View Full Version : Ziggo komt belofte niet na


Zipper306
24 mei 2008, 10:50
Ziggo komt zijn beloftes niet na,

Ik wilde overstappen naar het Alles in een pakket plus.
Ziggo zou mij terug bellen.

Ik heb formulier drie keer ingevuld op de Website van Ziggo,
maar terug bellen vergeet het maar.

Veel beloven, maar daar houd het dan ook mee op.

Ed
24 mei 2008, 11:21
Ik heb formulier drie keer ingevuld op de Website van Ziggo, maar terug bellen vergeet het maar.

Veel beloven, maar daar houd het dan ook mee op.Je eerste bericht! En wat voor 1... :D

En over hoelang geleden praten we nu?
Ik heb zelf gewoon gebeld, was binnen 5 minuten klaar (oja natuurlijk, dat kost natuurlijk dan wel 0,10 per minuut h?).

TdeHond
24 mei 2008, 11:28
Ziggo komt zijn beloftes niet na,

Ik wilde overstappen naar het Alles in een pakket plus.
Ziggo zou mij terug bellen.

Ik heb formulier drie keer ingevuld op de Website van Ziggo,
maar terug bellen vergeet het maar.

Veel beloven, maar daar houd het dan ook mee op.

Toezegging aan mij is ook niet nagekomen. Ik zou binnen 5 werkdagen, dus gisteren overgezet zijn op alles in 1 basispakket + daar een schriftelijke bevestiging van krijgen inclusief de AV van Ziggo.
Dit is niet gebeurd. Tot op heden heb ik nog geen antwoord gekregen op mijn klacht hierover via website.
Wel automatische bevestiging dat klacht binnen is, maar geen antwoord.
Teleurgesteld in Delft :cry:

wouter_almelo
24 mei 2008, 13:01
Ook ik heb aangegeven dat ik gebeld wilde worden maar dat gebeurde ook niet. Heb toen zelf gebeld en kreeg meteen iemand aan de lijn (was donderdag voor 10:00). Mijn ervaring met grote bedrijven is dat als je aangeeft terug gebeld te willen worden dit eigenlijk nooit gebeurd. Neem dus gewoon het heft in eigen handen en bel zelf!

BMWMaX
24 mei 2008, 13:54
Ook ik heb aangegeven dat ik gebeld wilde worden maar dat gebeurde ook niet. Heb toen zelf gebeld en kreeg meteen iemand aan de lijn (was donderdag voor 10:00). Mijn ervaring met grote bedrijven is dat als je aangeeft terug gebeld te willen worden dit eigenlijk nooit gebeurd. Neem dus gewoon het heft in eigen handen en bel zelf!

En dat zijn juist van die zaken die tegenwoordig NIET moeten gebeuren. Afspraak is afspraak. Vrijwel niemand belt meer terug als dit afgesproken is.
Vooral bedrijven doen maar en doen maar en jij als klant hebt geen moer meer in te brengen.

Willen ze niets verdienen aan jou dan hebben ze gewoon pech en verdienen ze het om zwart gemaakt te worden. Ze vragen er tenslotte zelf om.

Zipper306
24 mei 2008, 14:03
Bedankt,

Ik ga maandag zelf maar eens bellen.

TdeHond
24 mei 2008, 14:25
En dat zijn juist van die zaken die tegenwoordig NIET moeten gebeuren. Afspraak is afspraak. Vrijwel niemand belt meer terug als dit afgesproken is.
Willen ze niets verdienen aan jou dan hebben ze gewoon pech en verdienen ze het om zwart gemaakt te worden. Ze vragen er tenslotte zelf om.

Ziggo verdient niet dat u deze reactie plaatst. Hou een foutje binnen proporties en reken daar niet een bedrijf op af.

Ziggo verdient het met respect benaderd te worden. Ik neem aan dat u ook wilt dat er zo met u omgegaan wordt.

Eventuele onbetamelijke reacties op mijn bericht zullen door mij worden gegenegeerd.

