View Full Version : Poll: Wachttijd Ziggo Helpdesk Multikabel gebied


commander
30 mei 2008, 23:44
** Deze poll is alleen voor ex- Multikabel klanten, zie andere polls voor Casema/@Home **

Om een inventarisatie te krijgen van de wachttijden bij de helpdesk hebben we een aantal polls gemaakt. Omdat klanten doorgeschakeld worden naar hun eigen klantenservice/helpdesk verzoeken we jullie deze poll alleen in te vullen indien je in Multikabel gebied zit

Vul de poll eerlijk in alleen als je de laatste paar dagen naar de klantenservice/helpdesk hebt gebeld.

Om misbruik en/of grapjassen tegen te gaan is dit een "open" poll waarbij je usernaam zichtbaar is.

qton
31 mei 2008, 11:03
heb 1 x gebeldt maar geen persoon aan de lijn gehad.

via de menu's gelopen.

inzane19
31 mei 2008, 11:08
Het was een drama. ik moest gewoon 16 minuten wachten :S

qton
31 mei 2008, 11:19
Het was een drama. ik moest gewoon 16 minuten wachten :S

heb niet het hele menu doorgelopen,

bij welke optie krijg je dan iemand aan de lijn?

16 MIN x 0,10 ct + de normale kosten, lekker balen zeg :roll:

niet echt klant vriendelijk :mrgreen:

CeeS
31 mei 2008, 12:10
Ik heb zojuist (12:00 uur zaterdag) geprobeerd om een vraag te gaan stellen waarom volgens de Ziggo site op mijn postcode geen aansluiting mogelijk is. Er is geen menu-optie voor algemene vragen. Na ongeveer 3 minuten had ik het menu zover dat ik een "andere vraag" over adreswijziging kon kiezen, dat leek me dan het meest in de buurt komend.

Nadat de computer mij vertelde dat ik werd doorverbonden kwam er een nieuw bandje dat het nu te druk was om mij te kunnen helpen en verbrak de verbinding.

Dus ingevuld de hoogste optie (50 minuten of meer of geen contact kunnen krijgen)

CeeS
31 mei 2008, 12:12
heb niet het hele menu doorgelopen,

Maar je hebt wel ingevuld dat je maar 2 minuten hoefde te wachten, dat vertekend de poll (gelukkig heb je dit ingevuld)

De bedoeling is om te melden hoe lang het duurde voordat je "een mens" aan de telefoon had, dus niet de computer.

PaRoos
31 mei 2008, 13:26
Na ongeveer 3 a 4 minuten het telefoonmenu te hebben doorlopen vertelde de computerstem mij dat het te druk was en ik het later maar weer eens moet proberen daarna werd de verbinding verbroken.
Dus niemand aan de lijn gehad.
Ingevuld op de poll 50 min en verbinding verbroken.

CeeS
31 mei 2008, 14:07
Zaterdag 14:00 uur:

Opnieuw gebeld, via menu geprobeerd adresgegevens te wijzigen (in de hoop daar meer te horen over mijn postcode die onbekend is), omdat ik het menu nu kende kostte het maar anderhalve minuut om daar te komen, vervolgens wordt ik weer doorverbonden, krijg een bandje dat het te druk is om me te kunnen helpen en de verbinding verbreekt. (had al gestemd met zelfde resultaat om 12:00 uur)

BenJ
31 mei 2008, 14:33
1:34 sec met te druk melding. Raar dat die "te druk" melding achter het menu komt; Ik had altijd begrepen dat men binnen 1 centrum een overflow had; dit zou dus betekenen dat de hele HD niet te bereiken is en dan kan je het dus net zo goed meteen melden en het hele menu dus vergeten. Zo'n menu heeft alleen 100% nut als alle posten in de HD zijn bezet met 1 specialist per menu-uitgang.
Als je bedenkt dat in een normale situatie, zodra 1 medewerker in gesprek is, je meteen wordt doorgezet op een andere medewerker; hetgeen betekent dat men in principe allemaal allround is. Oftewel heb je als klant niets aan het menu.
Vraag me dus af wat heeft het menu dan voor Ziggo voor toegevoegde waarde? Ik kan een paar redenen bedenken. Voor logging doeleinden, medewerker ziet dat het niet zijn terrein is of naar ik hoop omwille van automatisering waarbij medewerker meteen adhv telefoonnummer relevante pagina met klantgegevens krijgt voorgeschoteld.

Schiet me nog te binnen : Wat me opviel dat de kosten circa 10 cent per minuut bedragen.

Thomas
31 mei 2008, 14:35
Gebeld ove reen vraag over mijn factuur, staat vanaf 2006 DTV op de rekening..

om 14:14 gebeld en om 14:34 nog geen contact, heb het maar opgegeven..

2 euro retour op de telefoonrekening graag...

Cyzor
31 mei 2008, 16:21
Ik heb 10 keer gebeld, moest steeds hele menu doorlopen om te horen te krijgen dat de helpdesk te druk was en de verbinding werd verbroken. Dus pas na ik me door de menu's had geworsteld en 2 keer mijn postcode had ingetoetst. Toen ik eindelijk in de wacht werd geplaatst moest ik nog 20 minuten wachten. Nadat ik eindelijk een medewerker aan de lijn kreeg werd ik netjes en keurig geholpen.
Ik hou het op opstart problemen, te weinig personeel en dat er extra veel mensen bellen vanwege de overgang naar Ziggo.

meermeer
31 mei 2008, 17:56
Moest ook erg lang wachten(na de 3e keer) de eerste twee keer zelfs verbinding verbroken.

Wat ik dan slecht vind, is dat ze het tarief niet tijdelijk op 0.01 cent zetten, en als de wachttijden weer 'normaal' <8 minuten is die 10 cent rekenen

Theo61
1 juni 2008, 13:18
Misschien is het een idee om ook een poll te openen over de vragen en klachten waarvoor de helpdesk gebeld wordt. Volgens mij zijn er veel vragenstellers die al geholpen kunnen worden met een goed draaiende servicesite. Dan kan de gebruikersvereniging daar op aandringen.

Het lukt mij nog steeds niet, buiten emailbeheer om, om sowieso in te loggen op de servicesite.

