View Full Version : SCIFI Channel op Ziggo !!!


renecl
18 april 2008, 22:11
Het wil maar niet lukken, ondanks toezeggingen van TVHOME in 2007 dat er in Jan. 2008 SCIFI Channel Nederland bij zou komen, is er helaas nog steeds niets gebeurd.

Home zegt "in onderhandeling" te zijn met scifi, echter deze laatste weet van niets...................

Wil zijn er andere kanalen bijgekomen, waarvoor ZIGGO betaald krijgt en niet voor hoeft te betalen. (zou dat de reden zijn ?)

Op de kabel is ruimte zat, liveshop zender kan er nu wel af hoor !

Iedereen die nog niet de petitie op http://www.scifi-tv.nl/home.asp heeft getekend, DOEN !

Ga ik volgende week weer eens bellen/schijven met TVHOME/ZIGGO

twigger
19 april 2008, 10:02
1522 handtekeningen zou toch voldoende moeten zijn dacht ik. Dit is toch een bewijs dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in die zender.

BenJ
19 april 2008, 11:25
Er was voorheen ook gedoe rond uitzendrechten van bepaalde series die op SciFi liepen die ook bij andere zenders zaten. Grote kans, nu AtHome zegt erover in onderhandeling te zijn (of wellicht de intentie heeft), dat de situatie nu anders ligt. Dat geeft weer wat moed. We gaan het ieg van onze kant weer aanzwengelen.

digitalekabeltelevisie
19 april 2008, 11:40
toezeggingen van TVHOME in 2007 dat er in Jan. 2008 SCIFI Channel Nederland bij zou komen

Waar en wanneer? (oftwel bron?)

gkvk
19 april 2008, 12:29
Denk wel dat voordat de bedrijven echt samengaan onder de naam Ziggo er weinig zal veranderen op zender gebied.
Misschien dat er ter ere van het ontstaan van de grootste kabelaar in Nederland er een cadeautje vanaf kan:-P

Bordewolf
19 april 2008, 15:09
Ik heb het idee dat de poster van dit bericht er op uit is om opnieuws zijn handtekeningenactie te promoten. Van SciFi bij Ziggo is volgens mijn geen sprake..... (Helaas zie mijn poll)

gkvk
19 april 2008, 15:24
Ben bang dat Ziggo zich niet zal laten leiden door een poll die door een minimale hoeveelheid van de 800.000 digitale abonnees is ingevuld.

twigger
19 april 2008, 15:26
Ik heb het idee dat de poster van dit bericht er op uit is om opnieuws zijn handtekeningenactie te promoten. nou en?? hoe meer promotie hoe groter de kans is dat @home wakker word.:):wink:

Van SciFi bij Ziggo is volgens mijn geen sprake..... (Helaas zie mijn poll)nou, jij hebt ook vaker beweerd dat @home sci fi zou doorgeven kan ik me nog goed herinneren.:roll: :? :)

twigger
19 april 2008, 15:29
Ben bang dat Ziggo zich niet zal laten leiden door een poll die door een minimale hoeveelheid van de 800.000 digitale abonnees is ingevuld.het is het proberen altijd waard, niet geschoten is altijd mis!!:):wink:

Bordewolf
19 april 2008, 16:59
nou en?? hoe meer promotie hoe groter de kans is dat @home wakker word.:):wink:

nou, jij hebt ook vaker beweerd dat @home sci fi zou doorgeven kan ik me nog goed herinneren.:roll: :? :)

Inderdaad heeft @home eerder beloofd deze zender in 2007 door gaan te geven!! Vreemd genoeg ketst dit steeds af of lijken andere goedkopere gegadigden de voorkeur te genieten boven wat de abonnees willen. Bijvoorbeeld FanTV, LiveShop en onzinnige LibertyTV en niet te vergeten Zizone dat nu nog steeds te zien is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Werkelijk geen goudvis die er naar wil kijken! Maar goed voor al deze zenders zal @home wel weining betalen, sterker het zal wel geld op leveren.

Ik blijf echter nog steeds bij mijn theorie dat een overeenkomst is afgekestst over SciFi en 13th Street en men toen besloot (ook na veel kritiek) om Omega en Geloven er op te laten. Het schijnt dat de publieke omroep de digitale zenders wil inperken, dus naar alle waarschijnlijkheid komt er dan meer ruimte op de digitale kabel vrij voor wat WIJ abonnees ECHT willen. En dan bedoel ik NIET de uitkomsten van een enquete van Ziggo zelf. Deze staan vol vragen waarop alleen de antwoorden zijn te geven zie Ziggo wil!

TVAS
19 april 2008, 18:22
Beste mensen, het is niet Athome die bepaald wat doorgegeven moet worden, maar die geweldige "raad van wijze mensen" die bepalen wat wij mogen zien of niet natuurlijk.:evil:

Bordewolf
19 april 2008, 18:27
Een programmaraad voor digitale tv is er niet. Het is in deze Ziggo zelf die beslist (mede gesteund door hun subjectieve enquetes)

Wat jij bedoelt met raad van wijzen is me een raadsel, zo wijs zijn de heren en dames bij Ziggo niet.

TVAS
19 april 2008, 20:30
Ik bedoel inderdaad de programmaraad.

Bordewolf
20 april 2008, 11:02
Vooralsnog heeft deze geen stem in het digitale pakket (laten we hopen dat dat zo blijft anders ben ik bang dat we meteen maar moeten opzeggen)

TVAS
20 april 2008, 18:25
Daarin ga ik met je mee 'Bor'. :cool: Er wordt al teveel betutteling toegepast.

funrider
21 april 2008, 12:23
Denk dat 13thstreet een betere zender is qua programmering (Dexter,House,Sleeper Cell,Brotherhood). SCI-FI heeft minder nieuwe series en herhaald veel. Maar beide komen uit dezelfde stal. Neem dan ook aan dat ze gelijk allebei toevoegen.

renecl
21 april 2008, 12:37
@Bordewolf
@Digitalekabeltelivisie

Dit is mij medegedeeld per telefoon, dit na aanleiding van de start van deze poll vorig jaar (samen met scifi channel nederland). Hierin stond namelijk ook het algemene email adres van tvhome, en men vondt dat niet zo handig.
Vandaar het verzoek om het email adres te verwijderen.

Toen in mij ook medegedeeld dat men in onderhandeling was, en dat je in de eerste maand van 2008 scifi wel konden verwachten.

Echter was dit allemaal voor het Ziggo verhaal......................

Ik promoot ook ZEKER de POLL, daar ik graag scifi channel wil hebben ! (wat is daar verkeerd aan ?)

twigger
21 april 2008, 13:08
@Bordewolf
@Digitalekabeltelivisie


Ik promoot ook ZEKER de POLL, daar ik graag scifi channel wil hebben ! (wat is daar verkeerd aan ?)dat vraag ik me dus ook af. Bor wil ook graag sci fi hebben dus ik snap zijn opmerking zowiezo niet.

koningstiger
21 juni 2008, 05:58
ik hoop dat ziggo nu ook met scfi channel komt er zijn zoveel liefhebbers van sf

renecl
21 juni 2008, 10:25
Ik denk dat ZIGGO wel moet, ze kunnen hun klanten niet zoet houden met alleen kanalen als FAN-TV ;-)

Men is iig in onderhandeling, is dus alleen een geld kwestie

Bordewolf
21 juni 2008, 13:28
Ik denk dat ZIGGO wel moet, ze kunnen hun klanten niet zoet houden met alleen kanalen als FAN-TV ;-)

Men is iig in onderhandeling, is dus alleen een geld kwestie

Helemaal mee eens. De laatste vervangingen waren alleen maar een achteruitgang. MTV2 verdween, Skynews verdween (beide kwaliteitzenders) en wat krijg het terug?? FAN TV, History Channel (zeer kleine doelgroep), Nostalgienet (wie heeft dat uberhaupt wel eens gekeken??) en we hebben ook nog steeds Zizone....... zucht......

Wat kon het mooi zijn met bijvoorbeeld RTL2, VOX, DSF, SciFi, 13thStreet, HorrorZone, wellicht scandinavische zenders, NBC Sports/Network.

Bij @home werden we wat dat aangaat blijgemaakt bij ontiegelijke bagger, en werd alles aangegrepen om maar te roepen welke mooie nieuwe zenders (wat achteraf niet zo is) er bij kwamen zonder te melden dat we daarvoor kwaliteitszenders moesten inleveren. Voorbeeld: MTV2 is beter dan Nick Hits. Sky News hoort in het pakket, dat is een echte toevoeging.

De toevoegingen in het verleden waren wegzapzenders (behalve de digitale publieke omroepzenders). Na een seconde al weer doorzappen..... Maar goed dat is mijn mening en ik respecteer de mening van anders die we wellicht anders over denken. Ook de digitale PO-zenders zijn niet allemaal even geweldig: Opvoeden, Nederland-E, Omega en Geloven kunnen wat mijn betreft er gelijk af.

Daarintegen moesten we meer dan een maand wachten op Het Gesprek (wat ik wel een toevoeging vind, ik kijk er zeker eens per week na omdat er altijd wel gesprekken met interessante personen bij zitten).

rvbracht
25 juni 2008, 19:08
Beste mensen, het is niet Athome die bepaald wat doorgegeven moet worden, maar die geweldige "raad van wijze mensen" die bepalen wat wij mogen zien of niet natuurlijk.:evil:

De programmaraad gaat alleen maar over het analoge pakket.
Ziggo zelf bepaald het digitale pakket.

CHATA
8 oktober 2008, 20:14
NBC Universal heeft aangegeven dat men nu weer in onderhandeling is met Ziggo voor de doorgifte van SCIFI CHANNEL. Men hoopt voor het einde van het jaar op het Ziggo netwerk te kunnen zijn.

NBC Universal

renecl
8 oktober 2008, 20:17
Ik hoop het !

Heb je een linkje van de bron ?

renecl
13 november 2008, 18:48
SCI-FI UPDATE

NBC Universal heeft in een mail aangegeven dat (als alles goed gaat) begin volgend jaar SCI-FI (en ik denk ook 13th street) op Ziggo gaat verschijnen. :applause:

Echter de raad van bestuur moet nog goedkeuring geven hiervoor. :thankyou:

Dus ik zou zeggen blijf ZIGGO lastig vallen (doe ik ook) met het verzoek deze kanalen toe te voegen !!!!!!

hein
13 november 2008, 19:12
Het zal eens tijd worden dat deze zender wordt doorgegeven, verdorie, ik zie net dat action nou ook al weer is verdwenen.
zo hoef ik geen televisie meer in huis. wat er overblijft is ook niet om te gillen
:no::no::no:

DonaldDuck
13 november 2008, 23:30
Even om een bericht van renecl te bevestigen. Ook ik heb deze mail gekregen, maar dan over 13th street. Hier een screenshot!

http://img265.imageshack.us/my.php?image=screenda7.jpg

twigger
14 november 2008, 09:51
Even om een bericht van renecl te bevestigen. Ook ik heb deze mail gekregen, maar dan over 13th street. Hier een screenshot!

http://img265.imageshack.us/my.php?image=screenda7.jpgheb je toch iets verkeerds gedaan, er valt niks te zien.

funrider
14 november 2008, 11:13
Ik kan die screenshot niet zien. Is super klein. :cry:
Wel tof dat dan toch eindelijk bij Ziggo gaat komen. Is alleen maar goed voor de programma's die er op gaan komen. Hoe meer kijkers hoe betere programmering is mijn idee.

G.bruiker
14 november 2008, 12:40
Het zal eens tijd worden dat deze zender wordt doorgegeven, verdorie, ik zie net dat action nou ook al weer is verdwenen.
zo hoef ik geen televisie meer in huis. wat er overblijft is ook niet om te gillen
:no::no::no:
Ik neem net een tvgids waar action now in staat,is ie weg.. belachelijk ! Waarom wordt dat niet aangekondigd en wat wordt de vervanger dan ?

funrider
14 november 2008, 15:50
Ik neem net een tvgids waar action now in staat,is ie weg.. belachelijk ! Waarom wordt dat niet aangekondigd en wat wordt de vervanger dan ?

dat is toch die zender met al die B-films. Bestaat dat nog?

FJRobert
14 november 2008, 16:12
B-film? Staat die B niet voor bagger? :schater:

Alle gekheid op een stokje, een zender verdwenen voor de één een verlies voor de ander een opluchting. Als Ziggo maar met een alternatief komt zoals Scifi of 13thStreet, want daar betalen we voor met z'n allen.