Ed
24 mei 2008, 14:26
verdienen ze het om zwart gemaakt te worden.Dat is natuurlijk klinklare onzin. In mijn ogen had ik het allemaal veel erger verwacht met Ziggo. Tja, niet alles gaat zoals het hoort, maar ja, misschien moet jij ook maar publiekelijk zwart gemaakt worden als jij je niet aan de beloftes houdt ;)

Ed
24 mei 2008, 14:27
Eventuele onbetamelijke reacties op mijn bericht zullen door mij worden gegenegeerd.Je hebt gewoon gelijk. Ik snap gerust dat dit een discussieforum is, maar dit gaat gewoon te ver. Misschien een idee om Troubles @ Home opnieuw leven in te blazen voor de minder blije klanten :D

TdeHond
24 mei 2008, 14:34
Je hebt gewoon gelijk. Ik snap gerust dat dit een discussieforum is, maar dit gaat gewoon te ver. Misschien een idee om Troubles @ Home opnieuw leven in te blazen voor de minder blije klanten :D

Dat lijkt mij een goed idee :-P Ik zat ook al te denken aan een apart forum waarin de chronische klagers gezellig samen kunnen gaan zitten klagen tegen elkaar. :lol:

Ed
24 mei 2008, 15:24
Maar dat men daar zo'n principe drama over moet gaan zitten maken.
"Get a life and enjoy Ziggo" zou ik zeggen :wink:Vele dingen zoals hier op het forum vermeld zouden daar onder kunnen vallen. Je hebt helemaal gelijk dat men van kleine muggen de grootste olifanten wil maken :D

Zakay
24 mei 2008, 15:42
hmm vaag,.. ik heb ook het formulier op de site ingevult, dat ze mij terug bellen.

Ik had maandag rond 10 uur ingevult .. en zou volgens de site dinsdag tussen 12-17 uur terug gebeld worden ofzo..

maandag rond 16 uur ofzo hadden ze al gebeld.!!

en het was met 5 min geregeld.. wacht nu alleen op het pakket, maar dat kon ook tot 2 weken duren dus

Sicko
24 mei 2008, 15:47
Het is heel eenvoudig: Als je zo'n terugbel service (nog) niet kan waarmaken als bedrijf dan moet je hem ook (nog) niet aanbieden. Dat voorkomt dat klanten gaan klagen over een dergelijke service. Als ze niet of te laat terugbellen is dat net zo irritant als een monteur die niet op het afgesproken tijdstip op komt dagen.

Zelf heb ik nu al twee storingsmeldingen aangemaakt via de nieuwe Ziggo website en een vraag gesteld over mijn klantnummer dat schijnbaar gewijzigd is zonder dat Ziggo mij daarvan op de hoogte heeft gesteld. In alle drie de gevallen een ontvangstbevestiging per e-mail gehad maar daarna niets meer van Ziggo gehoord. Ook hiervoor geldt: Als die formulieren niet werken voor bepaalde regio's zoals Ziggo/Multikabel klanten dan moet je ze ook nog niet aanbieden i.p.v. de ingevulde forumlieren in de bittenbak te laten verdwijnen.

Ed
24 mei 2008, 15:51
Als die formulieren niet werken voor bepaalde regio's zoals Ziggo/Multikabel klanten dan moet je ze ook nog niet aanbieden i.p.v. de ingevulde forumlieren in de bittenbak te laten verdwijnen.Dus iets wat WEL werkt, moet opgeheven worden? Je kan ook zelf even bellen en niet zo krenterig zijn :D (vaak gaat het maar om een paar minuten en is ineens al je stress verdwenen en hoeven wij de nutteloze frustraties niet meer te lezen :D) Je weet dat ze in een overgangfase zitten... Zolang het maar in jouw straatje past h. Oeps, nu ben ik gelijk een fanaat, ohjee...

Sicko
24 mei 2008, 16:10
Dus iets wat WEL werkt, moet opgeheven worden? Je kan ook zelf even bellen en niet zo krenterig zijn :D
Zoals ik al aangaf werkt het niet naar behoren omdat er geen antwoord volgt op de drie keer dat ik het formulier heb ingevuld. Aan een ontvangstbevestiging alleen heb ik niets, er hoort ook nog een antwoord te volgen.