DJF3
1 juni 2008, 15:51
Betalen voor een helpdesk, ok, misschien moet dat wel. Maar betalen voor 20 minuten wachten?? Ridiculous!

Maar het schijnt dat er wetgeving aankomt die dit gaat veranderen (lees: alleen betalen als je iemand aan de lijn hebt)

Ik?
1 juni 2008, 20:19
vrijdag 30 mei 25 minuten aan de foon gehangen voor de hulpdesk dame me kon vertellen dat zij het antwoordt ook niet wist en dat ik maar op de site moest kijken.Mail wordt niet of maar half beantwoordt, lijkt KPN wel, heel triest.Kan iemand hier mij soms helpen?heb pas een eigen domein aangevraagd maar door een mail probleem ben ik alle gegevens kwijt, kan dus gen website maken omdat ik niet meer weet hoe er op te komen om te werken.Hulpdesk dame zuchte diep en verwees mij naar Ziggo zakelijk maar hoe ik ook zoek geen info over eigendomijn!!!!!! HELP

CeeS
1 juni 2008, 20:44
Kan iemand hier mij soms helpen?heb pas een eigen domein aangevraagd maar door een mail probleem ben ik alle gegevens kwijt, kan dus gen website maken omdat ik niet meer weet hoe er op te komen om te werken.
Stel je vraag even in het internet-deel van dit forum (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=175), dan kunnen we zien of we je kunnen helpen. Het is hier een beetje off-topic om er nu op in te gaan.

AW78
1 juni 2008, 21:00
Er is geen menu-optie voor algemene vragen. Na ongeveer 3 minuten had ik het menu zover dat ik een "andere vraag" over adreswijziging kon kiezen, dat leek me dan het meest in de buurt komend.

Inderdaad! :? Ik heb dus ook één keer gebeld met een vraag over digitale TV, maar niet één menukeuze kwam ook maar in de buurt van waar ik over belde.
Toen maar de optie "storing melden" gekozen maar na ongeveer een kwartier opgehangen vanwege het lange wachten en de oplopende kosten.

Dutchman01
1 juni 2008, 22:09
het multikabel nummer was op een moment helemaal niet bereikbaar en verder alleen maar lange wachttijden.

multikabel zakelijk nummer gebeld en daar word verdorie meteen opgenomen en kan je dus intern weer in de wacht voor digitale tv maar dat duurde nog geen 10 minuten.

Schlauhaenchen
2 juni 2008, 02:29
Ik zit nu al vanaf 17 mei zonder internet security van Multikabel.
Gelukkig wel opgeslagen op een externe harde schijf dus nu maar een proef voor 2 maanden geactiveerd.

Al 3 mails verzonden geen reactie.:x

JePe
3 juni 2008, 16:19
net geprobeerd, lukt niet. OOk niet met ander 'opties'.
Wil nl af van het Film/Sport pakket, is ergens optie 2.... 15 minuten 'gehangen', maar opgegeven. Snap het niet, zoveel mensen zullen toch niet Film/Sport pakket willen wijzigen??? Leuke manier om geld te verdienen Ziggo! Je zou pas moeten betalen als je iemand aan de lijn krijgt, niet nadat je al 30 minuten aan de lijn hebt gehangen, om daarna grote kans, ook nog's een verveeld iemand aan de lijn te krijgen die jou ook niet verder kan helpen. Heb mail verstuurd (kwaaie). 's Kijken of ik daar bericht op krijg.

Wel slecht, je moet eerst alle opties aangeven, 2x keer je postcode intypen (heeft men last van dementie of zo??) en dan .... wachten.

Multikabel was ook al erg, maar dit is erger. En een website die je niet laat inloggen... joehoe, wat ben ik blij met dit Ziggo.

Ed
3 juni 2008, 16:28
16.08 uur klantenservice Ziggo gebeld.
16.22 uur klantenservice aan de lijn.
16.26 uur klaar. Pakket niet verstuurd ivm 2 verschillende klantnummers (Internet en TV).

Nu weer 2 weken wachten... ach wat je nog niet hebt, kun je ook nog niet missen ;)

Misschien gaat er iets fout bij de 'bestellijn'? Want de klantenservice gaat wel gewoon goed...

(ik had van de week al eens gebeld en toen duurde de wachttijd niet langer dan 3 minuten...)

Dennisk
3 juni 2008, 16:32
Was het niet zo dat het kabinet dit soort praktijken ging aanpakken? Wordt het niet eens tijd voor een klacht bij de OPTA?

Dennisk
3 juni 2008, 16:34
Ik zit nu al vanaf 17 mei zonder internet security van Multikabel.
Gelukkig wel opgeslagen op een externe harde schijf dus nu maar een proef voor 2 maanden geactiveerd.

Al 3 mails verzonden geen reactie.:x


Ik heb hierover een bericht geschreven in het forum en tevens een link geplaats waar je het kunt downloaden. Je moet wel je huidige key even opschrijven zodat je die kunt invoeren. Let op het is wel een @home virusscanner die bij de laatste update een ZIGGO scanner wordt.

Ed
3 juni 2008, 16:36
Was het niet zo dat het kabinet dit soort praktijken ging aanpakken? Wordt het niet eens tijd voor een klacht bij de OPTA?Dien jij maar een klacht in... wordt toch ongegrond verklaard in verband met opzetten nieuw bedrijf. Zal hoogstens een waarschuwing met een wijzend vingertje worden.

JePe
3 juni 2008, 16:38
Dien jij maar een klacht in... wordt toch ongegrond verklaard in verband met opzetten nieuw bedrijf. Zal hoogstens een waarschuwing met een wijzend vingertje worden.
ja maar als je geen klacht indient, denkt iedereen dat het goed verlopen is....

Ed
3 juni 2008, 16:42
ja maar als je geen klacht indient, denkt iedereen dat het goed verlopen is....Dan dien je die toch in? Ik vind de huidige gang van zaken niet schrikbarend genoeg om daar een klacht voor in te dienen. Een stukje geduld speelt ook mee. Ik sta dan ook niet hoog van de toren te blaten. Aan de andere kant, de klagers die wel hoog van de toren blaten, voegen uiteindelijk toch niet de daad bij het woord en houden zich ook rustig, als ze hun frustraties maar even kwijt kunnen. Veel makkelijker hè, op internet. Dan heeft het toch helemaal geen zin om je er druk om te maken? We hebben TV, we hebben internet (Z3i) en de nieuwe modem en decoder van 'Alles in 1 Extra' komen vanzelf.