G.bruiker
14 november 2008, 19:15
dat is toch die zender met al die B-films. Bestaat dat nog?

Tja dan kun je MGM, Hallmark en TCM ook gelijk opdoeken, en zo'n beetje alle zone reality shows zijn al op Discovery geweest en alle misdaadnet afleveringen zijn ook al uit de oude doos...
Het gaat een beetje om het princiepe, zonder enige communicatie halen ze van de een op de andere dag een zender uit het pakket.
Natuurlijk mogen ze die vervangen voor sci-fi,graag zelfs,maar het was toch wat netter geweest als er van te voren even over gecommuniceerd werd.
En voorlopig is er niets vervangen want ik zie geen sci-fi of 13th street er bij,dus er is gewoon een kanaal weggehaald waarvan niemand zeker weet of ie wel vervangen wordt.

Ik ben een leuke tv gids aan het zoeken geweest en vond TV Film wel wat,maar daar staat Action Now niet in.
Dus ik neem een proefabonnement voor een jaar op Totaal tv welke ik minder vond qua inhoud/artikels maar die wel Action Now vermeldde.
En nog geen 3 dagen later wordt Action Now er afgegooid.
TV film kost 10 euro voor een jaar ( proef abbo ) Totaal TV 25 euro.
Voor die 15 euro kon ik weer een maand Ziggo analoog betalen ;)...

emmelotj
16 november 2008, 02:01
Hallo,

Hellemaal een met de vorige spreker, laat ik nou denken dat Ziggo naar de klanten wilde luisteren kijk naar de reclame van ze. ze moeten nog een hoop leren

Groeten John:cry:

Ziggofan
16 november 2008, 12:19
Tja dan kun je MGM, Hallmark en TCM ook gelijk opdoeken, en zo'n beetje alle zone reality shows zijn al op Discovery geweest en alle misdaadnet afleveringen zijn ook al uit de oude doos...
Het gaat een beetje om het princiepe, zonder enige communicatie halen ze van de een op de andere dag een zender uit het pakket.
Natuurlijk mogen ze die vervangen voor sci-fi,graag zelfs,maar het was toch wat netter geweest als er van te voren even over gecommuniceerd werd.
En voorlopig is er niets vervangen want ik zie geen sci-fi of 13th street er bij,dus er is gewoon een kanaal weggehaald waarvan niemand zeker weet of ie wel vervangen wordt.

Ik ben een leuke tv gids aan het zoeken geweest en vond TV Film wel wat,maar daar staat Action Now niet in.
Dus ik neem een proefabonnement voor een jaar op Totaal tv welke ik minder vond qua inhoud/artikels maar die wel Action Now vermeldde.
En nog geen 3 dagen later wordt Action Now er afgegooid.
TV film kost 10 euro voor een jaar ( proef abbo ) Totaal TV 25 euro.
Voor die 15 euro kon ik weer een maand Ziggo analoog betalen ;)...

Er zijn ook kijkers die genoemde filmzenders als Hallmark etc wel waarderen. Het weghalen zal ook weer tot een storm van protesten leiden. Maar ik ben het eens dat wanneer Cbeebies (uit het oogpunt van weinig interesse staat in het laatste communique) verdwijnt bijvoorbeeld en Zizone blijft dat je als Ziggo de plank misslaat.

Wel moet je bij het verdwijnen van bijvoorbeeld Hallmark, MGM en TCM er goed rekening mee houden dat deze waarschijnlijk in een inkoopbundel zitten van Ziggo met andere zenders, M.a.w. door het vervallen van een contract met bijvoorbeeld MGM kan het zo zijn dat je abo euro's duurder wordt!

Wat Scifi betreft: ook daar zou het probleem ook aan de inkoopkant kunnen zitten. Ziggo zal niet alleen Scifi moeten inkopen maar gelijk ook twee of drie andere zenders (Horrorzone en 13th Street???). Ziggo moet uiteindelijk toch weer zorgen dat € 9,95 per klant voor hun uit kan!

haagsegoof
18 november 2008, 07:04
Weet DTV ons niets te vertellen !!:sleep: kan altijd nog !

renecl
18 november 2008, 21:37
Persoonlijk vond ik action now toch een aardige zender.

Ik keek er naar als ik gewoon een simpele film wilde zien zonder een echt verhaal.

Jammer dat zoiets zomaar en zonder enige aankondiging kan verdwijnen !

Per 1 Jan ook 60% van de NED4 kanalen eraf :-(

Tijd voor een abonnement verlaging zou ik zeggen !

vinnie-terranova
18 november 2008, 22:33
Persoonlijk vond ik action now toch een aardige zender.

Ik keek er naar als ik gewoon een simpele film wilde zien zonder een echt verhaal.

Jammer dat zoiets zomaar en zonder enige aankondiging kan verdwijnen !

Per 1 Jan ook 60% van de NED4 kanalen eraf :-(

Tijd voor een abonnement verlaging zou ik zeggen !


Betaalde we voor de invoering van de themakanalen van nederland 4 ookal geen 9.95 voor het extrapakket?? dus verlaging lijkt me niet.....
Dat de publieke omroepen de stekker uit sommige van deze zenders trekt, kan ziggo niks aan doen natuurlijk. Misschien zorgt ziggo wel voor extra aanvulling, wie zal het zeggen......

renecl
18 november 2008, 23:17
We hebben hiervoor een verhoging van 1 Euro gekregen, ik heb de brief nog

wvroessel
19 november 2008, 07:50
Betaalde we voor de invoering van de themakanalen van nederland 4 ookal geen 9.95 voor het extrapakket?? dus verlaging lijkt me niet.....
Dat de publieke omroepen de stekker uit sommige van deze zenders trekt, kan ziggo niks aan doen natuurlijk. Misschien zorgt ziggo wel voor extra aanvulling, wie zal het zeggen......

Sinds 15-11-2005 heb ik het digitaal totaalpakket. Dat was toen rond de 7 euro. Enkele malen een verhoging gehad omdat er zenders bijkwamen. Meestal betrof het NED4 kanalen, maar ook bijv. action now. Kijk een zender als opvoeden doe je zo of een godsdienstige zender mag er van mij weer gerust af.
Als er geen alternatief komt dient Ziggo een korting te verlenen omdat ze nu ook geen rechten betalen. Dus ik zou zeggen Ziggo, kom op de nieuwspagina nu eens met een verklaring wat de bedoeling is.
Ik lees hier veelal de vraag of scifi channel doorgegeven kan worden. Ga daar anders op in.

Alle problemen die nu hier gemeld worden op het forum zou Ziggo gewoon beter moeten communiceren via hun website.

emmelotj
19 november 2008, 09:08
Ik ben het helemaal eens met de vorige spreker.
Ik begrijp niet dat Ziggo niet beter luistert aar klanten.
Ik zou zegen geef de kabel vrij voor andere bedrijven, misschien dat er dan wel geluistert word door Ziggo.

Gr John

twigger
19 november 2008, 09:15
We hebben hiervoor een verhoging van 1 Euro gekregen, ik heb de brief nogklopt, maar vanaf 1 januari 60% van ned4 kanalen eraf? ik hoop dat consumenten tv, 101 tv, en HilversumBest hier niet bijhoren want anders wordt ik echt boos.

someone
19 november 2008, 09:36
klopt, maar vanaf 1 januari 60% van ned4 kanalen eraf? ik hoop dat consumenten tv, 101 tv, en HilversumBest hier niet bijhoren want anders wordt ik echt boos.
De NPO heeft een tijd terug bekent gemaakt dat er 5 themakanalen gaan stoppen namelijk: Dier en Natuur, Omega TV, 3voor12, Nederland E en Opvoeden Doe Je Zo.
Ik kom overigen dan niet aan 60% van kanalen die verdwijnen.

Bron: NOS Journaal (http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/7/8/080708_themakanalen.html)

twigger
19 november 2008, 09:51
De NPO heeft een tijd terug bekent gemaakt dat er 5 themakanalen gaan stoppen namelijk: Dier en Natuur, Omega TV, 3voor12, Nederland E en Opvoeden Doe Je Zo.
Ik kom overigen dan niet aan 60% van kanalen die verdwijnen.

Bron: NOS Journaal (http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/7/8/080708_themakanalen.html)Van die 5 themakanalen wist ik al ja, maar dan zou ik graag willen weten waar renecl die informatie vandaan heeft. Ik kan me ook niet voorstellen dat 60% van die zenders gaat verdwijnen, of Ziggo heeft zelf besloten om nog meer van die kanalen te verwijderen. Zou me niks verbazen.

DonaldDuck
3 december 2008, 19:24
heb je toch iets verkeerds gedaan, er valt niks te zien.
Sorry, je had gelijk. Dan maar zo:

http://img100.imageshack.us/img100/7721/13streetwv5.jpg

Maar daaruit is dus wel te concluderen dat de onderhandelingen bij Ziggo en NBC volop op gang zijn. En wellicht dat we vanaf januari al deze zenders op de buis hebben :cool:.

rensotheone
30 december 2008, 12:01
Het is zo stil op deze topic.....

Is er al wat nieuws over de komst van SciFi Channel????? :frons:

Renso

renecl
30 december 2008, 12:04
Het is zo stil op deze topic.....

Is er al wat nieuws over de komst van SciFi Channel????? :frons:

Renso

Volgens NBC Universal komt deze ergens in Feb. op Ziggo, mits de programmaraad nog akkoord gaat.

hvanbeek
30 december 2008, 13:03
Volgens NBC Universal komt deze ergens in Feb. op Ziggo, mits de programmaraad nog akkoord gaat.

Programmaraad? Welke programmaraad? :wink:

renecl
30 december 2008, 13:12
Programmaraad? Welke programmaraad? :wink:

Zo kreeg ik het door van nbc universal.

Voor digitale tv is programmaraad hetzeflde als directie denk ik ;-)

thomas999
31 december 2008, 09:53
Volgens NBC Universal komt deze ergens in Feb. op Ziggo, mits de programmaraad nog akkoord gaat.
Gelukkig hebben programmaraden (nog) niets te zeggen over digitale zenders.
Nog even en ze willen ook een raad voor de produkten die Albert Heijn in z'n assortiment heeft zitten.:mrgreen:

rensotheone
31 december 2008, 10:21
Nou ,het nieuwe jaar moet nog beginnen, maar ik zit nu al met smacht te wachten op Februari....

Iedereen in deze topic en het forum alvast de beste wensen en een goed TV rijk (SciFi) en gezond 2009 toegewenst.

Renso

twigger
17 januari 2009, 10:01
Blijkbaar komt die in februari ook niet erbij, want ziggo heeft al bekend gemaakt wat er bij komt in februari en dus geen Sci Fi maar wel Family7.
Ik denk niet dat deze zender ooit wordt doorgegeven.

Ziggofan
17 januari 2009, 10:08
Blijkbaar komt die in februari ook niet erbij, want ziggo heeft al bekend gemaakt wat er bij komt in februari en dus geen Sci Fi maar wel Family7.
Ik denk niet dat deze zender ooit wordt doorgegeven.

en ook geen MTV2 een Skynews of HorrorZone of 13th Street....

We krijgen we weer een prutzender erbij en voor de rest niks??? Ziggo is dit echt alles wat er vervanging van de PO-zenders wordt aangeboden???

gkvk
17 januari 2009, 10:16
Kijk eens bij deze link http://www.ziggo.nl/producten/televisie/nieuws
Daar staat duidelijk dat er veel gaat veranderen boven in de tekst
Dus wie weet:pompom:

twigger
17 januari 2009, 10:34
Als Sci Fi erbij zou komen hadden ze dat echt wel erbij vermeld, want op deze zender zitten velen al jaren te wachten en dat weet ziggo.
Als ziggo weet dat Family7 op 2 februari wordt toegevoegd zullen ze ook wel weten of Sci Fi in februari wordt toegevoegd maar daar lees je niks over.

