View Full Version : nieuws tweakers.net power bundel 5 proefkanalen klopt dit


niels_vlaar
11 mei 2008, 16:57
Goededag,

Ik las een maand terug op tweakers.net het volgende bericht http://tweakers.net/nieuws/52784/multikabel-schroeft-snelheid-triple-play-abonnementen-op.html.
Daar staat in dat de powerbundel duurder wordt maar je krijg er wat voor terug zoals sneller internet,5 gratis digitale tv zenders en onbeperkt nieuwsserver gebruik. Maar nu is het internet sneller geworden maar van de andere 2 heb ik niks gemerkt. Klopt dit nieuws bericht niet of krijgen we later 5 zenders er bij en onbeperkt gebruik van de nieuwserver.

Alvast bedankt voor het antwoord.

BenJ
11 mei 2008, 17:26
Wacht nog even tot de 16e want dan zou `r eindelijk antwoord moeten komen op vele vragen die de laatste maanden zijn gerezen.

CeeS
11 mei 2008, 17:41
Het nieuwsbericht vind je ook terug op dit forum en op de homepage bij de nieuwsberichten. Dit stond in een brief die naar de power-bundel abonnees is gestuurd.

Behalve de reeds ingevoerde snelheidsverhoging stond daarin:

Bovendien wordt medio 2008 de Powerbundel uigebreid met de volgende extra's:

5 extra digital tv-zenders
Nieuw in de Powerbundel wordt het digital verrassingspakket. Dit is een tweemaandelijks wisselende selectie van vijf zenders uit het totale digitale televisie-aanbod van Multikabel. Het actualy aanbod en kanaalnummer vindt u na de introductie van het verrassingpakket op www.multikabel.nl (http://www.multikabel.nl/). Om digitale televisie te kunnen kijken, heeft u een digitale ontvanger nodig.

Onbeperkt gebruik van Nieuwsserver
Later dit jaar kunt u onbeperkt gebruikmaken van de Multikabel Nieuwsserver. Het quotum van 100 GB nieuwsgebruik per maand komt dan te vervallen.

Het onbeperkt gebruik van de newsserver is inmiddels wel al ingegaan. Het 'verrassingspakket' nog niet, maar zou dus medio 2008 ingaan en dat kan nog wel even duren dus.

Zoals BenJ schrijft, hopelijk binnenkort dus meer hierover. (Het gaat dus om 5 zenders uit het totaal-pakket, als je dat al hebt merk je er dus niets van)

amiboy
11 mei 2008, 20:57
ik ben ook benieuwt wat er nog meer gaat verandren is er al bij iemand bekend of er voor de andere abbo's ook veranderingen op komst zijn (behalve de snelheidverhoging voor de bundels)

Bordewolf
12 mei 2008, 09:24
Ziggo moet mee met de tijd dus voor mijn gevoel zullen alle up- en downloadsnelheden weer eens fors moeten worden verhoogd. Maar ja zoals altijd gaat dat bij Ziggo gepaard met extra abo-kosten. Geloof me ik heb mijn twijfels of we nu eindelijk eens weer een jaartje of twee geheel verlost blijven van abo-verhogingen!

Saywhat
12 mei 2008, 15:38
Ziggo moet mee met de tijd dus voor mijn gevoel zullen alle up- en downloadsnelheden weer eens fors moeten worden verhoogd


LOL laatste verhoging is 2 weken terug!!!!:shock: