View Full Version : aanmelden en activeren


rw91274
15 juni 2008, 17:09
Ik heb ruim een week geleden de Humax ge´nstalleerd op de juiste manier, in de huiskamer, volgens de handleiding. Resultaat: ik kan gewoon analoge zenders zien op de tv, maar als ik digitale zenders zoek op de Humax, geeft hij na 10 sec. aan "geen zenders gevonden". In het pakket dat ik kreeg van Ziggo zat een aanmeldkaart voor aanvullende pakketten, maar de eerste 2 maanden waren alle digitale zenders gratis!? Ik heb deze kaart meteen toch maar opgestuurd - met de sticker met de code van de smartcard- want ik wil toch alle digitale zenders kunnen ontvangen.

Ben nu ruim een week verder en nog steeds zegt het kastje "geen zenders gevonden". Ook geen post o.i.d van Ziggo ontvangen. Heb al vele malen Ziggo geprobeerd te bellen, maar steeds enorme wachttijden waardoor ik maar weer ophang. Schiet niet op dus.

Wat is de normale procedure bij de aanvraag en installatie, want ik twijfel of ik het nu wel goed heb gedaan?

CeeS
16 juni 2008, 21:54
Heb je wel de juiste frequentie en netwerknummer ingevoerd voordat je de zenders liet zoeken ? De juiste gegevens kun je vinden in de handleiding digitale tv van Ziggo die je eventueel hier (http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOME/BLOB_UPLOAD/GebruikersHandleiding_DigitaleTV_v1.0b_web.pdf) kunt downloaden.