Ziggofan
17 januari 2009, 11:23
Inderdaad, er gaat overigens veel veranderen, naar ik hoop in positieve zin??? Nogmaals we merken als 'gewone' klant nog niet veel van de vrijgekomen analoge ruimte. Hiervoor zouden we meer digitale kanalen moeten kunnen krijgen. Of is het zo dat het dure HD-project meer kanalen krijgt??? Hier zit het grootste gros van de SD-kijkers denk ik nog niet op te wachten!

rensotheone
17 januari 2009, 11:49
Dat bewijst dus weer dat de klant op de laatste plaats komt.:no:

Ze doen toch hun eigen zin en zijn veel te veel met de HD TV bezig die veel te duur gaat worden...ZIGGO luister naar je klanten..!!! :pompom:

Elsido
17 januari 2009, 12:38
Wie zegt dat vrij gekomen analoge ruimte daarvoor gebruikt gaat worden? Misschien word het wel voor Video on demand gebruikt of voor de hogere snelheden die er aan zitten te komen.

renecl
17 januari 2009, 12:47
Ik wordt zo langzamerhand ook gek, :evil:

Wel prutszenders als Family 7, Spirit24 en ineens brabant10 .......
Shopzo ook zon kanaal om te huilen.

Echt waar dat zijn zenders welke ZIGGO niets kosten, ze worden betaald door de zenders zelf.

Nu is het 80% flutzenders waar bijna niemand naar kijkt...........

pkonings
17 januari 2009, 14:17
Ik snap het gewoonweg niet.:?: De belangstelling is zo groot.
Ik vind het allemaal zeer frustrerend.:x Hoe kunnen we Ziggo op andere gedachte brengen? Misschien als we massaal emails naar Ziggo sturen met het verzoek de zenders Sci Fi Channel, 13Th street, Horror zone en Action now in het pakket toe te voegen. Hoewel ik betwijfel of dit werkt.
We namelijk geen keuze. Ziggo heeft het monopoly. Anders was ik allang weg geweest.

Manolito
17 januari 2009, 17:49
Google eens op ' programmaraad ' en kijk welke bij jou in de regio zit.
ik keek net even naar die van mijn regio (http://www.programmaraadzuidoostbrabant.nl/) en zag dat ik (volgens mij) net een stemformulier gemist heb, waar je je favoriete zender aan kon geven.
Wie weet heeft het invloed op, of had het invloed gehad.

hvanbeek
17 januari 2009, 18:04
Google eens op ' programmaraad ' en kijk welke bij jou in de regio zit.
ik keek net even naar die van mijn regio (http://www.programmaraadzuidoostbrabant.nl/) en zag dat ik (volgens mij) net een stemformulier gemist heb, waar je je favoriete zender aan kon geven.
Wie weet heeft het invloed op, of had het invloed gehad.

een programmaraad gaat (nog) niet over het digitale aanbod van de kabelaars en Sci Fi is niet beschikbaar voor analoge doorgifte voorzover bekend..kortom..denk verspilde moeite :wink:

Manolito
17 januari 2009, 18:11
een programmaraad gaat (nog) niet over het digitale aanbod van de kabelaars en Sci Fi is niet beschikbaar voor analoge doorgifte voorzover bekend..kortom..denk verspilde moeite :wink:
En toch denk ik dat je toch je mening kan laten horen aan deze link (http://www.programmaraadzuidoostbrabant.nl/?feedback/tvpoll) te zien:grin:

hvanbeek
17 januari 2009, 18:16
En toch denk ik dat je toch je mening kan laten horen aan deze link (http://www.programmaraadzuidoostbrabant.nl/?feedback/tvpoll) te zien:grin:

je mening laten horen kan altijd..maar het nut is 0 :lol:

thomas999
18 januari 2009, 09:59
Dat bewijst dus weer dat de klant op de laatste plaats komt.:no:

Ze doen toch hun eigen zin en zijn veel te veel met de HD TV bezig die veel te duur gaat worden...ZIGGO luister naar je klanten..!!! :pompom:
Ik heb zelf (nog) geen HD-TV, maar natuurlijk moet er flink geinvesteerd worden in HD-TV.
Als ze jou redenatie zouden volgen, zaten we nu nog naar zwart-wit TV te kijken.

BertK
18 januari 2009, 10:13
Ik snap het gewoonweg niet.:?: De belangstelling is zo groot.
Ik vind het allemaal zeer frustrerend.:x Hoe kunnen we Ziggo op andere gedachte brengen? Misschien als we massaal emails naar Ziggo sturen met het verzoek de zenders Sci Fi Channel, 13Th street, Horror zone en Action now in het pakket toe te voegen. Hoewel ik betwijfel of dit werkt.
We namelijk geen keuze. Ziggo heeft het monopoly. Anders was ik allang weg geweest.


Wat moet ik met die prutzenders..

Kijk.. als je voor 20 man kookt dan zijn er zeker 5 erbij die
het niet lekker vinden...
Dus je kunt het niet voor iedereen goed doen...

Ardana
19 januari 2009, 22:26
Kijk.. als je voor 20 man kookt dan zijn er zeker 5 erbij die het niet lekker vinden...
Dus je kunt het niet voor iedereen goed doen...
Klopt, en daarom hebben ze pakketten en kun je extra betalen voor wat je leuk vindt. Alleen moeten ze dan wel de zender in een pakket stoppen :p

Overigens vindt 't aanbod van Sci-Fi Europe te karig om extra voor te betalen. Tenminste er van uitgaande dat dit (http://www.scifi-tv.nl/programmering/home.asp) is wat ze uitzenden. Als ze Stargate er nou bij doen (SG1 én Atlantis)...

We wachten af.

crapz0rs
19 januari 2009, 22:37
Het is inderdaad te karig.
Weer een typisch voorbeeld van een zender die met reruns en wat oudere content nog wat hoopt te verdienen aan de Europese kijker.

funrider
20 januari 2009, 11:02
Ik heb 13thstreet en SCI-FI Channel gezien. Beide leuke zenders met vrij veel oude series maar ook zo nu en dan wat nieuwe series. Keek zelf vaker naar 13thstreet (House oude afleveringen, Dexter - seizoen 1 eerst op NL tv, Sleeper Cell - eerst op NL buis). Op SCI-FI naar o.a. Battlestar Galactica en The X Files zitten kijken. Vond zelf dat ze wel wat toevoegen. Tuurlijk het is niet altijd 'verse' tv maar zeker wel mooie aanvulling op standaard zenders. Wel sowieso betere zenders dan Suus, RNN7, Family7 e.d.

Zone horror is drama films helaas alleen B/C films en Action now nooit gezien maar was ook veel B/C films wat ik her en der las en aan programmering op hun site te hebben gezien.

FJRobert
20 januari 2009, 12:11
Ik denk dat dit het beleid is van Ziggo. Al vind ik het wel raar dat je niet als de andere grotere aanbieders (UPC en Caiway) Sci-Fi en 13th Street in je pakket opneemt, ik denk dat ze onder de 900.000 digitale aansluitingen daar mee zeker de helft een plezier doen.

pkonings
24 februari 2009, 14:29
Ik heb net een reactie gehad van NBC Universal, de omroep die de Sci Fi Channel en 13th street levert in Nederland.
De reactie is;
"Een duidelijke datum kunnen we niet zeggen, maar binnenkort zit 13TH STREET en SCI FI ook bij Ziggo in het kabel pakket."
en
"Helaas duren dit soort dingen langer dan verwacht maar midden 2009 hopen we in het Ziggo-pakket te zitten. Sorry: nog geen duidelijke datum"

Is dit goed nieuws of niet!!:applause:
Alleen nog even geduld hebben.

funrider
24 februari 2009, 15:39
Kijk dat zijn mooie berichten. Ben benieuwd! Hoop ook dat ze dan eens de websites eens naar een beter niveau tillen als ze hogere kijkpotentieel hebben en zeer waarschijnlijk ook hogere kijkcijfers.

Op de site staat nog steeds die 'casema' petitie gelinkt.

Overigens vanaf maandag 2 maart het 2e seizoen van Dexter en Sleeper Cell op 13thstreet hoop voor de ziggo abonnees dat ze 1e en 2e seizoen dan later dit jaar herhalen als ook ziggo is aangesloten. :pompom:

bols
24 februari 2009, 15:59
"Een duidelijke datum kunnen we niet zeggen....

... hopen we in het Ziggo-pakket te zitten."


Klinkt niet echt hoopvol

rensotheone
24 februari 2009, 16:44
Ik vraag mij af of Ziggo hier extra geld voor gaat vragen of dat het gewoon in het entertainment pakket komt..??!!

pkonings
24 februari 2009, 16:45
"maar binnenkort zit 13TH STREET en SCI FI ook bij Ziggo in het kabel pakket"

Klinkt bij mij erg hoopvol.

JG van Straten
24 februari 2009, 17:47
Het lijkt goed nieuws, maar ik heb pas zekerheid als ik daadwerkelijk de zenders kan bekijken via Ziggo.:rolleyes:

G.bruiker
24 februari 2009, 19:51
Ik heb net een reactie gehad van NBC Universal, de omroep die de Sci Fi Channel en 13th street levert in Nederland.
De reactie is;
"Een duidelijke datum kunnen we niet zeggen, maar binnenkort zit 13TH STREET en SCI FI ook bij Ziggo in het kabel pakket."
en
"Helaas duren dit soort dingen langer dan verwacht maar midden 2009 hopen we in het Ziggo-pakket te zitten. Sorry: nog geen duidelijke datum"

Is dit goed nieuws of niet!!:applause:
Alleen nog even geduld hebben.


Dit zou te gek zijn,helaas heb ik zelf nooit antwoord gekregen op dezelfde mails via NBC maar dit is echt iets waar ik op zat te wachten.
Als dit gebeurt kus ik persoonlijk de Ziggo medewerkers op dit forum.
Laat maar in mijn pm weten wie dit niet op prijs stelt,en ik zal me scheren.

renecl
24 februari 2009, 20:18
Family 7 zat er binnen 2 weken gewoon op, Suus TV is ook geen probleem maar scifi blijft lastig blijkbaar.

Maar ook ik heb hetzelfde mailtje gehad, maar ik snap niet waarom er geen datum kan worden gegeven................

Waarom doet Ziggo weer zo moeilijk, er is plaats zat op de kabel :-(

CeeS
24 februari 2009, 20:51
Waarom doet Ziggo weer zo moeilijk, er is plaats zat op de kabel :-(
Daar ligt het dus niet aan, is meestal een kwestie van onderhandelingen over rechten, kosten e.d.

twigger
25 februari 2009, 09:40
Vorig jaar december had NBC al laten weten dat de zender ergens in februari 2009 op de kabel zou komen(staat in ditzelfde topic (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=11215&page=5) 2e berichtje) dus niet te snel gaan juichen.

thomas999
25 februari 2009, 09:41
Family 7 zat er binnen 2 weken gewoon op, Suus TV is ook geen probleem maar scifi blijft lastig blijkbaar.

Dat die reclamezenders (respectievelijk reclame voor het Christendom en prullaria) er snel op zitten, kan ik me voorstellen. Zij betalen Ziggo ervoor, SciFi wil worden betaald. Dat kost tijd voor veel onderhandelen.

G.bruiker
25 februari 2009, 09:53
Dat die reclamezenders (respectievelijk reclame voor het Christendom en prullaria) er snel op zitten, kan ik me voorstellen. Zij betalen Ziggo ervoor, SciFi wil worden betaald. Dat kost tijd voor veel onderhandelen.

Dat ben ik met je eens maar als ze het pakket maar vol met pulp blijven stoppen zijn er toch een hoop mensen die bv besluiten het aanvullend pakket er maar eens uit te doen.
Als Ziggo de houding blijft nastreven om zoveel mogelijk centjes binnen te halen kunnen ze wel eens het deksel op de neus krijgen.
Ziggo zal ook eens een gebaar naar de klanten moeten maken in plaats van met een grote hark alles naar zich toe te halen.
Want op een gegeven moment is er niets te harken meer,en een tevreden klant tevreden houden kost niets,maar om een ontevreden weggelopen klant terug te halen heb je wel iets meer nodig.
Hier op dit forum zit een redelijke afspiegeling van de maatschappij.
Ziggo is er zelf ook aanwezig.
Er is een mooie gebruikers vereniging.
Er is duidelijk vraag naar de zenders,maar Ziggo heeft er niet zoveel zin in en als het Ziggo even niet zint zoals met action now dan is het hoppa,wegwezen.
Zonder enig overleg met de hier aanwezige achterban en gebruikersvereniging.
Als Ziggo ons als klanten serieus neemt en de gebruikers vereniging ook maar iets voor stelt in de ogen van Ziggo wordt het nu wel eens tijd dat ze eens een gebaar maken.

smeets116
27 februari 2009, 16:55
Na het verdwijnen van een aantal zenders, ik meen zo'n 9, mogen ze van mijn langzaam weer wat goeie zenders er bij plaatsen. Sci-Fi lijkt me wel wat.

pboes
28 februari 2009, 13:34
Family 7 zat er binnen 2 weken gewoon op, Suus TV is ook geen probleem maar scifi blijft lastig blijkbaar.
Suus TV moeten ze er direct weer af knikkeren.
Daar zit echt helemaal niemand op te wachten.
Dat is zonde van de bandbreedte. Zulke zenders moeten ze gewoon verbieden.

benjenkins
1 maart 2009, 10:50
Suus TV moeten ze er direct weer af knikkeren.
Daar zit echt helemaal niemand op te wachten.
Dat is zonde van de bandbreedte. Zulke zenders moeten ze gewoon verbieden.