PS


Modem (de / het -)
Vraag

Is het het modem of de modem?

Antwoord

Zowel het modem (onzijdig) als de modem (mannelijk) komen voor; beide zijn goed.

JePe
3 juni 2008, 17:50
Heb klacht ingediend, want ik vind het wel te 'erg'. Dit is belachelijk zelfs! 20 minuten en langer iemand laten 'hangen' en dan ook nog 10cnt/minuut er voor vragen!
Als je als bedrijf niet bereikbaar bent, ben je niet klantvriendelijk, en moet je niet fancy reclames gaan maken dat je zo 'persoonlijk' bent, want dat kan men niet waarmaken. Dat noem ik hoog van de toren blaten.

Ondertussen wel van alles veranderen, veelal in't nadeel van de klant, maar dan 'lekker' niet bereikbaar zijn, jaja...

Btw, instelling van 'niet druk maken', tsja, zo geef je bedrijven alle ruimte ayh... Kijk voor de gein's wat voor effect van 'mega klagers' Radar en Kassa hebben,... moeten bedrijven veelal wel uit ander vaatje tappen, het vaatje waar ze eigenlijk direct uit zouden moeten tappen, en niet pas na tv programma. Kleine bedrijven leggen klanten veelal in de watten, maar zodra ze groter zijn, lijken ze steeds meer sch*t te hebben aan de klanten die voor grotere omzet zorgden!!
Men rotzooit. Kan'k nie anders zeggen. men heeft het niet goed voor elkaar. Simpel. en als klant mag je daar best wat van zeggen.

Enne.... geduld hebben? Waarom? Ziggo heeft ook geen geduld als ik mijn rekeningen ff niet kan betalen.....

Ed
3 juni 2008, 17:55
Ondertussen wel van alles veranderen, veelal in't nadeel van de klant...Wees eens concreet, wat is in jouw nadeel dan?

Enne.... geduld hebben? Waarom? Ziggo heeft ook geen geduld als ik mijn rekeningen ff niet kan betalen.....Onzin... als jij netjes van je laat horen is er geen vuiltje aan de lucht. Nieuwe naam, maar een 'oud' froumbezoeker?

Wel grappig trouwens, bijna iedereen kan het wel betalen, maar men gebruikt het als een handig smoesje... Hoe noemt men dat ook alweer? Schaapjesgedrag dacht ik... als men maar iets te klagen heeft en mee met de meute.

JePe
3 juni 2008, 18:46
Nadeel:
- vooruit factureren, 1 maand
- prijzen verhogen (alles toch ff 2 euro verhogen ayh)
- inloggegevens veranderen maar zeggen dat er niks veranderd (wel dus, want inloggen lukt nie meer)
- niet bereikbaar meer zijn van een helpdesk, terwijl dit bij Multikabel net goed op de rit was!
- maar grootste is wel, vrij rap overgaan naar nieuwe structuur, veel te snel IMO, waardoor het bij voorbaat al bekend kon zijn dat het niet haalbaar zou zijn. Is in't verleden ook gebleken uit andere fusies waar het personeel het maar 'even recht moest breien' en de enige reden waarom het zo snel moest, de aandeelhouder was die z'n geld wou zien. Zowieso is deze fusie alleen maar gunstig voor aandeelhouders..... consument is er meestal helemaal niet bij gebaat bij zo'n mega bedrijf.

Schaapjesgedrag??? ja tuurlijk... Voor iemand die zich niet druk maakt, ben je wel lekker denigrerend bezig! tse. Ik klaag alleen omdat anderen dat ook doen. hahaha.... tuurlijk man.
Tuurlijk kan ik het wel betalen, maar houdt dat dan bij jou altijd in dat je ook maar alles pikt en betaald?

Ed
3 juni 2008, 19:01
Nadeel:
- vooruit factureren, 1 maand
Ohw ohw, wat een gezeur over dat vooraf betalen. Elk zichzelf respecterend bedrijf doet dat inmiddels. Zelf telefoonabonnementen gaan al vooraf. Gesprekskosten die over de bundel heen gaan, komen achteraf. Vooraf betalen is hier al zovaak aan bod geweest en dus een nutteloos iets om te noemen. De voorwaarden zijn veranderd, wil je niet vooraf betalen? Bye bye, weer een klager minder, gratis opzeggen.
- prijzen verhogen (alles toch ff 2 euro verhogen ayh)
Prijzen van wat? Alles in 1 Extra is even duur als de Powerbundel bijvoorbeeld. Als je gebruik maakt van losse abonnementen, tja, dat is bij andere bedrijven ook duurder. Maar wees eens concreet in bedragen en zo? Wat is voor jou duurder?
- inloggegevens veranderen maar zeggen dat er niks veranderd (wel dus, want inloggen lukt nie meer)
Ruim een maand voor de fusie is door Multikabel meerdere malen, je kan het bijna bestempelen als spam, een mail gestuurd waarin stond dat de inlogsituatie ging veranderen. Er werd dringend verzocht alle accountnamen (mail, service site) te vervangen door het emailadres en dergelijke. Is ruim op tijd gebeurd dus... Of je moet een tijd als een holbewoner geleefd hebben of gewoon stijfkoppig ;)
- niet bereikbaar meer zijn van een helpdesk, terwijl dit bij Multikabel net goed op de rit was!
Net goed? Het leuke is, hoe groter het bedrijf, hoe meer klachten, des te sneller het in een 'onjuiste' top 10 van klachten komt. Men bekijkt het namelijk niet relatief gezien (grootte van het bedrijf - aantal klachten), maar goed, dat snap je of dat snap je niet.
- maar grootste is wel, vrij rap overgaan naar nieuwe structuur, veel te snel IMO, waardoor het bij voorbaat al bekend kon zijn dat het niet haalbaar zou zijn. Is in't verleden ook gebleken uit andere fusies waar het personeel het maar 'even recht moest breien' en de enige reden waarom het zo snel moest, de aandeelhouder was die z'n geld wou zien. Sowieso is deze fusie alleen maar gunstig voor aandeelhouders..... consument is er meestal helemaal niet bij gebaat bij zo'n mega bedrijf.
Dus de hele fusie had jaren mogen duren? Hoe meer problemen er nu komen, des te sneller het bedrijf normaal kan gaan draaien.
Schaapjesgedrag??? ja tuurlijk... Voor iemand die zich niet druk maakt, ben je wel lekker denigrerend bezig!
Heel jammer dat jij je persoonlijk aangesproken voelt, maar het nutteloze geklaag over bepaalde dingen komt alleen maar voort uit schaapjesgdrag.Ik klaag alleen omdat anderen dat ook doen. hahaha.... tuurlijk man.
Je zegt het zelf toch al :D Is dan veel makkelijker hè...
Tuurlijk kan ik het wel betalen, maar houdt dat dan bij jou altijd in dat je ook maar alles pikt en betaald?
Ik speel wederom niet op de man persoonlijk, maar ALS je het NIET kan betalen, dan vraag je een regeling aan. Wordt die regeling niet correct uitgevoerd, dan storneer je het bedrag en stuur je een aangetekende brief met uitleg. Klaar. Je kan het betalen, je weet ook de reden, logische reden zelfs. Men biedt jou de mogelijkheid om onder het contract uit te komen ivm de wijziging van de voorwaarden. Als je het er niet mee eens bent, bye. Misschien een rotopmerking, maar hij klopt wel. Betalen moeten we toch, want zij leveren de diensten, en ja, die functioneren volgens afspraak. Ach ja, 'wij' Nederlanders zijn al blij als we kunnen klagen hè...