Het plaatsen van een smiley maakt je aantijging over mijn vermeende krenterigheid nog steeds niet grappig. Ik maak gebruik van een service die Ziggo biedt om via de website zaken te melden met behulp van formulieren. Als dat niet werkt dan is het netjes om dat te melden zodat ik alsnog de beslissing kan nemen om te bellen i.p.v. dat men nu de indruk wekt dat de formulieren verwerkt zullen worden.

(vaak gaat het maar om een paar minuten en is ineens al je stress verdwenen en hoeven wij de nutteloze frustraties niet meer te lezen :D) Je weet dat ze in een overgangfase zitten... Zolang het maar in jouw straatje past h. Oeps, nu ben ik gelijk een fanaat, ohjee...
Dat je een Ziggo groupie bent was al langer duidelijk. Je dult het niet dat Ziggo klanten hier gewoon op een normale manier komen melden wat er aan schort. Misschien moet je nog eens naar die reclames van Ziggo kijken waarin wordt aangegeven dat Ziggo graag wil luisteren naar wat haar klanten te vertellen hebben. Alleen proberen jij en andere Ziggo groupies het anderen onmogelijk te maken om Ziggo uberhaupt te laten weten wat er beter zou kunnen.

Klanten die overal in elk topic dezelfde klacht keer op keer herhalen zijn oervervelend en worden terecht aangepakt door de forumleiding. Ziggo groupies die elk topic proberen om zeep te helpen waarin iets wordt aangekaart dat niet goed verloopt zijn in mijn ogen net zo irritant, maar helaas verzuimt de forumleiding daar tegen op te treden. Uiteindelijk gaat daar een forum ook aan ten onder, maar dat zal de Ziggo groupies een zorg zijn zolang de vaak terechte klachten maar niet meer in het openbaar worden gemeld.

Ed
24 mei 2008, 16:24
Dat je een Ziggo groupie bent was al langer duidelijk. Je dult het niet dat Ziggo klanten hier gewoon op een normale manier komen melden wat er aan schort.Normale manier??? Noem je de reacties van bepaalde lieden hier normaal? LOL!!! Ach ja, zoals ik al vaker zeg, enkel jullie hart lijdt hieronder. De rest lacht bij het lezen van de 'onzinfrustraties'.

En ja, eerlijk is eerlijk, ik heb hier geen klagen, alles werkt naar behoren en ja, de 'service site' is nog niet helemaal rond, is dat nou een reden om te zeiken? Just relax...

Dan bel ik wel even, als ik iets veranderen wil. Maar ja, als zelfs al die 0,50 om dingen te regelen hier teveel is bij sommige Ziggo gebruikers, waar gaat het heen dan in hemelsnaam?

Ed
24 mei 2008, 16:24
Het zeurgehalte is helaas soms hoog op dit forum.
Ze registreren zich op een "blauwe maandag" zeuren en klagen een hoop van zich af en verdwijnen weer in het niets.Idee...! Eerst voorstellen voordat men in andere fora mag gaan klagen :D Wordt de drempel al iets hoger...

Ed
24 mei 2008, 16:28
Ziggo groupies die elk topic proberen om zeep te helpen waarin iets wordt aangekaart dat niet goed verloopt zijn in mijn ogen net zo irritant, maar helaas verzuimt de forumleiding daar tegen op te treden. Uiteindelijk gaat daar een forum ook aan ten onder, maar dat zal de Ziggo groupies een zorg zijn zolang de vaak terechte klachten maar niet meer in het openbaar worden gemeld.Door mijn reactie bevestig noch ontken ik dingen, maar mensen kunnen klachten op een normale manier brengen. Niet met dat gezeik en hoog van de toren blaten. Men bereikt er toch niets mee en eigenlijk hoop ik dat er helemaal niets aan gedaan wordt dan. Behandel een ander zoals jezelf behandeld wenst te worden. Ook bij klachten kan het op die manier. Niet dat schorriemorrie wat zich hier registreert, hun klacht dropt en weer wegblijft zonder constructuele onderbouwingen en zo.