Sommige mensen willen het maar niet snappen hè...

Suus betaald aan Ziggo om doorgegeven te mogen worden. Met dat geld betaalt Ziggo weer de zenders die juist geld willen ontvangen. Zou je al deze betalende zenders eraf knikkeren, dan zou jouw abonnement gelijk een stuk duurder worden.

Als SciFi nu ook een flinke zak met geld zou meebrengen, zitten ze morgen op de kabel bij Ziggo. Maar dat wil SciFi niet, die willen juist betaald worden. Dus als er nu nog maar 10 van zenders als Suus komen, dan kan SciFi er zo bij, zonder dat het jou geld gaat kosten.

Niemand dwingt je om naar die Suus-zenders te kijken toch? Ik heb ze gewoon niet in de favorietenlijst opgenomen, kom ze dus niet eens tegen tijdens het zappen (Samsung 360).

:wink:

Ben

G.bruiker
1 maart 2009, 18:21
Ik wil niet zo ver gaan om te zeggen dat sommige mensen het niet snappen... Suus neemt natuurlijk wel de bandbreedte in van een andere zender.
En ik geloof er niet zo in zoals jij suggereert dat dan alle financien die binnenkomen bij Ziggo op deze manier dan terug zouden vloeien naar de klant doordat er dan een extra zender bij kan zonder betaling.
Als Ziggo 4 Suus zenders kan binnen halen die betalen,zullen ze echt scifi of een eender welke zender waarvoor betaald dient te worden,niet zo maar gratis toevoegen als ze daar ook geld voor kunnen vragen,dat is gewoon extra centjes in de pocket.
Daarnaast,nu het plan voor vermindering van analoge zenders is uitgesteld en ook de concurrent op de kabel moet worden toegelaten is het nog maar zeer de vraag met ook nog de aangekondigde snelheidsverhogingen of er met nog 4 Suus zendertjes nog wel plek is voor een andere zender.
Ziggo is gewoon een winst makende maatschappij,gekocht door investeerders die hun centjes terug willen,dus dat met 3 of 4 Suus zenders de komst van een andere zekerder wordt is zeer te betwijfelen.

renecl
1 maart 2009, 19:24
Ze moeten wel opschieten hoor, de economie crashed sneller als een F16.

Nog langer wachten en de mensen gaan het extra pakket opzeggen ipv aanvragen.

Zeg nu zelf, je kijkt maar naar een paar kanalen in het totaal pakket.

thomas999
2 maart 2009, 16:58
Sommige mensen willen het maar niet snappen hè...
Ben
En sommige mensen lezen niet de argumenten...:wink:
Ik vind overigens dat Ziggo een prima pakket samenstelt, waar bij zenders als Suus en Family7 mij niet in de weg zitten, zolang ze geld opbrengen.
Dat er een stel themazenders is verdwenen, is de keus geweest van de publieke omroep en niet van Ziggo.

Spartagek
2 maart 2009, 17:12
Ze moeten wel opschieten hoor, de economie crashed sneller als een F16.

Nog langer wachten en de mensen gaan het extra pakket opzeggen ipv aanvragen.

Zeg nu zelf, je kijkt maar naar een paar kanalen in het totaal pakket.

van de instortende economie zul je weinig tot geen last hebben,
degene die het hardst huilen, zijn die mensen die jou 4 jaar geleden met hun vette bolides voorbij schoten...
hun aandelen in de lucht, zijn nu gigantisch verminderd

als jij gewoon werkt hebt, en niet gedwongen je huis moet verkopen vanwege ontslag oid. is er (nog) niet zoveel aan de hand

de onderlaag, en toplaag - daar vallen de klappen
al moet ik zeggen die onderlaag - had toch al geen uitgebreid pakket om te beginnen, zou ik zo denken

DonaldDuck
5 april 2009, 19:07
Inmiddels al wat meer bekend over de komst van Sci-Fi en 13th Street bij Ziggo? Ik heb toch echt toen een e-mail gekregen van NBC dat ze bezig waren met Ziggo. Is dat op niets uitgelopen of zo:sad:?

The_Doman
6 april 2009, 21:50
Inmiddels al wat meer bekend over de komst van Sci-Fi en 13th Street bij Ziggo? Ik heb toch echt toen een e-mail gekregen van NBC dat ze bezig waren met Ziggo. Is dat op niets uitgelopen of zo:sad:?

Ach, wat ik er over lees op het UPC forum is het allemaal toch echt niet de moeite waard.

Chelloo.com - UPC Forum: Scifi, om treurig van te worden.. (http://www.chelloo.com/upc/index.php?topic=29360.msg336240)

emmelotj
6 april 2009, 22:48
maar dat wil ik dan wel zelf ervaren

DonaldDuck
7 april 2009, 00:27
Bovendien gaat het mij persoonlijk meer om 13th Street ;). Als ik het goed heb zitten 13th Street en Sci-Fi gebundeld, toch?

emmelotj
7 april 2009, 00:48
hoi,

dat weet ik niet of ze gebundeld zijn.
wat maak dat uit er is genoeg ruimte al zeggen ze van niet,
ik heb ook een schotel en daar zitten zonder moeite over de 3000 zenders op betaalde en vrije kanalen. dus ziggo moet gewoon leveren wat de klant graag wil,jammer dat je afhankelijk van ze zijn. ik wat minder omdat ik een schotel heb,maar dan heb je weer te maken met canal digitaal en dat is ook niet alles.

gr John

thomas999
8 april 2009, 09:57
Satellietontvangst wordt verspreid via meerdere satellieten, de beschikbare ruimte kan je niet vergelijken met de kabel, waar bovendien ook nog analoge- en interactieve TV, internet en telefonie opzit.

Braamsluiper
8 april 2009, 13:27
Satellietontvangst wordt verspreid via meerdere satellieten, de beschikbare ruimte kan je niet vergelijken met de kabel, waar bovendien ook nog analoge- en interactieve TV, internet en telefonie opzit.

Canal digitaal gaat 'Scifi en the 13th Street' opnemen in haar themapakket via de Astra satelliet op 23.5 graden. Het wordt nu echt tijd dat Neerlands grootste kabelboer deze zenders ook gaat doorgeven. Er is echt nog wel een plekkie hoor in de Ziggo muliplex!! Kwestie van willen..

pboes
8 april 2009, 17:57
Canal digitaal gaat 'Scifi en the 13th Street' opnemen in haar themapakket via de Astra satelliet op 23.5 graden. Het wordt nu echt tijd dat Neerlands grootste kabelboer deze zenders ook gaat doorgeven. Er is echt nog wel een plekkie hoor in de Ziggo muliplex!! Kwestie van willen..
Waar heb je die informatie vandaan? Ik heb het nergens gelezen in ieder geval. Volgens mij zit één van die zenders in een Etalagekanaal of zo en dat is dan voor een maand.

Maar het is duidelijk dat Ziggo zenders opneemt in het pakket die het minst kosten of het meeste geld opleveren. Dat er meer of minder naar gekeken wordt interesseert ze niet. Al die koopzenders, waar volgens mij echt helemaal niemand op zit te wachten, zijn daar wel het bewijs van.

Blauwvinger
8 april 2009, 18:24
Hier op het testnetwerk zitten sinds vorige week 2 (gecodeerde) zenders. Ik kan ze niet bekijken. Maar op basis van de teletekstondertiteling die ik wel kon zien zou dit best wel eens Scifi en the 13th Street kunnen zijn. Het zou dus best kunnen dat Ziggo deze zenders binnenkort toch gaat doorgeven.

Braamsluiper
9 april 2009, 09:36
Waar heb je die informatie vandaan? Ik heb het nergens gelezen in ieder geval. Volgens mij zit één van die zenders in een Etalagekanaal of zo en dat is dan voor een maand.

Maar het is duidelijk dat Ziggo zenders opneemt in het pakket die het minst kosten of het meeste geld opleveren. Dat er meer of minder naar gekeken wordt interesseert ze niet. Al die koopzenders, waar volgens mij echt helemaal niemand op zit te wachten, zijn daar wel het bewijs van.

pboes, Je hebt gelijk. De zenders zijn slechts tijdelijk (voor 1 maand) te zien via het etalage kanaal. Ik dacht dat beide zenders waren toegevoegt bij CDS. Maar toch.. Wat die koopzenders betreft, weg ermee, want geen hond kijkt erna. Op deze manier ontstaat er ook extra bandbreedte om de kwaliteit op te krikken (HDTV diensten etc.) en voor toevoeging van de zenders Scifi en 13th Street. Deze laatste 2 filmkanalen zijn in feite nog de ontbrekende factor voor het Ziggo aanbod, want over het algemeen ben ik best tevreden verder (zeker in vergelijking met canal digitaal). Laten we hopen dat de (gecodeerde) testsignalen inderdaad bovenstaande zenders zijn..

rick70
14 april 2009, 15:40
SciFi Channel vanaf 1 mei as bij Ziggo. :applause: Zie hiervoor het zenderoverzicht.

http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/

renecl
14 april 2009, 15:47
Samen met FAN ???????????????

Vreemd

rick70
14 april 2009, 15:51
Was mij ook opgevallen. Of de lijst is nog niet goed aangepast of Fan tv verdwijnt bij Ziggo. Ik zie ook niets staan over 13th Street.

renecl
14 april 2009, 15:55
Ben wel heel erg blij met SCIFI, FAN mag meteen vervallen ;-)

rick70
14 april 2009, 18:25
** Kabelaar Ziggo voegt per 1 mei de tv-zender SciFi Channel toe aan haar digitale pakket. Dit blijkt uit de nieuwe zenderlijst op de website van Ziggo. SciFi Channel zal vanaf 1 mei worden doorgegeven op kanaal 118. Op dit kanaal is nu nog FAN TV te zien. Of FAN TV verdwijnt per 1 mei is onduidelijk.

http://www.mediamagazine.nl/

hvanbeek
14 april 2009, 18:27
** Kabelaar Ziggo voegt per 1 mei de tv-zender SciFi Channel toe aan haar digitale pakket. Dit blijkt uit de nieuwe zenderlijst op de website van Ziggo. SciFi Channel zal vanaf 1 mei worden doorgegeven op kanaal 118. Op dit kanaal is nu nog FAN TV te zien. Of FAN TV verdwijnt per 1 mei is onduidelijk.

http://www.mediamagazine.nl/

ook maar geplaatst nav jouw tip :lol: :lol:

rick70
14 april 2009, 18:37
ook maar geplaatst nav jouw tip :lol: :lol:

Dat vermoede ik al. :wink: Via Ziggo is hier, behalve het zenderoverzicht, verder niets over te vinden. Ook wilde ik dit onderwerp nog even onder de aandacht houden voor de SciFi liefhebbers want het is toch wel goed nieuws. :grin:

Jassy
14 april 2009, 18:52
Samen met FAN ???????????????

Vreemd

Misschien ook wel in deze belachelijke Time-sharing, net als op de schotel! (Slechts tot 19.00, of vanaf 19.00)

us heit
14 april 2009, 19:38
Ik had zoiets wel verwacht. Een aantal zenders verwijderen, VOD invoeren en dan om ons stil te houden deze zender bij/toevoegen.
Met deze ene (halve) zender zijn we nog steeds slecht af.
Zelf zou ik er nog een goede muziekzender bij willen. Eén die geen rap en hiphop uitzendt, maar wel muziek van deze tijd.