Smakvrouw
3 juni 2008, 19:04
Heb inmiddels al 6 keer op verschillende tijdstippen proberen te bellen, maar kom niet verder dan geen verbinding. Wel eerst een minuut zoet gehouden met postcode intikken, controle postcode, menu enz. dat is dus al weer 60 ct...

tomthumb
3 juni 2008, 19:35
Dramatisch, kan op dit moment wegens drukte geen medewerker aan de lijn krijgen. En via e-mail is ook geen optie: duurt 10 dagen voordat er wordt gereageerd... :mad::cry:

bng.hoffschlag
3 juni 2008, 21:40
ik heb 25 minuten aan de tel gehangen en daarna opgehangen en toen maar het 072 nummer gedraaid en gelukkig :lol:binnen 3 minuten kwam er zuchtend een jonge vrouw aan de telefoon.duidelijk had ze het gehad leuk als het zo gaat ,ging voorheen duidelijk anders

MustangV8
3 juni 2008, 23:12
En ja hoor voor de tweede keer meer dan 50 minuten aan de lijn bij elkaar al meer dan 10 euro verbeld
De is een reactie van mijn klacht van 3.5 dagen geleden

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. U krijgt van ons zo snel mogelijk een reactie.


Met vriendelijke groet,


Afdeling Klantenservice


Ziggo B.V.


TIP! Regel uw zaken bij Ziggo online!


Log in op Mijn Ziggo en bekijk uw facturen en betalingen wanneer het u uitkomt. Met een druk op de knop heeft u een handig overzicht. Dus geen gezoek meer in uw bankafschriften. Ook kunt u online uw contactgegevens wijzigen en de aanvragen die u verstuurd heeft, inzien. Ga naar www.ziggo.nl voor informatie over registratie en inloggen.

Wat nou TIP :evil::evil: Wat nou regel u zaken bij Ziggo Online, wat nou log in op Mijn Ziggo en bekijk facturen en betalingen met 1 druk op de knop wat een K*Tzooi :evil:

BenJ
3 juni 2008, 23:28
Misschien is het een idee om ook een poll te openen over de vragen en klachten waarvoor de helpdesk gebeld wordt. Volgens mij zijn er veel vragenstellers die al geholpen kunnen worden met een goed draaiende servicesite. Dan kan de gebruikersvereniging daar op aandringen.

Het lukt mij nog steeds niet, buiten emailbeheer om, om sowieso in te loggen op de servicesite.Dit zien we mede als een van de grootste problemen van dit moment. Zowel in telefonische bereikbaarheid en responses op emails. We hebben er heel nadrukkelijk op aangedrongen om een zeer hoge prioriteit toe te kennen aan het alsnog verstrekken van antwoorden op de meest gestelde vragen. Die antwoorden moeten niet van de HD komen maar van de "bedenkers" in FAQ's op de website van Ziggo. Ook willen wij dat mensen met storingen een eigen ingang krijgen.

edstoop
3 juni 2008, 23:51
De poll is leuk maar niet geheel compleet. Ik heb 20 minuten gebeld en het toen maar opgegeven zonder een medewerker aan de lijn te hebben gehad.
Deze optie staat er niet bij.

JePe
4 juni 2008, 01:03
Vooraf betalen is hier al zovaak aan bod geweest en dus een nutteloos iets om te noemen. De voorwaarden zijn veranderd, wil je niet vooraf betalen? Bye bye, weer een klager minder, gratis opzeggen.


Ik speel wederom niet op de man persoonlijk, maar ALS je het NIET kan betalen, dan vraag je een regeling aan. Wordt die regeling niet correct uitgevoerd, dan storneer je het bedrag en stuur je een aangetekende brief met uitleg. Klaar. Je kan het betalen, je weet ook de reden, logische reden zelfs. Men biedt jou de mogelijkheid om onder het contract uit te komen ivm de wijziging van de voorwaarden. Als je het er niet mee eens bent, bye. Misschien een rotopmerking, maar hij klopt wel. Betalen moeten we toch, want zij leveren de diensten, en ja, die functioneren volgens afspraak. Ach ja, 'wij' Nederlanders zijn al blij als we kunnen klagen hè...

jij runt zeker geen eigen bedrijf, want met zo'n instelling had jij geen enkele klant gekregen..... run eerst eens zelf een bedrijf, en probeer maar's klanten te krijgen.... voordat je dit soort onzin uitkraamt.