Ziggo klote? Tsja, opbouwende fase. Casema en @home waren al niet anders, get used to it ;)
Service site die niet werkt? Is in opbouw. We merken het vanzelf... echt dringend, bel je de klantenservice even. Oja, kost geld ;)

Dat kinderachtige gezeik ook altijd. Tel tot 10, denk na en geniet van het heerlijke weer. Bereik je meer mee dan dat domme geblaat!

Thomas
24 mei 2008, 16:49
Ok, klaar nu!

thomas999
24 mei 2008, 17:20
Het lijkt me ook niet zo dat je altijd meteen een snelle reactie kan verwachten nu de kabelbedrijven net naar een nieuw bedrijf (Ziggo) omgezet zijn. Het zal daar vast erg druk zijn.
Om over te stappen naar de nieuwe produkten heb je tot eind augustus de tijd(!) Bovendien zou er nog een brief met aanbiedingen komen.

theimartens
24 mei 2008, 18:04
Ziggo komt zijn beloftes niet na,

Ik wilde overstappen naar het Alles in een pakket plus.
Ziggo zou mij terug bellen.

Ik heb formulier drie keer ingevuld op de Website van Ziggo,
maar terug bellen vergeet het maar.

Veel beloven, maar daar houd het dan ook mee op.

Je heb volkomen gelijk ik heb wel 10X de melden terugbellen maar er gebeurd niets ook tel.onbereikbaar.

Thei

Thomas
24 mei 2008, 18:57
John,

Ik heb al een aantal mensen aangesproken over hun postings in dit topic. Ik ga er van uit dat de vlam er nu wel uit is..

Ik denk dat we het met elkaar eens kunnen zijn dat er hier en daar nog wat schoonheids foutjes zitten.

Gister heb ik de proef op de soms gedaan,ik moest 28 minuten wachten voor ik een helpdesk medewerker aan de telefoon had. (Oud Mk nummer omdat de postcode check nog niet klopte)

Het online formulier heb ik nog niet getest, misschien ook maar eens proberen.

10x invullen is ook een beetje veel, 1 of 2x moet voldoende zijn.

Ziggo is druk met de migratie van 3 systemen naar het nieuwe platform, ik hoor hier en daar goede en slechte dingen. Ik hoop dat zowel Ziggo als de klanten wat gedult op kunnen brengen, ik weet zeker dat het service niveau tot het vertrouwde niveau terug komt.

Thomas

Ziggo Webteam_Peter
24 mei 2008, 21:01
@ Zipper306

Wij vinden het erg vervelend dat u niet terug gebeld bent door onze klantenservice. Hiervoor onze excuses. Wij willen u graag verder helpen met het " Alles in een pakket plus". U kunt een e-mail sturen met klantgegevens naar support@home.nl met als onderwerp " webcare"

Met vriendelijke groet,

Ziggo Webteam

Ziggo komt zijn beloftes niet na,

Ik wilde overstappen naar het Alles in een pakket plus.
Ziggo zou mij terug bellen.

Ik heb formulier drie keer ingevuld op de Website van Ziggo,
maar terug bellen vergeet het maar.

Veel beloven, maar daar houd het dan ook mee op.

theimartens
24 mei 2008, 22:18
10x terugbellen invullen ?
Er zijn ook mensen die bij het voetgangers/fietsers stoplicht ook 10 keer op die knop zitten te hengsten, terwijl een keer drukken ook voldoende is om groen licht te krijgen.

Sorry maar dit begint langzamerhand een "flaming" topic te worden.
john2
deze 10x zijn over een hele week verspreid en op verschillende uren
snapje

Thei

BMWMaX
25 mei 2008, 01:13
Dat lijkt mij een goed idee :-P Ik zat ook al te denken aan een apart forum waarin de chronische klagers gezellig samen kunnen gaan zitten klagen tegen elkaar. :lol:

Dit is nu precies het probleem wat zich in heel Nederland afspeelt, zoals het nu ook gaat. Alles maar weg willen stoppen en bang zijn voor wat anderen misschien denken en zeggen. Zodra men zegt wat de meerderheid denkt dan wordt die minderheid weggestopt alsof ze niet bestaan.

Niemand durft meer tegenwoordig. Iedereen is "bang" voor bepaalde groepen.