Vrijevogels
14 april 2009, 21:24
Misschien ook wel in deze belachelijke Time-sharing, net als op de schotel! (Slechts tot 19.00, of vanaf 19.00)

Is geen ramp kanaal deling lijkt mij. Volgens mij zend scifi in 3 a 4 blokken per dag 't zelfde programma uit, ten minste zo lees ik 't in de tv gids. Je mist dus niets, alleen de tijdstip om te kijken is iets beperkter.

Hopelijk voegen ze 13th street ook nog toe.

JG van Straten
14 april 2009, 22:35
OK, eindelijk komt SciFi via Ziggo. Ik hoop wel dat ze ook 13e Street gaan doorgeven. En dat FAN TV ook op de kabel blijft via een ander kanaal nummer. Hoeveel zenders zijn we het laatste jaar op achteruit gegaan? Diverse thema kanalen van de PO (5), Action Now, Al-Jazeera Arabisch, Brava HDTV, HD NL en ook zijn er geruchten dat Motors TV verdwijnt. Het enigste wat er bij is gekomen is Family7, dit zie ik als vervanger voor Omega TV. Door Ziggo worden ook de analoge kanalen terug gebracht naar 30. Hebben de interactieve TV diensten van Ziggo zoveel ruimte nodig?

Braamsluiper
15 april 2009, 09:51
Yes! Toch goed nieuws allemaal. Er wordt toch niet gesproken dat FAN TV weg zou gaan? Bovendien is er ruimte zat in de multiplex als ik bovenstaande post lees. Ik zou zeggen, gewoon afwachten wat er zal gebeuren. Of contact opnemen met Ziggo zelf.. Maar hoe dan ook, SciFi channel is een grote aanwinst! :)

funrider
15 april 2009, 10:11
Mooi nieuws dat vanaf 1 mei ook SCI FI Channel bij Ziggo komt. Zal de programmering alleen maar ten goed komen ivm meer kijkers. Momenteel helaas teveel herhaling en oude series.

Hoop wel voor de Ziggo gebruikers dat 13th Street ook van NBC wordt toegevoegd. Daarop zijn ook zeer veel series te zien die nergens anders op Nederlandse buis te zien zijn: Dexter, Sleeper Cell en ook veel klassieke misdaad series. Vind zelf ook 13thstreet beter qua programma's dan sci fi. Puur kijkend naar aanbod niet naar inhoud van series.

13th street is zeker naast Misdaadnet een prima aanvulling. Aangezien 13th UK en US series uitzend. Misdaadnet voornamelijk Europees (Italiaans,Duits,NL).

funrider
16 april 2009, 10:54
Inmiddels valt te lezen in het andere topic http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=17343 dat ook 13thstreet en slamtv worden toegevoegd per 4 mei volgens het bericht van totaaltv zie http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=1951. Typisch is wel dat in de totale zenderlijst slechts sci fi wordt getoond en niet 13thstreet en slamtv. Op de losse thema pakket sites staan geen van alle nog genoemd.

Helaas voor de Ziggo kijkers wordt 13thstreet niet net zoals upc doet in het basis pakket aangeboden maar in het Film&Entertainment pakket. Bij UPC wordt er weliswaar ook 4 euro voor gevraagd terwijl bij Ziggo dit gratis is.

Leetje65
16 april 2009, 12:23
Zit er veel verschil tussen de zeg maar nederlandse versie van scifi channel en de buitenlandse?

want lijkt me toch wel te gek als straks stargate universe ook vlug te zien zal zijn of moeten we daar dan langer opwachten.

gklaas
16 april 2009, 16:28
Dit vandaag gevonden op Dutch Media:

SciFi, 13th Street, SLAM!TV vanaf mei bij Ziggo, Fan TV verdwijnt


Namens Ziggo liet woordvoerder Gradus Vos ons vandaag weten dat Ziggo het digitale aanbod met 3 zenders gaat verrijken. Tegelijkertijd wordt de doorgifte van Fan TV definitief gestaakt. De nieuwe zenders in de digitale pakketten zijn Sci-Fi Channel, 13th. Street en SLAM!TV.

Fan TV zal per 20 april definitief verdwijnen uit de pakketten bij Ziggo. Dit kanaal kwam eerder in het nieuws doordat zij al eens tijdelijk uit de lucht waren. Ook kwam Fan eerder in het nieuws toen RTL met hen brak voor het afnemen van diverse producties in het segment lifestyle.

Vanaf 4 mei zullen dan SciFi Channel en 13th Street worden toegevoegd in het Film & Entertainmentpakket. 13th Street zal tot 1 juni ook als promotie in het Z1 pakket zichtbaar zijn. De vraag naar beide zenders van NBC Universal is redelijk groot bij digitale kijkers. Ook Totaal TV heeft de programmagegevens van beide stations al in haar blad opgenomen.

Daarnaast wordt tevens op 4 mei de jongerenzender SLAM!TV toegevoegd. Daarmee gaat ongetwijfeld een wens in vervulling van SLAM! zelf, dat al langer toegang zocht tot de digitale kabel, en van veel jongere kijkers waar SLAM! zich op richt met vooral muziekprogramma's op gebied van Dance. SLAM!TV zal digitaal te zien zijn in het muziekpakket en het digitaal totaalpakket.

BenJ
16 april 2009, 17:22
Dit vandaag gevonden op Dutch Media: ...Ditzelfde gevonden 3 posts terug.

gklaas
16 april 2009, 22:45
3 posts terug staat 1 mei, dit is de officieele mededeling dat het per 4 mei gaat gebeuren.

funrider
17 april 2009, 13:28
3 posts terug staat 1 mei, dit is de officieele mededeling dat het per 4 mei gaat gebeuren.

Mn 2e post staat er direct na daarin staat ook de 4 mei vermelding al ;)
Maar hoe dan ook zeer relaxed dat ze deze zenders toevoegen. :pompom:

twigger
20 april 2009, 10:35
In het zenderoverzicht (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/) staat Sci-Fi niet meer, wel nog FAN.
waarom passen ze het niet gelijk goed aan, ze hadden de datum 1 mei alleen hoeven te veranderen naar 4 mei. Nu lijkt het alsof het allemaal niet door gaat of uitgesteld wordt.

renecl
20 april 2009, 21:43
Dit is wel heel vreemd........

Vanmorgen stond ZIGGO op www.scifi-tv.nl (http://www.sci-fi-tv.nl), en was de petitie verdwenen.

Nu ineens staat ziggo er niet meer, en is de petitie weer terug :sad:

Wie heeft nieuws ?

funrider
21 april 2009, 07:57
Het was mij ook opgevallen dat ziggo op hun site de zenderlijst weer had gewijzigd en sci-fi had verwijderd uit de lijst. Wel typisch ook dat sci-fi eerst iets wijzigd op hun site en daarna terug zet. Ik heb t gister zelf niet gezien dat ze iets hadden gewijzigd. Maar niet opnieuw heeft toegevoegd samen met 13thstreet, slamtv.

De website van sci-fi is overigens:
http://www.scifi-tv.nl
Die van 13thstreet is:
http://www.13thstreet-tv.nl

renecl
21 april 2009, 08:10
Laten we het maar het beste van hopen :shock:

twigger
21 april 2009, 09:33
Lijkt er dus toch op dat het (nog) niet doorgaat.
Kan misschien een Ziggo medewerker iets meer duidelijkheid geven.

renecl
21 april 2009, 09:39
Ik hoop ook dat iemand iets officieels kan vertellen, als dit weer niet doorgaat is de teleurstelling wel heel erg groot. :?

twigger
21 april 2009, 09:44
Ik hoop ook dat iemand iets officieels kan vertellen, als dit weer niet doorgaat is de teleurstelling wel heel erg groot. :?Precies, we zitten er al jaren op te wachten en dan wordt eindelijk bekend gemaakt dat die zender erbij komt en een paar dagen later is hier nergens meer iets over te lezen.
Trouwens als het op de ziggo site staat is het toch officieel maar ja is ook weer verdwenen.:cry:
Mensen worden weer blij gemaakt met een dooie duif.

renecl
21 april 2009, 09:51
Jah, officieel vedwenen :?

Wordt toch eens tijd dat de grootste kabelaar van Nederland ook eens over de brug komt met echte zenders.

Ed
21 april 2009, 09:58
Jah, officieel vedwenen :?

Wordt toch eens tijd dat de grootste kabelaar van Nederland ook eens over de brug komt met echte zenders.Het is nog geeneens 4 mei :?

Wacht eerst eens rustig af...

renecl
21 april 2009, 10:15
Het is nog geeneens 4 mei :?

Wacht eerst eens rustig af...


Haha, ja maar na zolang wachten was het toch weer een teleurstelling dat deze weer van de site afgehaald is...............

Ed
21 april 2009, 10:36
Haha, ja maar na zolang wachten was het toch weer een teleurstelling dat deze weer van de site afgehaald is...............Ja, maar men praat zichzelf die teleurstelling aan door onnodig te speculeren. Tuurlijk kan het op de site vermeld staan, maar was het al een officiele introductie van het vernieuwde zenderoverzicht? Kan net zo goed een test zijn geweest om te kijken hoe het overzicht er 'live' uit ziet.

Allemaal speculaties, heb geduld ;)

Henk56
21 april 2009, 10:55
Afgelopen za. stond SciFi nog vermeldt, zondag is de zenderlijst aangepast.
Als het om een correctie ging,(van 1mei naar 4mei) dan was dit al aangepast dacht ik zo.

Het kan zijn dat SciFi naar een ander kanaal zou kunnen gaan, of uitstel(=afstel?)?

WpuntNL
21 april 2009, 10:59
of het kan gewoon allemaal nog door gaan en er is niks aan de hand en we maken ons te druk.

Ik ga er vanuit dat als een woordvoerder iets bekend maakt dat het dan zeer waarschijnlijk ook zo zal zijn. Zolang die nog niet geroepen heeft dat het anders gaat worden... blijft dat zo.

voorlopig is er vanuit Ziggo nog niks vernomen... dacht ik zo.

TVdigitaal
21 april 2009, 12:07
Afgelopen za. stond SciFi nog vermeldt, zondag is de zenderlijst aangepast.
Als het om een correctie ging,(van 1mei naar 4mei) dan was dit al aangepast dacht ik zo.

Het kan zijn dat SciFi naar een ander kanaal zou kunnen gaan, of uitstel(=afstel?)?

Geen afstel wel een ander kanaal nummer:wink:, en ook eerder dan 4 mei.
Gewoon even geduld tot volgende week.

renecl
21 april 2009, 12:11
:applause:

grensstreek
21 april 2009, 12:17
Geen afstel wel een ander kanaal nummer:wink:, en ook eerder dan 4 mei.
Gewoon even geduld tot volgende week.

Is dat plus wat er nog meer bij zal komen

BenJ
21 april 2009, 12:33
Geen afstel wel een ander kanaal nummer:wink:, en ook eerder dan 4 mei.
Gewoon even geduld tot volgende week.Klasse, zo help je speculaties de wereld uit.

renecl
21 april 2009, 13:46
Bij deze dan de officieele bevestiging !

En iedereen bedankt voor het invullen van de petitie :applause:

Beste Rene,

Dank je voor je email en excuses voor de erg late reply ivm personeelswisselingen. Hierdoor is de beantwoording van kijkersemails wat achterop geraakt.

We hebben goed nieuws….

Per 1 mei lanceren we met 13TH STREET en SCI FI bij Ziggo!!

Veel kijkplezier.

Met groet

Mijke Albersen
NBCU Service Desk
Benelux

Henk56
21 april 2009, 16:39
Geen afstel wel een ander kanaal nummer:wink:, en ook eerder dan 4 mei.
Gewoon even geduld tot volgende week.

De champagne op tafel tijdens de eerste uitzending waar?
Bij Ziggo!!!:idea:

funrider
22 april 2009, 09:07
Inderdaad chill. Zal vast wel goedkomen. Misschien maken ze eind deze maand of begin mei bekend van de lancering. Komt vast goed. :cool:

twigger
22 april 2009, 09:17
Komt wel vaker voor dat een zender wordt toegevoegd en later pas bekend gemaakt word.

dr abby
22 april 2009, 14:01
Bij deze dan de officieele bevestiging !

En iedereen bedankt voor het invullen van de petitie :applause:

Beste Rene,

Dank je voor je email en excuses voor de erg late reply ivm personeelswisselingen. Hierdoor is de beantwoording van kijkersemails wat achterop geraakt.

We hebben goed nieuws….

Per 1 mei lanceren we met 13TH STREET en SCI FI bij Ziggo!!

Veel kijkplezier.