Ed
4 juni 2008, 08:45
jij runt zeker geen eigen bedrijf, want met zo'n instelling had jij geen enkele klant gekregen..... run eerst eens zelf een bedrijf, en probeer maar's klanten te krijgen.... voordat je dit soort onzin uitkraamt.
Even over die regelingen die jij schijnbaar onzin vindt: een bedrijf moet een acceptabele betalingsregeling wel accepteren, dat heeft niets te maken met het wel of niet kunnen runnen van een 'eigen bedrijf'.

En uh, wil je weg bij Ziggo? Niemand houdt je tegen, zoals Ziggo zelf al aangeeft mbt wijziging van de Algemene Voorwaarden.

Dennisk
4 juni 2008, 09:24
Ik denk dat dit soort discussies (in iedergeval niet de manier waarop) hier thuis horen. Als 3e vind ik het erg op de man af en doet het niets af aan het onderwerp in dit forum. Zoeken jullie dus even je eigen plekje op of spreek af op MSN.

Ziggo had de kosten voor het bellen naar de helpdesk ook kosteloos kunnen maken. Of tegen bijv. 1 cent per minuut. Dit deden ze ook toen de perikelen omtrent SONERA gaande waren en Multikabel de boel weer had teruggekocht en alles weer op orde had gemaakt.

Overigens de pagina grote reclame van TELFORT gezien in het NHD?

Ed
4 juni 2008, 09:47
Ik denk dat dit soort discussies (in iedergeval niet de manier waarop) hier thuis horen. Als 3e vind ik het erg op de man af en doet het niets af aan het onderwerp in dit forum. Zoeken jullie dus even je eigen plekje op of spreek af op MSN.
Aangepast, discussies worden zo makkelijk afgewend hè, als men het er niet mee eens is. Van goede argumenten gaat men op de man af. Naar mijn mening heb ik mij daar niet schuldig aangemaakt, enkelt adviezen omtrent Ziggo en wijziging Algemene Voorwaarden. De tonatie van de 'tegenpartij' was gelijk al van dien aard, dat het al eerder in de keim gesmoord had moeten worden.

Ziggo had de kosten voor het bellen naar de helpdesk ook kosteloos kunnen maken. Of tegen bijv. 1 cent per minuut. Dit deden ze ook toen de perikelen omtrent SONERA gaande waren en Multikabel de boel weer had teruggekocht en alles weer op orde had gemaakt.
Had gekunt ja, maar denk niet dat ze hier zelf rekening mee hadden gehouden. Aanloopproblemen oké, maar momenteel zijn we dat stadium een beetje voorbij nu hehe.

Overigens de pagina grote reclame van TELFORT gezien in het NHD?
Nope...

MustangV8
4 juni 2008, 11:43
Ik denk dat dit soort discussies (in iedergeval niet de manier waarop) hier thuis horen. Als 3e vind ik het erg op de man af en doet het niets af aan het onderwerp in dit forum. Zoeken jullie dus even je eigen plekje op of spreek af op MSN.

Ziggo had de kosten voor het bellen naar de helpdesk ook kosteloos kunnen maken. Of tegen bijv. 1 cent per minuut. Dit deden ze ook toen de perikelen omtrent SONERA gaande waren en Multikabel de boel weer had teruggekocht en alles weer op orde had gemaakt.

Overigens de pagina grote reclame van TELFORT gezien in het NHD?

Ben ik idd met je eens dit is een POLL :roll: daar horen geen persoonlijke discussie op plaats te vinden over een weer.
Maar nu zal ik wel weer tegen reactie krijgen :confused:

ACoster
4 juni 2008, 14:19
Vanmorgen gebeld en kreeg ik een bandje dat de wachttijd minimaal 10 minuten bedraagt. Als ik nu bel, dan wordt me verteld dat ik wordt doorgeschakelt, maar vervolgens komt er een angstvallige stilte op de lijn. Geen kiestoon, geen bandje, helemaal niks. Ben ik in het bekende "zwarte gat" beland ?
Hebben nog meer mensen daar last van? Ik kies overigen optie 5 en dan nogmaals 5.

tomthumb
4 juni 2008, 14:31
Gisteren middag en avond gebeld. Vanmorgen geprobeerd evenals deze middag: er is geen doorkomen aan. Een reactie via de mail blijft ook uit. :evil:

Ed
4 juni 2008, 15:22
Mijn baas heeft rond 11.45 uur gebeld, wachttijd 18 minuten.
Dit is alle info die gevraagd wordt voor de poll...

AstraElvis
4 juni 2008, 15:25
leuker nog je belt voor een vraag 0900 1884 je luisterd de menu's maakt een keuze hoor je muziek minuut of 3 dan hoor je er komen te veel telefoontjes binnen de verbinding word nu verbroken.

Lekker is dat

Ed
4 juni 2008, 15:46
leuker nog je belt voor een vraag 0900 1884 je luisterd de menu's maakt een keuze hoor je muziek minuut of 3 dan hoor je er komen te veel telefoontjes binnen de verbinding word nu verbroken.Dit is een poll, geen discussietopic :D Daar zijn zat andere topics voor.

MustangV8
4 juni 2008, 16:45
Ik heb met alternatief nummer gebeld, was er gelijk door :mrgreen:

Schlauhaenchen
4 juni 2008, 17:38
Wat is het alternatief telefoonnummer ?

CeeS
4 juni 2008, 19:18
Er was ook nog een tijdelijk nummer voor Multikabel-abonnees over factuur-vragen en regelingen: 072-8009999. Dit stond in de brief die bij Multikabel abonnees is bezorgd begin tot half mei. Ik denk dat je daar alleen voor factuur zaken terecht kan.

Aanvulling:
Dit nummer net even getest: je kunt daar terecht met vragen over inloggen op email-accounts en met vragen over factuurproblemen. En zowaar ik had binnen 10 seconden een vriendelijk iemand aan de lijn... Dat terwijl 0900-1884 nog de verbinding verbrak omdat het te druk was om me te woord te staan.