Hier lijkt het wel of iedereen "bang" is geworden voor de mensen die wel openlijk hun ongenoegen durven en willen plaatsen.

Vandaag de dag is vrijwel alles mogelijk maar een beetje de klant echt klant laten zijn en voelen is er in het algemeen niet meer bij. Al die fusies maken het er niet beter op. Als wij, de klant, zo belangrijk zijn dan laat je de klant spreken en klagen en problemen melden voor normale tarieven. Zoals het voorheen bij diverse bedrijven ook tijdelijk is gebeurd. Een jaar lang bijvoorbeeld een helpdesk tegen lokaal tarief bijvoorbeeld. Als dan eenmaal alles weer geluwd is dan kan je best weer iets vragen. Dit heeft destijds goed gewerkt. Dus als de klant centraal staat dan hoef je daar niet eens over na te denken. De klant bepaald of een bedrijf bestaansrecht heeft en niet andersom dat een bedrijf bepaald of een klant bestaansrecht heeft.

Ziggo zal het misschien wel goed bedoelen allemaal maar het komt er een beetje beroerd uit helaas. Er zijn al teveel wisselingen geweest van partijen, die niet allemaal even goed liepen, waardoor de klanten terecht niet zo positief meer kunnen en willen zijn. Het houdt ergens een keer op. Dit is zeker jammer als een bedrijf het echt meent maar neem maar aan dat over een paar jaar we weer van vorenaf aan beginnen met de volgende partij.

Helaas heeft de tijd geleerd dat dit geen mening is maar een feit. Maar goed, de komende tijd zal het leren. Zodra alles weer goed/beter loopt dan hoor en zie je deze mensen (daar hoor ik ook bij :wink: ) niet meer en kunnen we even genieten van die betere tijd. :-P

BenJ
25 mei 2008, 12:50
Wat ik ervaar is dat er 2 groeperingen, die in wezen hetzelfde beogen, zich tegen elkaar keren. Daar is een spreekwoord over ...

De ene is een laat ik zeggen van een meer "aanvallende aard" en de ander van een meer "vreedzaam karakter". De onderlinge ergernis aan elkaars manier van "uiten" is dermate dat deze in discussies de boventoon gaat voeren en het oorspronkelijke probleem gaat overschaduwen, waardoor een boel discussies uiteindelijk steeds maar weer over hetzelfde gaan.

Inderdaad zou deze groepen uit mekaar houden ook een oplossing zijn. Maar een oplossing voor de echte problematiek bereik je daar niet mee.
We moeten nu eenmaal met elkaar door dezelfde deur, vechtpartijen in de deuropening maken dat omstanders er zich in gaan mengen en dat er niemand meer doorheen kan. Daar schieten we dus geen ene zier mee op. Als men zich dat nu maar eens zou realiseren..

Wat heeft het voor zin om dit forum op die manier naar de knoppen te helpen ?

Willen we samen Ziggo bereiken, dan is dit de aangewezen plek. Wil je de boel kort en klein slaan ...

Neemt niet weg dat je best wel mag laten blijken dat je helemaal niet vrolijk bent, maar dat kan in vele toonaarden en met mate. Ik zou bijna voorstellen om aan postings maar een soort bijvals/applaus meter te gaan hangen. Dat scheelt ieg een heleboel postings.

Helena1970NL
25 mei 2008, 13:03
Dat lijkt mij een goed idee :-P Ik zat ook al te denken aan een apart forum waarin de chronische klagers gezellig samen kunnen gaan zitten klagen tegen elkaar. :lol:


Dan zal ik dr niet graag willen komen...
:shock:

TdeHond
25 mei 2008, 13:45
Dit is nu precies het probleem wat zich in heel Nederland afspeelt, zoals het nu ook gaat. Alles maar weg willen stoppen en bang zijn voor wat anderen misschien denken en zeggen. Zodra men zegt wat de meerderheid denkt dan wordt die minderheid weggestopt alsof ze niet bestaan.

Ik heb er geen probleem mee *dat* er geklaagd wordt maar de manier waarop sommige leden dit doen.
Het heeft geen zin om te blijven klagen dat providers samengegaan zijn in Ziggo.
Dat feit is een gegeven en daar zult u zich in moeten schikken of u zoekt een andere provider.