Met groet

Mijke Albersen
NBCU Service Desk
Benelux

Het zal waar zijn hoor ik heb de zelfde mail.

Dank je voor je email en excuses voor de erg late reply ivm personeelswisselingen. Hierdoor is de beantwoording van kijkersemails wat achterop geraakt.


We hebben nu goed nieuws…..
Per 1 mei as. lanceren we met 13thSTREET en SCI FI bij Ziggo!!

Veel kijkplezier.

Met groet,

Mijke Albersen
NBCU Service Desk
Benelux

dus het moet wel voor het eggie zijn :wink:

thomas999
22 april 2009, 16:53
Jah, officieel vedwenen :?

Wordt toch eens tijd dat de grootste kabelaar van Nederland ook eens over de brug komt met echte zenders.
Je bedoelt natuurlijk wat jij "echte zenders" noemt.

Theunissen
22 april 2009, 18:42
Ja ik had vandaag de nieuwe TV Totaal ontvangen (mooie voorkant trouwens :thankyou:) en daar staat op pagina 129 (de voorlaatste).

"Ziggo gaat het digitale aanbod met 3 zenders verrijken: SciFi, 13th Street en SLAM!TV worden toegevoegd".

renecl
22 april 2009, 19:44
Je bedoelt natuurlijk wat jij "echte zenders" noemt.

Alle kanalen waarvoor ZIGGO moet betalen, en geen geld ontvangt

MrDroopy
23 april 2009, 17:16
het signaal van 13th street staat inmiddels op kanaal 16 op de kabel en die van sci-fi op kanaal 124. Helaas nog niet te bekijken: "Deze zender maakt geen deel uit van uw abonnement"

henklbr
23 april 2009, 17:31
het signaal van 13th street staat inmiddels op kanaal 16 op de kabel en die van sci-fi op kanaal 124. Helaas nog niet te bekijken: "Deze zender maakt geen deel uit van uw abonnement"

Hier in Tilburg (nog) niet hoor . . . :wink:

MrDroopy
23 april 2009, 17:36
Ze staan waarschijnlijk alleen op het testnetwerk.

rick70
23 april 2009, 19:00
Ze staan waarschijnlijk alleen op het testnetwerk.

Klopt 13th street op kanaal 16, SciFi Channel op kanaal 124 en SLAM!TV op kanaal 356. :) De zenders geven nu nog een E16 melding.

Dit had jij al doorgegeven zie ik nu. :lol:

hvanbeek
23 april 2009, 19:17
Klopt 13th street op kanaal 16, SciFi Channel op kanaal 124 en SLAM!TV op kanaal 358. :) De zenders geven nu nog een E16 melding.

Dit had jij al doorgegeven zie ik nu. :lol:

358? Da's toch VH1 ? Waar is die zender gebleven op het testnetwerk?

rick70
23 april 2009, 19:26
358? Da's toch VH1 ? Waar is die zender gebleven op het testnetwerk?

Je hebt helemaal gelijk. Ik heb het al aangepast. Dit moet zijn kanaal 356 voor SLAM!TV. :wink:

Jassy
23 april 2009, 19:28
OT:

Waar kan ik ook weer een lijstje vinden met nummers van het testnetwerk? Kan mij zo het testnummer voor het cogasgebied niet meer voor de geest halen.

hvanbeek
23 april 2009, 19:34
Je hebt helemaal gelijk. Ik heb het al aangepast. Dit moet zijn kanaal 356 voor SLAM!TV. :wink:

ik had zelf ook op 356 gegokt.. :) Dankl voor de update..ps wel apart 13 th street op kanaal 16...maar goed...Ziggo-logica

MrDroopy
23 april 2009, 19:38
OT:

Waar kan ik ook weer een lijstje vinden met nummers van het testnetwerk? Kan mij zo het testnummer voor het cogasgebied niet meer voor de geest halen.

Eh, niet. Voor Cogas is nu juist geen testnetwerk volgens mij. De rest is eenvoudig te vinden op het forum of met google.

rick70
23 april 2009, 19:46
ik had zelf ook op 356 gegokt.. :) Dankl voor de update..ps wel apart 13 th street op kanaal 16...maar goed...Ziggo-logica

In het stukje van Totaal TV staat dat 13th Street tot 1 juni ook als promotie in het Z1 pakket zichtbaar zal zijn. Misschien dat deze zender tijdelijk op kanaal 13 wordt doorgegeven. Niet logisch als deze later weer een ander kanaal krijgt in het Film en Entertainment pakket.

Jassy
23 april 2009, 19:47
Eh, niet. Voor Cogas is nu juist geen testnetwerk volgens mij. De rest is eenvoudig te vinden op het forum of met google.

Klopt, er is helaas geen testnetwerk voor het cogas gebied! Naja, we wachten af :)

hvanbeek
23 april 2009, 19:56
In het stukje van Totaal TV staat dat 13th Street tot 1 juni ook als promotie in het Z1 pakket zichtbaar zal zijn. Misschien dat deze zender tijdelijk op kanaal 13 wordt doorgegeven. Niet logisch als deze later weer een ander kanaal krijgt in het Film en Entertainment pakket.

zou kunnen...we wachten af ;)

TVdigitaal
23 april 2009, 21:10
zou kunnen...we wachten af ;)

13th street blijft langere tijd in Z1. Lang wachten hoef je niet volgende week zal e.a. bekend worden gemaakt en kun je ook kijken naar deze zenders.

us heit
24 april 2009, 00:09
Als Slam tv op 356 komt, betekend dit dat we nog steeds, naar de anti muziek muziekzender, MTV moeten kijken. Ik had zo gehoopt dat Slam tv deze zender zou vervangen en en MTV in het entertainment pakket geplaatst zou worden.

funrider
24 april 2009, 09:25
Inmiddels is ook de 'casema petitie' verwijderd van de scifi-tv.nl website
Bij de aanbieders pagina staat echter nog geen ziggo logo.
Overigens gek is ook dat er verschillende pagina's zijn die andere zaken tonen klik in het menu bovenin dan krijg je dit:
http://www.13thstreet-tv.nl/thuis-ontvangen/home.asp

klik je onderin in het menu dan krijg je dit:
http://www.13thstreet-tv.nl/howtoget/

dan is overigens ook de link boven hetzelfde als die onderin? Logica nee!:schater:

Overigens de websites kunnen wel een verfrissing gebruiken.
Hoezo achterhaalde info: http://www.13thstreet-tv.nl/aanmelden.asp

Ook mis ik op beide sites een mooi overzicht aan series die ze uitzenden.
Je hebt alleen de programmering pagina voor een gids. Daarnaast zijn er in het verleden enkele subsites gemaakt bijvoorbeeld voor Dexter en Sleeper Cell alleen niet geupdate voor 2e seizoenen.

http://www.13thstreet-tv.nl/dexter
http://www.13thstreet-tv.nl/sleepercell

renecl
24 april 2009, 20:49
Inmiddels is ook de 'casema petitie' verwijderd van de scifi-tv.nl website
Bij de aanbieders pagina staat echter nog geen ziggo logo.
Overigens gek is ook dat er verschillende pagina's zijn die andere zaken tonen klik in het menu bovenin dan krijg je dit:
http://www.13thstreet-tv.nl/thuis-ontvangen/home.asp

klik je onderin in het menu dan krijg je dit:
http://www.13thstreet-tv.nl/howtoget/

dan is overigens ook de link boven hetzelfde als die onderin? Logica nee!:schater:

Overigens de websites kunnen wel een verfrissing gebruiken.
Hoezo achterhaalde info: http://www.13thstreet-tv.nl/aanmelden.asp

Ook mis ik op beide sites een mooi overzicht aan series die ze uitzenden.
Je hebt alleen de programmering pagina voor een gids. Daarnaast zijn er in het verleden enkele subsites gemaakt bijvoorbeeld voor Dexter en Sleeper Cell alleen niet geupdate voor 2e seizoenen.

http://www.13thstreet-tv.nl/dexter
http://www.13thstreet-tv.nl/sleepercell


Ik moet toegeven dat de sites van beide zenders nogal weinig worden geupdate. En dat is jammer, want ze zien er wel erg mooi uit.

Laat men een voorbeeld nemen aan scifi.com , daar blijf je op terug komen, omdat er steeds weer nieuws is.

JG van Straten
26 april 2009, 19:36
13th street blijft langere tijd in Z1. Lang wachten hoef je niet volgende week zal e.a. bekend worden gemaakt en kun je ook kijken naar deze zenders.


Inmiddels zie ik de zenders SciFi Channel, 13e Street en SLAM!TV in de lijst staan van m'n Sony Bravia TV, compleet met EPG. Ook zie ik de al de ondertitels. Kijken of ik toegang heb gaat niet, want ik heb geen decodeer module voor de TV. Op m'n decoders van Ziggo zijn de zenders nog niet toegevoegd in de lijst.

ArChie
26 april 2009, 19:45
Op m'n decoders van Ziggo zijn de zenders nog niet toegevoegd in de lijst.
Klopt, deze kanalen zijn nog niet in de Network Information Tables (NIT) voor 5555 (Ziggo/Casema) en 8888 (Ziggo/Multikabel) gekoppeld aan een zogenaamde Logical Channel Number (LCN). Daarom worden ze niet getoond door de aanbevolen ontvangers. Uit de NIT voor network ID 500 blijkt dat de volgende LCN's zijn toegekend:

13th street -> 16
SciFi Channel -> 124
SLAM!TV -> 195


Bij gebruik van network ID 500 moeten de kanalen wel zichtbaar worden op aanbevolen ontvangers, maar die netwerk ID is alleen te gebruiken in Ziggo/Casema gebied.

Jassy
26 april 2009, 20:48
Klopt, deze kanalen zijn nog niet in de Network Information Tables (NIT) voor 5555 (Ziggo/Casema) en 8888 (Ziggo/Multikabel) gekoppeld aan een zogenaamde Logical Channel Number (LCN). Daarom worden ze niet getoond door de aanbevolen ontvangers. Uit de NIT voor network ID 500 blijkt dat de volgende LCN's zijn toegekend:

13th street -> 16
SciFi Channel -> 124
SLAM!TV -> 195


Bij gebruik van network ID 500 moeten de kanalen wel zichtbaar worden op aanbevolen ontvangers, maar die netwerk ID is alleen te gebruiken in Ziggo/Casema gebied.

Hmm rare nummering! Zal nog wel niet definitief zijn!

ArChie
26 april 2009, 20:56
Uit de NIT voor network ID 500 blijkt dat de volgende LCN's zijn toegekend:

13th street -> 16
SciFi Channel -> 124
SLAM!TV -> 195

Oeps, even in de verkeerde kolom gekeken voor SLAM!TV, 195 is de Service ID en de bijbehorende LCN moet 356 zijn. Excuses voor de verwarring.

us heit
27 april 2009, 00:54
Fan tv is al verwijderd. Dus zal 1 van de zenders dit kanaal wel overnemen.
Er wordt dus eerst weer een zender verwijderdt, voor er 3 bijkomen.
Ziggo zal strax wel van alle daken schreeuwen, dat er 3 zenders zijn toegevoegd, maar ze zwijgen als het graf, over al die zenders die we al kwijt zijn.

mgmarts
28 april 2009, 22:15
Ik zag net op de volgende pagina deze tekst: http://www.digitalekabeltelevisie.nl/nieuws/archives/2009/04/zenderwijzigingen_ziggo_1.shtml

Zenderwijzigingen Ziggo

28 april 2009

http://www.digitalekabeltelevisie.nl/nieuws/archives/img/ziggo.jpgZiggo voegt woensdag 29 april drie zenders toe aan het digitale tv-pakket. 13th Street (http://www.13thstreet-tv.nl/) wordt toegevoegd aan het digitale basispakket op kanaal 16. In het pakket muziek komt de zender Slam TV (http://www.slamfm.nl/page/tvhome). SciFi Channel (http://www.scifi-tv.nl/) wordt toegevoegd aan het Film & Entertainment pakket, en zal te zien zijn op kanaal 122. SciFi komt op 122 omdat deze zender bij bijna alle kabelaars op 122 wil komen. (Net zoals Het Gesprek op 25 wil zitten, en Consumenten TV op 321) Omdat op dit moment Fashion TV nog op 122 zit wordt deze verplaatst naar 124.
Vorige week al heeft Ziggo de zender Fan TV (http://www.kijkfan.tv/) uit het aanbod verwijderd.
Dus nu is ook duidelijk, waarom ze deze vreemde nummering toepassen.
Op verzoek van de zender zelf dus....

funrider
29 april 2009, 09:18
Zo de dag is dan vervroegd aangebroken dat de zenders worden toegevoegd vandaag. Good for you!

