar mee.

Boneless
30 juli 2008, 11:56
http://www.denhelderactueel.nl/30/07/2008/voetbal-bij-ziggo-aan-de-prijs/

ADDG
30 juli 2008, 12:00
http://www.denhelderactueel.nl/30/07/2008/voetbal-bij-ziggo-aan-de-prijs/

Dat stukje mist alleen nog het gedeelte over de prijs verhoging een dag voor dat mensen zich konden gaan inschrijven voor het kanaal. voor de rest is het een duidelijk artikel.

jleppers
30 juli 2008, 12:07
http://www.denhelderactueel.nl/30/07/2008/voetbal-bij-ziggo-aan-de-prijs/
"Als het inderdaad twee kanalen betreft, is de maatschappij flink duurder dan UPC en Tele2 (die er vier aanbieden)."Ook als het 4 kanalen zijn is Zicko flink duurder dan de andere aanbieders ...

Bordewolf
30 juli 2008, 12:55
Ook als het 4 kanalen zijn is Zicko flink duurder dan de andere aanbieders ...

Precies al zijn het 4 kanalen dan wordt je nog voor €5,= bij de bok gedaan waar niets tegenover staat. Ook UPC en Tele 2 hebben 4 kanalen. ik vind UPC in deze het meest vergelijkbaar.

Ziggo doet er alles aan om hun klanten uit te buiten en doet echt niets aan klantenbinding of op eniger lij wijze om de klant het idee te geven dat ze er voor de klant zijn en dat ze leveren tegen een voor de klant aantrekkelijke prijs.

Ik zei het al in een ander topic, bij Ziggo is eredivisievoetbal alleen weggelegd voor de Koningin, De minister president en de mensen uit het Gooi.

rnuijts
30 juli 2008, 14:25
Ik heb anoniem zeer hoog zitten misschien dat hier ook eens kan reageren hoe Ziggo aan dit beleid komt en of het nou 2 of 4 kanalen moet zijn.

Vogelaar
30 juli 2008, 14:47
Hoe duurder het is, hoe minder leden het zullen afnemen.

Een voorbeeld: Stel dat met de prijs van € 14,95 7.000 leden een abo nemen, dat is € 104.650,- p/m omzet.

Bij 17.000 leden en een prijs van € 9,95 is de omzet 169.150 p/m.


Maar ik denk dat alle afnemers een bepaalde prijs aan de Eredivisie CV moeten afdragen. En dat Ziggo de hoogste winstmarge pakt. Want bij de presentatie is aangegeven dat de prijs voor het Eredivisiekanaal tussen de € 10 en € 15 kwam te liggen.

kingpin
30 juli 2008, 14:49
Ik heb anoniem zeer hoog zitten misschien dat hier ook eens kan reageren hoe Ziggo aan dit beleid komt en of het nou 2 of 4 kanalen moet zijn.

Vier (4) kanalen.

Alfons
30 juli 2008, 14:59
Ik heb anoniem zeer hoog zitten misschien dat hier ook eens kan reageren hoe Ziggo aan dit beleid komt en of het nou 2 of 4 kanalen moet zijn.

http://www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/eredivisie-live

Hier staat heel duidelijk vermeld (aan de rechterkant van de bovenste foto) dat ze 4 kanalen gaan doorgeven.

Komt dus best goed. Alleen idd een beetje duur.

Bordewolf
30 juli 2008, 15:02
Op voorhand dus boycotten.

Vogelaar
30 juli 2008, 15:06
Bij UPC ook 4 kanalen:

http://www.upc.nl/televisie/zenderaanbod/premiums/eredivisie-live/

Bordewolf
30 juli 2008, 15:12
Inderaad compleet vergelijkbaar aanbod. Ziggo steekt dus niet alleen de normale winst in zijn zak maar ook € 5,- extra winst p/m per klant

joepke-m
30 juli 2008, 15:14
Bij UPC ook 4 kanalen:

http://www.upc.nl/televisie/zenderaanbod/premiums/eredivisie-live/

En binnenkort bij UPC:

Wedstrijd Gemist: alle volledige wedstrijden zijn terug te zien wanneer u wilt op uw eigen tv (tot de volgende speelronde).
Eredivisie On Demand: De samenvattingen van de wedstrijden, een verzameling van vele historische wedstrijden en andere programmering direct af te spelen op uw tv.

Dat is tenminste een bedrijf dat inspeelt op de moderne ontwikkelingen...

Bordewolf
30 juli 2008, 15:19
En allemaal voor diezelfde € 9,95, want de ontvanger krijg je er van UPC bij.

Vogelaar
30 juli 2008, 15:26
En ook eens een normale prijs er voor berekend.