Fouten die gemaakt zijn door Ziggo worden IMHO opgeblazen tot het punt waarop Ziggo in zijn geheel niet lijkt te functioneren. Dit gaat mij een reuzenstap te ver.

Het lijkt erop dat m.n. @home en Multikabel erop achteruit gegegaan zijn. Daar kunt u over blijven klagen maar ik denk niet dat dit nut heeft.

U kunt beter aangeven wat er op dit moment niet goed gaat, zoals b.v. beloftes terug gebeld te worden, op schema overgeschakeld worden naar een alles in 1 pakket, problemen rond e-mail of internet verbinding etc.

Maar hou het probleem binnen proporties en reken niet een hele organisatie hier op af.

Was getekend: Tde Hond die net geweldig geholpen is op een ander forum - inclusief hulp van een Ziggo official.

Marco M
25 mei 2008, 13:46
Ik heb ook een alles-in-1 pakket aangevraagd. In eerste instantie is mij verteld dat dit binnen 48 uur zou worden omgezet. Na een weekje weer gebeld en toen werd het 1 juni. Even afwachten nog maar. Er zijn ergere dingen.....

taan66
29 mei 2008, 17:52
Misschien zouden de medewerkers van Ziggo de telefoon daar eens op moeten nemen ipv de hele dag niet-constructieve reacties te plaatsen op de fora?!!?!?!??!
Het is bizar slecht gesteld met Ziggo (erg dom ook om je te portretteren als een of andere autist!!! Wat wil je hier nu anders mee bereiken dan irritatie) Vele pogingen gedaan contact te krijgen; telefonisch en per email. Krijg geen enkele reactei en telefoon is nog nooit opgenomen. Toch al bij elkaar zo'n uur aan de lijn gehangen!!!
Voor mij is het besloten, zo'n onprofessionele organisatie wil ik geen last van hebben. ik ga al mijn abo's overzetten. Je bent elders veel goedkoper en nu dan dus ook beter af! Gewoon even een avondje marktonderzoek leert je dat Orange ook een hele goede aanbieder is en met skype kun je heerlijk goedkoop bellen. TIP VOOR IEDEREEN HIER!

taan66
29 mei 2008, 17:53
oh en voor TV dan Digitenne wellicht, weet iemand nog een goede aanbieder?

dutchnicky
29 mei 2008, 17:58
Nou ik wens je veel plezier met Orange en Digitenne. Ik denk dat je snel weer terug wil naar Ziggo. Geef die mensen ook eens de kans om dingen goed te doen. Ze zijn amper net 2 weekjes bezig. :roll:

taan66
29 mei 2008, 18:03
Hoezo "geef ze ook eens de kans"?
Jullie doen alsof ze totaal onvoorbereid ineens alles moesten veranderen! Dit hebben ze al zolang kunnen voorbereiden als dat dat in hun ogen nodig was?! Ik geef een bedrijf waar ik zoveel geld aan betaal echt geen twee weken de tijd om mij nul,nul service te bieden! Door het uuitblijven van hun service kan ik mijn declaraties van mijn facturen niet tijdig doen. De belastingdienst heeft daar regelgeving voor; de facturen over januari, februari en maart moeten voor eind mei zijn gedeclareerd. Dat ga ikdus gewoon niet halen, dat kost mij VEEL GELD!. Dus nee, ik geef ze geen seconde langer en ik ga een schadevergoeding eisen.

Ed
29 mei 2008, 18:07
Dus nee, ik geef ze geen seconde langer en ik ga een schadevergoeding eisen.Suc6!

Je had ook 4 weken geleden al kunnen beginnen met de declaraties ;) Toen waren januari, februari en maart al uit te printen. Denk eerder dat het in dit geval niet aan Multikabel/Ziggo ligt, maar...

pr123
29 mei 2008, 18:12
Voor mij is het besloten, zo'n onprofessionele organisatie wil ik geen last van hebben. ik ga al mijn abo's overzetten. Je bent elders veel goedkoper en nu dan dus ook beter af! Gewoon even een avondje marktonderzoek leert je dat Orange ook een hele goede aanbieder is en met skype kun je heerlijk goedkoop bellen. TIP VOOR IEDEREEN HIER!