In een ander topic stond deze link:


Bron: http://www.ziggo.nl/televisie/nieuws/

Wat is deze link weggestopt hoe kun je die normaal via ziggo tv webpagina bereiken? Ook typisch zoals eerder genoemd is dat eerder zender aankondigingen hier stonden: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/nieuws


Overigens de zenderlijst en keuze pakketten zijn nog niet gewijzigd. De zenders zijn er op de website nog niet in opgenomen.

http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/
http://www.ziggo.nl/producten/televisie/extra-zenders/keuze-pakketten/muziek
http://www.ziggo.nl/producten/televisie/extra-zenders/keuze-pakketten/film

Wesmsn
29 april 2009, 09:58
Idd wat ben ik blij met deze zenders
Vooral met slam!tv
Maar wat ik wel raar vindt dat ik dan steeds op de verkeerde
Elkedag kijk bij het televisie nieuws..
Maar op de site's van
Slam!tv & Sicfi & Street, Niks bekend dat ze op ziggo zijn..
Ik dacht pas per 1 mei

Kanaal 16: 13Th Street
Kanaal 112: Scifi Channel
Kanaal 356: Slam!Tv

funrider
29 april 2009, 10:43
Idd wat ben ik blij met deze zenders
Vooral met slam!tv
Maar wat ik wel raar vindt dat ik dan steeds op de verkeerde
Elkedag kijk bij het televisie nieuws..
Maar op de site's van
Slam!tv & Sicfi & Street, Niks bekend dat ze op ziggo zijn..
Ik dacht pas per 1 mei

Kanaal 16: 13Th Street
Kanaal 112: Scifi Channel
Kanaal 356: Slam!Tv

Ja op ziggo site wat onduidelijk verstopt geen hond die het nu vind.

Op de sites ook gekeken van de zenders maar ook die zijn nog niet geupdate.

grensstreek
29 april 2009, 10:48
13th street op kanaal 16
SciFi Channel op kanaal 122
SLAM!TV op kanaal 356
Fashion TV op kanaal 124

Ja op ziggo site wat onduidelijk verstopt geen hond die het nu vind.

Op de sites ook gekeken van de zenders maar ook die zijn nog niet geupdate.

grensstreek
29 april 2009, 10:50
Idd wat ben ik blij met deze zenders
Vooral met slam!tv
Maar wat ik wel raar vindt dat ik dan steeds op de verkeerde
Elkedag kijk bij het televisie nieuws..
Maar op de site's van
Slam!tv & Sicfi & Street, Niks bekend dat ze op ziggo zijn..
Ik dacht pas per 1 mei

Kanaal 16: 13Th Street
Kanaal 112: Scifi Channel
Kanaal 356: Slam!Tv


De lijst zo hoe u hem er neer zet klopt niet dit moet zijn


13th street op kanaal 16
SciFi Channel op kanaal 122
SLAM!TV op kanaal 356
Fashion TV op kanaal 124

Vrijevogels
29 april 2009, 11:48
Om de lijst dan geheel compleet te maken:

13th street op kanaal 16
Hallmarkchannel op kanaal 112 ( was 113 )
SciFi Channel op kanaal 122
Fashion TV op kanaal 124
SLAM!TV op kanaal 356

Dit zijn alle wijzingen zo ver bij mij bekend.

Waarom hallmark naar 112 is gegaan, geen idee, nu is 113 weer leeg tussen 112 en 114, etc. Wordt een lekkere gaten kaas zo en er is geen mogelijkheid om met een humax de kanaal nummers te wijzigen helaas.

twigger
29 april 2009, 11:58
Dat begrijp ik ook niet waarom Hallmark van 113 naar 112 is verhuisd. wie bedenkt zoiets??

Ardana
29 april 2009, 12:27
Toch gaat de uitzending van Sci-Fi Channel nog niet helemaal lekker. Zat naar Star Trek 'de volgende generatie' te kijken en die ging 1x een minuutje op zwart en om 12:13u bleef ie zwart. Wisselen van kanaal hielp niet. Na 5 minuten heb ik de TV en decoder uitgezet. :sad:

G.bruiker
29 april 2009, 14:43
Toch gaat de uitzending van Sci-Fi Channel nog niet helemaal lekker. Zat naar Star Trek 'de volgende generatie' te kijken en die ging 1x een minuutje op zwart en om 12:13u bleef ie zwart. Wisselen van kanaal hielp niet. Na 5 minuten heb ik de TV en decoder uitgezet. :sad:

Idem met 13th street.. denk dat ze er nog mee bezig zijn..
Hoop wel op een goede lijst..

Wesmsn
29 april 2009, 15:13
Idd klopt
Ik zat naar slam!tv te kijken
Vette zender en dan plotseling is het beeld zwart
En dan krijg je E13 Geen signaal, als ik het goed zeg
Maar ik maak er geen probleem van
Ik ben al blij dat ik het nu al kan kijken:)
Ik dacht pas per 1 mei,
Wat ik gewoon wel raar blijf vinden
Nergens is het bekend bij de site's van deze zender's

Vrijevogels
29 april 2009, 19:38
Idem met 13th street.. denk dat ze er nog mee bezig zijn..
Hoop wel op een goede lijst..

Hier de hele dag 13th street erop gehad en geen enkele storing gehad, zit wel in 't voormalige @home gebied, kan dat er wat mee te maken hebbben :?:

Theunissen
29 april 2009, 21:07
SciFi lijkt me een leuke zender maar ze zenden wel in een bagger formaat uit 4:3 met boven en onder grote zwarte balken ? Welkom in de 21 eeuw zou ik zeggen. Te triest voor woorden eigenlijk. Dat ze een voorbeeld nemen aan 13th Street. Die zenden ook in 4:3 uit maar wel zonder boven en onder balken.

G.bruiker
29 april 2009, 21:43
SciFi lijkt me een leuke zender maar ze zenden wel in een bagger formaat uit 4:3 met boven en onder grote zwarte balken ? Welkom in de 21 eeuw zou ik zeggen. Te triest voor woorden eigenlijk. Dat ze een voorbeeld nemen aan 13th Street. Die zenden ook in 4:3 uit maar wel zonder boven en onder balken.

Komt anders van dezelfde firma af hoor... ligt aan de film vanmiddag was alles netjes full screen.

funrider
29 april 2009, 21:55
Overigens de zenderlijst en keuze pakketten zijn nog niet gewijzigd. De zenders zijn er op de website nog niet in opgenomen.

http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/
http://www.ziggo.nl/producten/televisie/extra-zenders/keuze-pakketten/muziek
http://www.ziggo.nl/producten/televisie/extra-zenders/keuze-pakketten/film

Inmiddels is op deze pagina's en de Z1 pagina het nieuwe zender aanbod toegevoegd.

boxy
29 april 2009, 23:51
Waarom zendt Sci-Fi recente series als Enterprise in hemelsnaam uit in 4:3 letterbox... da's behoorlijk teleurstellend.

*was al gemeld zie ik, blijft triest... *

AW78
30 april 2009, 02:24
Idd wat ben ik blij met deze zenders
Vooral met slam!tv

Hier had ik ook wel wat van verwacht maar eerlijk gezegd valt het me wat tegen, omdat het gewoon weer een zender is die clips uit alle genres uitzendt. Eerder nog werd verteld dat ze gericht waren op de dance scene en dat er behalve clips ook andere interessante items over dance aan bod zouden komen. Maar wie weet, hij zit er pas een dag op, hoop dat er nog wat verbetering komt.

twigger
30 april 2009, 08:36
SciFi lijkt me een leuke zender maar ze zenden wel in een bagger formaat uit 4:3 met boven en onder grote zwarte balken ? Welkom in de 21 eeuw zou ik zeggen. Te triest voor woorden eigenlijk. Dat ze een voorbeeld nemen aan 13th Street. Die zenden ook in 4:3 uit maar wel zonder boven en onder balken.Liever boven en onder zwarte balken, als ze dat beeldvullend uitzenden valt er links en rechts beeld weg.(wordt dan ingezoomd)

Damandan
30 april 2009, 11:41
Het liefst had ik gewoon gehad dat ze uit zouden zenden zoals het hoort. 16:9 in 16:9 en 4:3 in 4:3. Dit is beter voor de beeld qualiteit en als het goed is ziet dan iedereen de films/series zoals het hoort. Voor een relatief nieuwe zender lijkt het me ook zo dat ze een uitzendstraat hebben die geschikt is voor 16:9. Kan me niet voorstellen dat ze nog uitzendstraten produceren die niet geschikt zijn voor 16:9, dus is het 'met een knop omgooien' gepiept om in 16:9 uit te gaan zenden.

Wesmsn
30 april 2009, 14:48
Ik kijk al de heletijd slamtv
En ik heb sinds gisteren en vandaag al heel vaak de zelfde clips
Achter elkaar gezien..

hapklaar
9 mei 2009, 16:49
Welke SciFi stream krijgen we in NL eigenlijk? De programmering komt helemaal niet overeen met scifi.co.uk of scifi.com

Wie weet dit?

ArChie
9 mei 2009, 16:51
Welke SciFi stream krijgen we in NL eigenlijk? De programmering komt helemaal niet overeen met scifi.co.uk of scifi.com

Wie weet dit?
Een speciale op Nederland gerichte uitvoering van SciFi. Zie ook:
http://www.scifi-tv.nl/

pkonings
9 mei 2009, 16:56
Kijk op http://www.scifi-tv.nl/ voor de goede programmering.

hapklaar
9 mei 2009, 16:57
Een speciale op Nederland gerichte uitvoering van SciFi. Zie ook:
http://www.scifi-tv.nl/

Bedankt voor je supersnelle antwoord! Weet je ook of er alleen maar in 4:3 uitgezonden wordt, of ook 16:9 full screen? Zolang ik vandaag heb gekeken heb ik alleen maar 4:3 gezien, ook widescreen uitzendingen.

pkonings
9 mei 2009, 17:06
Vooralsnog alleen 4:3. Je hebt wel vaak de zwarte balken in beeld. Maar dan moet je zelf het beeld corrigeren.
Zover ik kan zien gebeurd dat in ieder geval bij de series die in breedbeeld gemaakt zijn.

julius
11 mei 2009, 23:04
Jammer maar Sci-Fi is niet echt een reden om het totaal of entertainment pakket te nemen. Als ze nou meer in breedbeeld gaan uitzenden (denk aan de nieuwe series, die zijn toch allemaal al in breedbeeld?)

dj-scratch
14 mei 2009, 14:33
Vindt het aanbod ook zeer mager
paar series en af en toe een film
en dan ook nog tig keer herhalen per dag lijkt filmnet wel van vroeger

G.bruiker
14 mei 2009, 16:14
Eerst allemaal roepen "we willen Sci-Fi" en nu het er is, is het weer niet goed.
Het aanbod was al lang bekend voordat men petities ging tekenen om de zender te krijgen,dus misschien eerst eens kijken wat zenden ze nu uit voordat we gaan roepen,we willen het.
Het lijkt wel alsof iedereen maar is gaan mee roepen,wij willen sci-fi zonder daadwerkelijk te kijken,is deze zender nu wel zo interessant ?

Misschien eens wat meer toekomstgericht gaan denken,nu in een klap het bereik in Nederland bijna landelijk dekkend is,zullen de series en dergelijke ook gaan veranderen.
Als we zo negatief blijven doen haalt Ziggo het er misschien weer af en dan is de hoop op een snellere terugkomst of andere series helemaal vervlogen.
En als Ziggo de zender weg haalt,is het weer schreeuwen.
Er is nog steeds geen verplichting opgelegd tot het bekijken van deze zender en meer betalen doen we er ook niet voor,geef ze even de tijd.