Ik vroeg waarom ik een acceptgiro ontving en of ik die moest betalen omdat er normaal automatisch afgeschreven wordt. Het antwoord van de (vriendelijke) dame was dat automatische afschrijving niet mogelijk bleek als de bedragen boven de 100 euro uitkwamen. Door de dubbele maandbetaling is dit dus voor veel bundelklanten het geval. Die moeten dus handmatig betalen deze maand. Ze gaf mij gelijk dat dit eigenlijk op de factuur erbij gezet had moeten worden....

wimpierie
4 juni 2008, 21:47
In de poll mis ik als antwoord: Geen verbinding kunnen krijgen.

De poll gaat er van uit dat dat het geen verbinding kunnen krijgen pas na 50 minuten intreedt. Dat is niet juist. Niet iedereen wacht 50 minuten om er achter te komen dat er geen verbinding tot stand komt. Er zijn zelfs slimmerikken die dit na een paar minuten al beseffen

Omdat bij elke tijdseenheid deze opgevers voorkomen geeft de poll geen weergave van de daadwerkelijke wachttijden en kan er derhalve ook geen conclusies aan worden verbonden.

MustangV8
4 juni 2008, 22:30
In de poll mis ik als antwoord: Geen verbinding kunnen krijgen.

De poll gaat er van uit dat dat het geen verbinding kunnen krijgen pas na 50 minuten intreedt. Dat is niet juist. Niet iedereen wacht 50 minuten om er achter te komen dat er geen verbinding tot stand komt. Er zijn zelfs slimmerikken die dit na een paar minuten al beseffen

Omdat bij elke tijdseenheid deze opgevers voorkomen geeft de poll geen weergave van de daadwerkelijke wachttijden en kan er derhalve ook geen conclusies aan worden verbonden.

Niet iedereen wacht 50 minuten om er achter te komen dat er geen verbinding tot stand komt. Er zijn zelfs slimmerikken die dit na een paar minuten al beseffenDie eerste 50 minuten wordt je gewoon aan de lijn gehouden, ik denk dat niemand 50 minuten wacht voor ze ophangen :roll:
Maar na 50 minuten wordt gewoon de verbinding verbroken :?

CeeS
4 juni 2008, 22:36
In de poll mis ik als antwoord: Geen verbinding kunnen krijgen.

De poll gaat er van uit dat dat het geen verbinding kunnen krijgen pas na 50 minuten intreedt. Dat is niet juist. Niet iedereen wacht 50 minuten om er achter te komen dat er geen verbinding tot stand komt. Er zijn zelfs slimmerikken die dit na een paar minuten al beseffen

Omdat bij elke tijdseenheid deze opgevers voorkomen geeft de poll geen weergave van de daadwerkelijke wachttijden en kan er derhalve ook geen conclusies aan worden verbonden.
De optie "geen verbinding kunnen krijgen of meer dan 50 minuten wachten" is hetzelfde. Dus je vult deze optie in als 1 van deze voorwaarden is voldaan. Beide opties zijn eigenlijk onacceptabel.

Toen de poll gemaakt werd wisten we nog niet dat je verbroken zou worden als het te druk werd. Een extra stem-optie bijvoegen is niet mogelijk bij een reeds lopende poll, vandaar dat we de tekst van de 'slechtste optie' toen uitgebreid hebben met 'geen verbinding kunnen krijgen'.

Deze poll loopt vanavond af. Morgen starten we een nieuwe poll zodat we kunnen zien of het deze week beter of slechter wordt. Daarin zullen we wel aparte items maken.

rmb24
4 juni 2008, 22:59
Betalen voor een helpdesk, ok, misschien moet dat wel. Maar betalen voor 20 minuten wachten?? Ridiculous!

Maar het schijnt dat er wetgeving aankomt die dit gaat veranderen (lees: alleen betalen als je iemand aan de lijn hebt)

3 in 1 bundel is gratis onderling bellen. Maakt MK dan geen gebruik van zijn eigen telefoonnetwerk? Lekker geld genereren! Overigens...dat gratis onderling bellen wordt wel op de factuur in rekening gebracht.

Dennisk
4 juni 2008, 23:02
En in de mail die wij pas hebben gekregen heeft gestaan dat dit een fout is en dat het wordt teruggegeven.

rmb24
4 juni 2008, 23:10
En in de mail die wij pas hebben gekregen heeft gestaan dat dit een fout is en dat het wordt teruggegeven.

Mail of brief (van Multikabel/Ziggo)???
Heb (nog) niets ontvangen, en.....lijkt me ook wel het minste wat ze kunnen doen. Misschien nog een klein excuusje???

oester
5 juni 2008, 09:54
één keer kwam ik er maar door ,twee keer een heel menu door geworsteld en twee mijn postcode moeten ophoesten om er vervolgens na de mededeling veel wachtenden uit gegooid te worden,terwijl dat bij multikabel anders ging,nooit wachten voor die ene cent,ik denk dat veel van de dames en heren achter de telefoon ontslagen zijn,geen andere verklaring mogelijk

bee
5 juni 2008, 10:25
ook maar weer eens een poging gegaan maar helaas. Na 20 minuten heb ik het opgegeven.
Wel jammer dat de slechte bereikbaarheid blijkbaar geen reden is om ook maar iets te onderenemen (daar lijkt het tenminste wel op)

CeeS
5 juni 2008, 10:51
ik denk dat veel van de dames en heren achter de telefoon ontslagen zijn,geen andere verklaring mogelijk
Nee dat denk ik niet, de verklaring is volgens mij dat er op dit moment minstens 10 keer zoveel mensen bellen omdat die met vragen zitten.

Dat komt omdat er ontzettend slecht gecommuniceerd wordt richting klant. Als Ziggo gewoon wat duidelijker was bij alle veranderingen, hoefden niet veel mensen te bellen, waardoor het rustiger was bij de helpdesk en je direct geholpen werd, daardoor zou de stemming ook niet zo negatief geworden zijn. Door die negatieve stemming willen mensen weten of bepaalde geruchten kloppen wat juist ook weer meer bellers oplevert die vervolgens weer meedoen aan het veroorzaken van het probleem.