Helaas is Orange ADSL.
Als je een klein beetje van de centrale afwoont,valt het signaal als een baksteen inelkaar.
En denk je dat er bij Orange geen problemen zijn?

taan66
29 mei 2008, 18:13
Ja, maar dat heb ik niet gedaan en dat zou ik ook niet hoeven doen. ik hoef mij toch niet aan te passen aan de beschikbaarheid van mijn provider, of wel? Brammetjuh....??

pr123
29 mei 2008, 18:22
oh en voor TV dan Digitenne wellicht, weet iemand nog een goede aanbieder?

Weet je wel hoe groot de bandbreedte van Digitenne is?
HDTV kan je vergeten.

Is je buurman aan het boren? ik hoop voor je dat het beeld goed blijft.
ik wens je een hele goede tijd en ervaring toe.

TRaSH
29 mei 2008, 18:39
ik heb 2x gebruikt gemaakt van de terugbel optie.
en eigenlijk werd ik binnen 5 minuten terug gebeld.

TdeHond
29 mei 2008, 18:51
ik heb 2x gebruikt gemaakt van de terugbel optie.
en eigenlijk werd ik binnen 5 minuten terug gebeld.
Hopelijk heeft u alles naar wens kunnen regelen.

thomas999
29 mei 2008, 19:11
Misschien kan de moderator een onderdeel "Ziggo-Azijnzeikers" aanmaken? ;-)
Er wordt nu zelfs geklaagd over de kleur van de website en de kwaliteit van de TV-commercials.
Iedereen weet inmiddels wel dat het niet nog niet allemaal loopt zoals het zou moeten, maar het gaat nu toch steeds beter, facturen kan je weer inzien, evenals nieuwsgroepen verbruik.
Als er ineens een enorme toeloop is van mensen die hun abonnement willen omzetten of informatie willen (3x zoveel dan normaal), snapt een kind nog wel dat dit niet onmiddellijk gebeurt is, of dat je gewoon geen verbinding kan krijgen. Over een maandje zal het IMHO vast beter zijn, denk ik zo.
(FYI: Ik ben niet in dienst bij Ziggo)

TRaSH
29 mei 2008, 22:28
Hopelijk heeft u alles naar wens kunnen regelen.

ja hoor de mevrouw was me prima behulpzaam met de informatie die ik wou hebben,
en het behoorde eigenlijk niet tot haar taak omdat zei bij de afdeling sales zit en niet bij bestaande upgrades.

OldSkool
29 mei 2008, 23:30
Misschien kan de moderator een onderdeel "Ziggo-Azijnzeikers" aanmaken? ;-)
Er wordt nu zelfs geklaagd over de kleur van de website en de kwaliteit van de TV-commercials.
Iedereen weet inmiddels wel dat het niet nog niet allemaal loopt zoals het zou moeten, maar het gaat nu toch steeds beter, facturen kan je weer inzien, evenals nieuwsgroepen verbruik.
Als er ineens een enorme toeloop is van mensen die hun abonnement willen omzetten of informatie willen (3x zoveel dan normaal), snapt een kind nog wel dat dit niet onmiddellijk gebeurt is, of dat je gewoon geen verbinding kan krijgen. Over een maandje zal het IMHO vast beter zijn, denk ik zo.
(FYI: Ik ben niet in dienst bij Ziggo)

Helemaal mee eens. Iedereen bij Ziggo doet zijn uiterste best om alle diensten weer zo te laten draaien zoals het was. Geef het bedrijf n zijn medewerkers wat meer krediet.
En gebruik het forum waarvoor het bedoeld is, wissel tips en trucs uit. Maak technische/administrieve mankementen aanhangig, denk hierbij aan de Ziggo officials die hier rondkijken. Deze gasten verdienen zeker meer krediet n waardering. Dat zij hier tips en antwoorden geven doen ze ook alleen maar in hun vrije tijd, ze krijgen hiervoor niets meer uitbetaald.
[FYI: Ik ben niet meer in dienst bij Ziggo]

TVAS
29 mei 2008, 23:42
Het gaat de goede kant op met dit forum!!

