View Full Version : Weer telefoonstoring


rmb24
15 juni 2008, 23:08
Vandag alweer een storing in het voormalige MK gebied. Uitgaand bellen geeft geen signaal, maar aan de andere kant van de lijn wordt wel opgenomen, maar men hoort mij niet. M.a.w....WEER KASSA VOOR ZIGGO!!!

Wat een bende is het bij die aanbieder, ik verlang bijna weer terug naar MK.

koekie52
15 juni 2008, 23:33
Verlang bijna??????,is de hele week al zo!!!!!doodziek wordt je ervan en als je ze beld zeggen ze rustig....ligt het niet aan Uw telefoon ??/nou ja zeg!!!!:evil:Vandag alweer een storing in het voormalige MK gebied. Uitgaand bellen geeft geen signaal, maar aan de andere kant van de lijn wordt wel opgenomen, maar men hoort mij niet. M.a.w....WEER KASSA VOOR ZIGGO!!!

Wat een bende is het bij die aanbieder, ik verlang bijna weer terug naar MK.

rmb24
15 juni 2008, 23:43
Als je ze belt, nemen ze niet op, en op mailtjes wordt niet (of ongenuanceerd/ondeskundig) gereageerd. Maar naar wie moet je dan als je niet tevreden bent?? Andere aanbieders hebben dezelfde problemen!
Ik betaal overigens niet eerder mijn rekening, als dat de problemen zijn opgelost. Ik had een betalingsregeling voorgesteld i.v.m. de dubbele termijn, maar ook daar wordt domweg niet op gereageerd, en krijg ik een acceptgiro, of ik maar even vr 11 Juni 148 euro wil overmaken. Daar zijn ze wel goed in bij Ziggo!!!!
Graaiers....Maar dat wordt er in NL met de paplepel ingegoten, toch???