Als voorbeeld het sturen van acceptgiro's naar veel Multikabel klanten die normaal automatisch betalen. Hoe moeilijk kan het zijn om een stukje tekst extra erbij te printen waarom dit gebeurt en wat je moet doen.

Ook het overgaan naar Ziggo zonder de klanten te informeren dat ze niets hoeven te doen om bepaalde abonnementen te krijgen (hun abonnement wordt omgezet naar een nieuw abbonement) zorgt voor veel telefoontjes van mensen die willen weten wat dit voor henzelf inhoudt. Dit was allemaal niet nodig geweest volgens ons.

Zelfs op de Ziggo Website is tot nu toe met geen woord gerept hierover. Een soort FAQ of mededeling daar met een uitleg wat er gaat wijzigen voor de klanten en het verzoek om alleen te bellen bij echte storingen of problemen zou ook "lucht" geven voor de helpdesk lijnen. Communicatie is wat er dus ontbreekt momenteel.

pk2
5 juni 2008, 11:37
Al twee weken aan het bellen en mailen.
Geen enkel contact tot stand kunnen brengen uitgezonderd drie automatisch ontvangstbevestigingen.!!!

soulmate
5 juni 2008, 14:27
Heb vorige week diverse malen gebeld naar 0900-1884 en ben er nooit doorgekomen.
Heb zelf verbroken na soms 15 minuten of werd gewoonweg door een
computerdame verbroken.
Ben gisteren naar Zippo gegaan in Alkmaar en ze medegedeeld
dat ik bij incasso van de tel.reklening de opgevoerde kosten
voor dat 0900 nummer aftrek van de incasso.
Ben verder goed geholpen door een aardige dame aan de desk die voor mij
persoonlijk wel 3 kwartier de tijd nam om problemen door te nemen, maar ben er geen steek mee verder gekomen.
Kreeg advies maar een mail te sturen naar Ziggo Utrecht en al mijn klachten daar neer te leggen.
Ze werden er zelf ook aardig gestoord vanb.
Heb het ook nooit zo druk gezien bij Multikabel Alkmaar.
Was totdat het Ziggo werd een perfect en probleemloos bedrijf wat TV en internet betrof. Alleen maar hulde voor Multikabel een een VETTE min voor Ziggo.
Dit moest ik ff kwijt.:x

wimpierie
5 juni 2008, 15:06
Mijn ervaring bij Multikabel was heel goed. Je werd er snel, vriendelijk en deskundig te woord gestaan. En problemen werden altijd opgelost. Daar had men bij Multikabel een goed oog voor.

Bij ziggo worden de problemen verstopt. Het is te gek voor woorden dat een groot bedrijf wegloopt voor genoemde problemen en er ook niet over wenst te communiceren.

Willo
5 juni 2008, 16:04
4x gebeld, 4x niemand aan de lijn gehad:oops: 12 euro in de kassa van Ziggo.

Alternatief telefoonnummer is: 050 8533333, alleen als je dat belt krijg je een vriendelijke receptioniste die je doorverbind met het 0900 nummer waardoor je evengoed gewoon in de wachtrij komt met het hele riedeltje van het menu. Ze hebben geen kontakt met de mensen van het callcenter van het 0900 nummer.

Ik vraag me dus nu af, wie Ziggo is eigenlijk.:eek:

MustangV8
5 juni 2008, 19:13
4x gebeld, 4x niemand aan de lijn gehad:oops: 12 euro in de kassa van Ziggo.

Alternatief telefoonnummer is: 050 8533333, alleen als je dat belt krijg je een vriendelijke receptioniste die je doorverbind met het 0900 nummer waardoor je evengoed gewoon in de wachtrij komt met het hele riedeltje van het menu. Ze hebben geen kontakt met de mensen van het callcenter van het 0900 nummer.

Ik vraag me dus nu af, wie Ziggo is eigenlijk.:eek:

Alleen kost het je nu geen 10 cent per minuut :wink:
Ik had ze wel gelijk aan de lijn met het alternatieve nummer :roll:

Willo
6 juni 2008, 09:21
Alleen kost het je nu geen 10 cent per minuut :wink:
Ik had ze wel gelijk aan de lijn met het alternatieve nummer :roll:

Dat klopt gedeeltelijk, ik had ze ook met dat 050 nummer binnen een paar seconden aan de telefoon. Ik werd daarna alleen doorverbonden met het 0900 nummer, waar ik de waarschuwing weer hoorde dat dit nummer 10 cent per minuut kost en dat ik mijn postcode moest invoeren.

Aangezien ik al 12 euro kwijt was aan deze onzin, ben ik niet van plan om nog eens 3 euro te sponsoren aan Ziggo.:cry:

MustangV8
6 juni 2008, 09:42
Dat klopt gedeeltelijk, ik had ze ook met dat 050 nummer binnen een paar seconden aan de telefoon. Ik werd daarna alleen doorverbonden met het 0900 nummer, waar ik de waarschuwing weer hoorde dat dit nummer 10 cent per minuut kost en dat ik mijn postcode moest invoeren.

Aangezien ik al 12 euro kwijt was aan deze onzin, ben ik niet van plan om nog eens 3 euro te sponsoren aan Ziggo.:cry:

Klopt dat je het standaard bandje te horen krijgt waarbij het nummer 10 cent per minuut kost.
Maar ze kunnen je nooit die 10 cent laten betalen bij doorschakeling, jij bent een gewoon nummer en betaald ook het gewone tarief let maar op je afrekening :wink:
Dat is nu juist het mooie van alternatieve nummers :mrgreen:

meermeer
7 juni 2008, 21:56
Wat een ellende zeg! AL meer dan 60 min gewacht nu totaal en nog niemand gesproken. Ik wacht op mijn HDD recorder/decoder die al 2 keer opgestuurd zou worden...Had vroeger wel goede ervaringen met MK, maar nu is het echt enkel ellende zeg:?

MustangV8
7 juni 2008, 22:09
Ik heb nu precies 1 week later bericht gehad op mijn mail.
En ik moet toegeven het is het goede antwoord :idea:
Ondertussen was ik na een dag of 4 er zelf met behulp van 2 anderen ingelogd maar een antwoord geven doen ze.

soulmate
10 juni 2008, 10:38
Vanaf begin Ziggo tot heden kon ik niet inloggen cq. registreren in mijn Ziggo.
Kreeg steeds het bericht ; dit account bestaat al, nadat ik mij wilde registreren zoals ik bij Multikabel al bekend stond.