Manolito
29 mei 2008, 23:56
Dat lijkt mij een goed idee :-P Ik zat ook al te denken aan een apart forum waarin de chronische klagers gezellig samen kunnen gaan zitten klagen tegen elkaar. :lol:
Daar hebben ze een topic ' de klaagbaak ' dat zou op dit forum ook niet misstaan:lol:
wat dat betreft d8n ze daar misschien al verder :wink:

tja
30 mei 2008, 00:25
Ja, maar dat heb ik niet gedaan en dat zou ik ook niet hoeven doen. ik hoef mij toch niet aan te passen aan de beschikbaarheid van mijn provider, of wel? Brammetjuh....??


Wat heeft de belastingdienst te maken met je particuliere abonnement bij Ziggo?

Als je het voor je zaak wilt gebruiken:
http://www.ziggozakelijk.nl/ (http://http//www.ziggozakelijk.nl/)

Zakt direct je SLA van 48 uur naar 4 uur. Kost je alleen wel wat.....

BenJ
30 mei 2008, 23:57
Daar hebben ze een topic ' de klaagbaak ' dat zou op dit forum ook niet misstaan:lol:
wat dat betreft d8n ze daar misschien al verder :wink:Ach wij hebben borrelpraat en een aantal grote topics over het functioneren van Ziggo.

Maar we hebben hier nog te veel het dat mensen met een probleem komen en meteen ook maar hun gram uiten. Op zich is dat niet eens zo erg, als men het verder maar liet voor wat het was. De problemen onstaan als men dit ook in de antwoorden gaat betrekken. Deze discussie en posts zijn haast niet meer uit elkaar te trekken, maar vergallen het leesplezier. Maar ik moet zeggen dat dit fenomeen lijkt af te nemen.

messed-up
31 mei 2008, 01:01
Heb bijna 2 weken geleden Alles in 1 Plus telefonisch besteld als vervanging van alleen internet en analoge tv en begon me af te vragen hoe lang het ging duren, vooral omdat je op de site nu een afspraak datum met monteur kan opgeven.
Bleek er niets te vinden van mijn bestelling.
Ga morgen nog een keer bellen om te controleren of het nu wel verwerkt is.
Geen beste start van Ziggo wat mij betreft.

Manolito
31 mei 2008, 01:16
Ach wij hebben borrelpraat en een aantal grote topics over het functioneren van Ziggo.

Maar we hebben hier nog te veel het dat mensen met een probleem komen en meteen ook maar hun gram uiten. Op zich is dat niet eens zo erg, als men het verder maar liet voor wat het was. De problemen onstaan als men dit ook in de antwoorden gaat betrekken. Deze discussie en posts zijn haast niet meer uit elkaar te trekken, maar vergallen het leesplezier. Maar ik moet zeggen dat dit fenomeen lijkt af te nemen.
We nemen een borreltje en duiken te bed, over een maand of twee is de rust weergekeerd en bezoekt men een forum zoals dit om het werken van een router te bekijken etc. zo ben ikzelf wijzer geworden van troublesathome voorwat betreft de vragen en antwoorden erop. :p

Zakay
2 juni 2008, 11:34
hmm vaag,.. ik heb ook het formulier op de site ingevult, dat ze mij terug bellen.

Ik had maandag rond 10 uur ingevult .. en zou volgens de site dinsdag tussen 12-17 uur terug gebeld worden ofzo..

maandag rond 16 uur ofzo hadden ze al gebeld.!!

en het was met 5 min geregeld.. wacht nu alleen op het pakket, maar dat kon ook tot 2 weken duren dus

Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik gebeld werdt... en ik heb nog steeds nix ontvangen of gehoord van ziggo.
Ik begin nu ook een beetje te twijfelen... :S

messed-up
2 juni 2008, 15:02
Mij werd verteld dat het ingaande 8 juni zal werken, ben benieuwd. Verbaasde mij wel enigszins dat de ingangsdatum op een Zondag is.
Heb zo mijn twijfels of dat gaat lukken.