View Full Version : E48-32


Mestreech
30 mei 2008, 21:58
knip opgelost

vanderbroeck
4 juni 2008, 21:53
Hallo Mestreech,

Hier ook een tot gisteren trotse bezitter van een P850R. Vanavond zet ik TV en recorder aan en recorder knippert alleen rode knopjes ( 3 stuks ) voor de rest nada noppes.

Gekocht vorig jaar januari via de @home actie. Samsung gebeld gesloten wel kunnen registreren via internet echter niet de klacht kunnen registreren ondat de P850 niet in de keuze menu's staat.

Tijdens het afkoppelen van de DCB om hem in de verpakking te stoppen hoor ik iets rollen in de behuizing, blijkt het omhulsel van een transistor of weerstand ( klein rond cylindertje van 1 cm hoog ) los te liggen in de kast. Op de printplaat zit tussen soortgelijke cylinders een papieren slinger. Het lijkt alsof die transistor gewoon geploft is.

Heeft iemand soort gelijke ervaringen ? Op het oude forum kan ik zo snel niets terugvinden.

Iemand ervaring met het retourneren via Buspro annex @ home actie of weet iemand hoe en hoelang deze afhandeling via samsung verloopt.

Alvast bedankt voor jullie reactie, Ik bel morgen op mijn werk met 09002020088 ( samsung )
Groet,

Rob

vanderbroeck
5 juni 2008, 09:27
Net gebeld met de helpdesk, tel nummer van Select pro service gekregen.

Ik moet de recorder opsturen en zij onderzoeken deze. De kosten zullen worden gedeclareerd bij samsung indien blijkt dat mijn storing DE BEKENDE is. MAW dit komt dus vaker voor bij dit type.

Iemand nog ervaringen ?