Heden kreeg ik een ingeving....lol
denk ik vul reg. nummer in en een geheel andere gebruikersnaam en password.

Wat schets mijn verbazing....kreeg melding u bent geregistreerd.
Na nu eindelijk te kunnen inloggen en mijn gegevens aanklikte om alles weer opnieuw in te vullen, stond daar al alles netjes zoals bekend bij Multikabel.

Wat heeft gebruikersnaam en password dan voor zin????
:?

Marc72
10 juni 2008, 12:09
Eeuwig ... Heb na 15 minuten wachten opgehangen... Bij Multikabel werd ik altijd heel snel geholpen nooit langer dan 5 minuten hoeven wachten ...
Multikabel vraag maar weer gauw een scheiding aan.:-P

CeeS
10 juni 2008, 13:42
Eeuwig ... Heb na 15 minuten wachten opgehangen... Bij Multikabel werd ik altijd heel snel geholpen nooit langer dan 5 minuten hoeven wachten ...
Multikabel vraag maar weer gauw een scheiding aan.:-P
Als je ophangt moet je de volgende keer weer lang wachten :?
Je kunt beter volhouden, als het echt te lang zou duren krijg je een bandje dat de wachttijd te lang is en verbreekt de verbinding. Krijg je dat niet kun je beter volhouden. Zeker nu het lokaal tarief is....

AW78
10 juni 2008, 14:12
Zeker nu het lokaal tarief is....
Sinds wanneer is 10 cent per minuut lokaal tarief? :roll:

wimpierie
10 juni 2008, 14:17
Ik lees net in de krant dat ziggo de prijs heeft verlaagd van 10 cent naar 2 cent per minuut.

CeeS
10 juni 2008, 15:59
Sinds wanneer is 10 cent per minuut lokaal tarief? :roll:
Dat is ook geen lokaal tarief. De helpdesk wel sinds vandaag.
(zie hier (http://ziggo-gebruikers.nl/cms/component/content/article/3-newsflash/62-tariefhdverlaagd.html) bijvoorbeeld)

pk2
10 juni 2008, 20:31
Ik heb nu precies 1 week later bericht gehad op mijn mail.
En ik moet toegeven het is het goede antwoord :idea:
Ondertussen was ik na een dag of 4 er zelf met behulp van 2 anderen ingelogd maar een antwoord geven doen ze.

Dan heb je geluk gehad. Ik kreeg gisteren 9/6 antwoord op mijn eerste mail van 23/5 waarin gesteld werd dat met mijn inlognaam en klantennummer ik een nieuw wachtwoord kon aanmaken. Niet dus. Ik blijf de melding krijgen dat mijn inlognaam en klantennummer niet bij elkaar horen.

rmb24
10 juni 2008, 22:59
Dat is ook geen lokaal tarief. De helpdesk wel sinds vandaag.
(zie hier (http://ziggo-gebruikers.nl/cms/component/content/article/3-newsflash/62-tariefhdverlaagd.html) bijvoorbeeld)

Ik blijf het toch raar vinden dat we onderling gratis (naar vaste nummers) bellen, maar dat de helpdesk (help???) daarvan uitgesloten is.:shock:
Weet iemand toevallig ook of dat onderling gratis bellen nu ook uitgebreidt is met de bellers van @home en Casema? Deze vraag heb ik middels het mailformulier ook aan Ziggo gesteld, maar U begrijpt het al....... tot nu toe
blijft het stil!:x

CeeS
10 juni 2008, 23:41
Ik blijf het toch raar vinden dat we onderling gratis (naar vaste nummers) bellen, maar dat de helpdesk (help???) daarvan uitgesloten is.:shock:
Weet iemand toevallig ook of dat onderling gratis bellen nu ook uitgebreidt is met de bellers van @home en Casema? Deze vraag heb ik middels het mailformulier ook aan Ziggo gesteld, maar U begrijpt het al....... tot nu toe
blijft het stil!:x
Nee, een 0900 nummer is geen 'onderling' bellen nummer, het kost nu lokaal tarief en normaal 10 cpm

rmb24
11 juni 2008, 21:02
En.....al was het gratis, dan nog krijg ik geen verbinding. Ik krijg nu zelfs niet eens meer het hele menu te horen. Halverwege houdt het op, en dan alleen nog maar ruis....
Ook mijn facturen krijg ik nog steeds niet online te zien. Telkens maar weer die boodschap: Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens.

Het is om moedeloos van te worden. Het verlangen naar Multikabel wordt steeds groter. Daar ging ook wel eens iets verkeerd, maar dit slaat echt alles.
Ik hou het nog even op beginnersproblemen, maar twijfel nu toch wel of ik nog verder wil met Ziggo als het niet binnen afzienbare tijd verbeterd.

En dan wordt het nog een hele toer om te zoeken naar een provider zonder problemen......

rmb24
11 juni 2008, 21:08
Helaas, er is iets fout gegaan


Helaas, er is iets fout gegaan

rmb24
11 juni 2008, 21:16
Helaas, er is iets fout gegaan


General exception
En zo kan ik nog wel even doorgaan. 1x is het me gelukt om de facturen pagina te openen, maar als ik dan een specifiek nummer aanklik, verschijnt bovenstaande informatie weer.....
Bellen lukt dus niet, klachten/vragen formulier wordt niet beantwoord, en ook dit gaat dus telkens verkeerd.
En datalles terwijl ik net naar een commercial van Ziggo op TV hoor:
"Waarom duren vervelende dingen zo lang, en waarom fijne momenten zo kort" Doe er dan &*%$## wat aan Ziggo!!!!:x

Ricomtelecom
15 juni 2008, 13:39
Zo juist ook eens gebeld met de ziggo helpdesk, wat een drama z'n bedrijf je mag eerst door een voorkeuze menu heen worstelen en dan nog een keer.
Waar zijn toch die vriendelijke meisjes van multikabel gebleven die je direct te woord staan ????????????????????????????