Alfons
30 juli 2008, 16:38
En binnenkort bij UPC:

Wedstrijd Gemist: alle volledige wedstrijden zijn terug te zien wanneer u wilt op uw eigen tv (tot de volgende speelronde).
Eredivisie On Demand: De samenvattingen van de wedstrijden, een verzameling van vele historische wedstrijden en andere programmering direct af te spelen op uw tv.

Dat is tenminste een bedrijf dat inspeelt op de moderne ontwikkelingen...

Ik doe hier een gastoptreden. :-P Ik zit bij UPC. En eigenlijk is dit forum net als UPC. Er wordt op dat forum heel veel gemopperd en vaak verwezen naar Ziggo. "Want daar is het veel beter".

Ach, het gras bij de buren is altijd groener. Inderdaad is het eredivisie gebeuren kwa prijs bij UPC beter dan bij Ziggo. Maar persoonlijk vind ik het weer een drama dat ik geen Eurosport HD heb en jullie lekker wel. :x

En zo blijft er altijd wel wat te mopperen bij beide aanbieders.

Groet, Alfons

Vogelaar
30 juli 2008, 17:14
Alfons,

Bij mijn weten wordt Eurosport bij Ziggo niet in HD doogegeven. Tenzij je een duurdere HD ontvanger koopt.

Alfons
30 juli 2008, 17:21
Ik weet natuurlijk niet op welk kanaalnummer, maar als het goed is, is Ziggo in Nederland de enige aanbieder die Eurosport HD in zijn pakket heeft.

Logisch, je moet natuurlijk wel een HD box hebben.

Groet, Alfons

Bordewolf
30 juli 2008, 18:45
Het scheelt je in ieder geval geen € 5,= p/m !! En daar praten we hier over. UPC en Ziggo zijn qua bedrijf vergelijkbaar. Het kan er bij mij niet in dat Ziggo € 5,= meer vraagt tov Ziggo. Die € 5,= is gewone pure extra winst voor Ziggo.

Overigens vul allemaal de polls even in:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=110066#post110066

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=12648

CeeS
30 juli 2008, 18:46
Alfons,

Bij mijn weten wordt Eurosport bij Ziggo niet in HD doogegeven. Tenzij je een duurdere HD ontvanger koopt.
Een kleurenuitzending kun je ook alleen maar op een kleuren TV bekijken hoor. :wink:
Datzelfde geldt voor HD uitzendingen. Eurosport HD wordt inderdaad (gratis zelfs) doorgegeven.

ReneB
30 juli 2008, 19:24
Heb ze ook al een mail gestuurd met daarin de vraag wat ik bij Ziggo extra krijg voor de 5 eur die je daar per maand meer betaald, maar uiteraard geen reactie.

Helpdesk krijg je ook niet te pakken, je mag eerst het hele menu doorlopen
en vervolgens krijg je te horen "wachttijd meer dan 10 min, probeert u het later nog eens" nou dat ben ik dus al twee dagen aan het proberen :evil:

Net even gechecked of digitenne bij mij beschikbaar is, is helaas niet het geval, anders was ik er snel klaar mee.


Ik heb eindelijk iemand van de klantenservice gesproken, gevraagd waarom er 5 eur meer betaald moest worden, hij kon hier geen ander antwoord op geven dan "dat ik helemaal gelijk heb, en hij het er zelf ook niet mee eens is".

Ik heb ze voorgesteld om een combinatie aanbieding van Sport1 + eredivisie voetbal te maken voor 14,95 of alleen eredivisie voor 9,95.
hij zou e.e.a opnemen in de klacht maar daar verwacht ik uiteraard helemaal niets van.

Voorlopig heb ik mijn Sport1 abonnement opgezegd, ik vertik het om Sicko te gaan spekken, dan leg ik er liever een paar honderd euro bij en neem een seizoenkaart voor het voetbal.

anoniem
30 juli 2008, 20:04
Vier (4) kanalen.


correct, met ingang van 28 augustus wordt gestart met maximaal 4 kanalen.

Vogelaar
30 juli 2008, 20:09
Ook met Sport1 en en Film1 is Ziggo een paar €uro duurder. Zolang je geen andere aanbieder kan kiezen vind ik dit belachelijk.

Wordt tijd dat de kabel (en ook de digtale) wordt vrij gegeven voor concurrentie.

Vogelaar
30 juli 2008, 20:10
correct, met ingang van 28 augustus wordt gestart met maximaal 4 kanalen.

Ok, maar de vraag die blijft is waarom Ziggo duurder is dan de andere aanbieders.

anoniem
30 juli 2008, 20:22
Ok, maar de vraag die blijft is waarom Ziggo duurder is dan de andere aanbieders.

je kunt de vraag ook omdraaien, waarom zijn de andere aanbieders goedkoper ?

Vogelaar
30 juli 2008, 20:31
je kunt de vraag ook omdraaien, waarom zijn de andere aanbieders goedkoper ?

Omdat de directie van de andere aanbieders niet in een SUV willen rijden?