Damandan
14 mei 2009, 16:33
Scifi channel zal zich, net zoals dat vroeger met de Amerikaanse variant was, eerst moeten 'settlen'. Naarmate er een grotere distributie oppervlakte is komen er meer inkomsten en kan er zodoende meer/beter materiaal ingekocht worden waardoor de bekendheid en populariteit van de zender hoger wordt. Hierdoor wordt er weer meer naar gekeken en wordt het wederom ook voor mensen die reclame tijd willen inkopen interessanter. Voor een kleine Nederlandse aflegger van SciFi Channel vind ik het serie aanbod nog niet eens zo slecht. Zo zie je Battlestar Galactica, Sanctuary en vast nog een aantal andere series als premiere bij SciFi, dat heb ik tot op heden bij de meeste extra kanalen van de PO nog niet gezien. Dus als iemand al kritiek uit wil oefenen doe dat dan bij 100% herhaal zenders zoals die van de PO die onnodige veel bandbreedte opvreten.

Henk56
14 mei 2009, 17:53
Mee eens!

Er draaien echt goede series, en dat ze 'vaak' herhaald worden is ook wel prettig, een gemiste uitzending is zo weer op de buis/LCD.

Natuurlijk zal het aanbod later wel meer worden.
SciFi ga zo door en blijf alert voor goede series! :-P

@dj-scratch: Of anders Poll starten met de serie's die graag zien wilt.

funrider
14 mei 2009, 18:16
Scifi channel zal zich, net zoals dat vroeger met de Amerikaanse variant was, eerst moeten 'settlen'. Naarmate er een grotere distributie oppervlakte is komen er meer inkomsten en kan er zodoende meer/beter materiaal ingekocht worden waardoor de bekendheid en populariteit van de zender hoger wordt. Hierdoor wordt er weer meer naar gekeken en wordt het wederom ook voor mensen die reclame tijd willen inkopen interessanter. Voor een kleine Nederlandse aflegger van SciFi Channel vind ik het serie aanbod nog niet eens zo slecht. Zo zie je Battlestar Galactica, Sanctuary en vast nog een aantal andere series als premiere bij SciFi, dat heb ik tot op heden bij de meeste extra kanalen van de PO nog niet gezien. Dus als iemand al kritiek uit wil oefenen doe dat dan bij 100% herhaal zenders zoals die van de PO die onnodige veel bandbreedte opvreten.

Groot voordeel is nu wel dat de distributie al een flink stuk groter is geworden in Nederland ik hoop dan ook dat het aanbod ook zal verbeteren maar we moeten het inderdaad wel even tijd geven. Mooi is wel dat de zender een aantal premiere programma's brengt. Ook de andere zender (ben daar zelf enthousiaster over) brengt veel premiere series zoals o.a. Dexter, Sleeper Cell en The Wire.

vince_vega
14 mei 2009, 23:19
Enige wat ik jammer vind dat ze op sci-fi geen Stargate uitzenden. Maar dat zit er ook niet aan te komen volgens mij. Ik meende ergens een keer gelezen te hebben dat ze daar de rechten niet voor hebben.
Correct me if I'm wrong.

DonaldDuck
15 mei 2009, 15:56
Ik ben er tevreden mee. Degenen die nu lopen te zeuren moeten eens bij zichzelf te rade gaan. Eerst er om zeuren, en nu het er is alleen maar zeuren dat het niet is wat je had verwacht. Had je nou werkelijk een zender verwacht die alleen maar topseries en films zou uitzenden? Neen, want dat kost geld, en daar betaal je dus logischerwijs ook voor (denk eens aan het Canal+ van vroegâh, Film1 noem ik even niet want dat is een aanfluiting). Bovendien, zoals hierboven ook al gezegd is: het aanbod van SciFi en 13th Street was al lang bekend voordat het op het Ziggo netwerk is gekomen. Je had dus makkelijk kunnen weten wat je kon verwachten, dus ophouden met dat gezeur alstublieft.
Het enige wat wellicht verbeterd zou kunnen worden is dat er in breedbeeld uitgezonden moet gaan worden, verder ben ik er dik tevreden mee.
Edit: en natuurlijk de beeldkwaliteit wat opschroeven, maar ik denk dat dat voornamelijk aan de distributie van Ziggo ligt.
Zo, zullen we dan nu weer gaan strijden voor MTV2 en MTV Hits terug in het aanbod? Of BBC Entertainment erop?

CeeS
15 mei 2009, 21:21
en natuurlijk de beeldkwaliteit wat opschroeven, maar ik denk dat dat voornamelijk aan de distributie van Ziggo ligt.

Eerder aan de oude series. Er vind tijdens distributie geen kwaliteitsverlies meer plaats. Jij ziet het zoals het bij Ziggo binnenkomt, dat wordt één op één doorgegeven.

catastrofus
15 mei 2009, 21:52
Eerder aan de oude series. Er vind tijdens distributie geen kwaliteitsverlies meer plaats. Jij ziet het zoals het bij Ziggo binnenkomt, dat wordt één op één doorgegeven.

Op mijn glasbak ziet het er allemaal prima uit. Het enige probleem is dat ze geen StartGate uit kunnen zenden :wink: Maar voor de rest is het prima. Heb hem vroeger een tijdje kunnen bekijken via Premiere (incl duitse nasynchronisatie :sad: totdat de codering werd aangepast) en dan is dit een veel betere keuze. Oftewel, ik ben fan van sci-fi :cool:

Gert.

funrider
17 mei 2009, 12:52
Edit: en natuurlijk de beeldkwaliteit wat opschroeven, maar ik denk dat dat voornamelijk aan de distributie van Ziggo ligt.


Op het chelloo.com topic is al eens over de bitrate gesproken. Ik dacht dat deze toen rond de 5Mbps ligt (gelijk aan BBC) voor zowel 13thstreet als SCI-FI beide gaan ook via de Mediagateway.

funrider
27 mei 2009, 11:48
Ik zag vandaag tot mijn verbazing dat sci-fi Benelux in Nederland met een online advertentie campagne bezig is. Onderstaand screenshot is van een flash advertentie van fok.nl (http://www.fok.nl) het zou leuk zijn als ze er ook één hebben van 13th street daar ben ik zelf meer fan van. Inmiddels ook een hyves pagina (http://tv-13thstreet.hyves.nl) aangemaakt (alleen nog niet vindbaar in hyves?)

http://www.funriders.net/temp/SCIFI_NL_Promo_Fok.nl.jpg

renecl
27 mei 2009, 11:54
Ik vindt het aanbod al prima, tis lekker kijken en de herhalingen geeft niet zo.

Wat ook fijn is dat men bij de EPG info ook het afleveringsnummer en titel neerzetten. Zo kun je kijken of je iets al gezien hebt.

Grt,
Rene

twigger
27 mei 2009, 12:20
Inmiddels ook een hyves pagina (http://tv-13thstreet.hyves.nl) aangemaakt (alleen nog niet vindbaar in hyves?)

http://www.funriders.net/temp/SCIFI_NL_Promo_Fok.nl.jpg[/quote]
pas 1 lid zie ik :-P

funrider
27 mei 2009, 12:30
Inmiddels ook een hyves pagina (http://tv-13thstreet.hyves.nl) aangemaakt (alleen nog niet vindbaar in hyves?)

pas 1 lid zie ik :-P


vers geopend 2 dagen geleden. En als de zoek functie niet de hyve pagina weergeeft wordt t ook lastig. Wordt jij het 2e lid of geen hyves? :pompom:

twigger
27 mei 2009, 12:40
vers geopend 2 dagen geleden. En als de zoek functie niet de hyve pagina weergeeft wordt t ook lastig. Wordt jij het 2e lid of geen hyves? :pompom:2 lid (ik) is erbij:wink:

Lutjemac
27 mei 2009, 13:27
3e lid erbij wie volgt :applause:

Groeten LM

wdn
27 mei 2009, 16:35
Ik vindt het aanbod al prima, tis lekker kijken en de herhalingen geeft niet zo.

Wat ook fijn is dat men bij de EPG info ook het afleveringsnummer en titel neerzetten. Zo kun je kijken of je iets al gezien hebt.

Grt,
ReneDie herhalingen is zeker niet erg vind ik.
Normaal kijk je 1 epsiode per week als het om een zender als Veronica, sbs, net 5 of rtl gaat. Dat kan nu ook edoch je hoeft niet perse op die ene dag te kijken want het word zo vaak herhaald dat er toch wel een moment in de week is dat het beter uitkomt.

En daarbij zijn alle series goed :) Eureka is genieten. Sanctuary ook. Painkiller Jane vind ik minder. Battlerstar Gallactica ben ik al verder in maar dat komt ook goed.

Wat me wel heel erg meevalt is de serie Tremors. De films waren maar zo zo maar de serie zelf is leuk. Leuker dan ik had verwacht :)

Nee SCI-FI channel is mijn hoofdzender geworden. Zeker 4 dagen in de week staat rond 20:30 SCI-FI channel op :) :)

Leetje65
27 mei 2009, 16:38
ja sci fi channel is zekr goed en inderdaad ben blij dat Sactuary en Eureka er op uit gezonden worden die zijn erg goed.

nu nog een Hyves er van maken :-P

Dark Angel
28 mei 2009, 12:48
Toen we SciFi channel kregen heb ik een vreugde dansje gemaakt :pompom:

Ik vind het aanbod wel goed, want SciFi is een Amerikaanse tv channel, dus gebasseerd op amerikaanse tv model. Dus geen 1 aflevering per week uitzenden, maar dat aflevering meerdere keren uitzenden op verschillende tijden/dagen. Daar ben ik wel blij mee...
Stel je eens voor: je neemt 2 mooie sci-fi films op op 2 kanalen, zoals sbs6 en net5, en je wil graag ook 2 goede sci-fi serie op scifi-tv kanaal opnemen... verdorie... maar dat is geen probleem, je kunt ze op een latere tijdstip/dag weer kijken.

Kortom... herhaling van scifi-tv kan je leven redden :wink:
Denk eraan, nederlandse kanalen herhalen wel eens tv series/films, maar op een langere periode. Daar heb ik geen zin in, over 6 maanden? nou ja, daaaaag!

Ik wou dat SBS6, Net5, Veronica en RTL groep ook amerikaanse tv model gebruiken. Dan kunnen die ****ing tv sell en nog meer rotzooi weg.

AW78
29 mei 2009, 11:08
Dan kunnen die ****ing tv sell en nog meer rotzooi weg.
Verschil is natuurlijk wel dat die "TV Sell" geld oplevert terwijl voor het vaak uitzenden van die series waarschijnlijk ook meer geld betaald moet worden.

renecl
29 mei 2009, 12:16
Toen we SciFi channel kregen heb ik een vreugde dansje gemaakt :pompom:

Ik vind het aanbod wel goed, want SciFi is een Amerikaanse tv channel, dus gebasseerd op amerikaanse tv model. Dus geen 1 aflevering per week uitzenden, maar dat aflevering meerdere keren uitzenden op verschillende tijden/dagen. Daar ben ik wel blij mee...
Stel je eens voor: je neemt 2 mooie sci-fi films op op 2 kanalen, zoals sbs6 en net5, en je wil graag ook 2 goede sci-fi serie op scifi-tv kanaal opnemen... verdorie... maar dat is geen probleem, je kunt ze op een latere tijdstip/dag weer kijken.

Kortom... herhaling van scifi-tv kan je leven redden :wink:
Denk eraan, nederlandse kanalen herhalen wel eens tv series/films, maar op een langere periode. Daar heb ik geen zin in, over 6 maanden? nou ja, daaaaag!

Ik wou dat SBS6, Net5, Veronica en RTL groep ook amerikaanse tv model gebruiken. Dan kunnen die ****ing tv sell en nog meer rotzooi weg.

Helemaal mee eens, juist de programma's van onze commercieele omroepen worden niet (of nauwelijks) meer herhaald.

funrider
29 mei 2009, 13:23
Helemaal mee eens, juist de programma's van onze commerciëele omroepen worden niet (of nauwelijks) meer herhaald.

vind dat comedy central dat ook leuk doet qua meerdere momenten kijken. Wat ik ook zeer waardeer is dat door de weeks rond de klok van 24uur je nog lekker series kunt kijken waar het op de RTL en SBS zenders allemaal foute tell sell girls zitten.

Bij 13th street en sci-fi gaan ze ook lekker door met series zonder dat soort reclame tv. Ik vraag me ook werkelijk af of er nu echt nog veel mensen anno 2009 bellen met dat soort vage bel bedrijven tja het moet bijna wel want anders waren ze er wellicht ook niet meer. Zelfde geldt voor de Jamba achtige telefoon reclames die helaas tegenwoordig na 22uur 's avonds ook op zenders als Net5 of Veronica langskomen en dan vaak nog 2x zelfde reclame in zelfde reclame blok grrrr