View Full Version : Gebruik EPG in Loewe-tv


crameron
9 april 2008, 18:02
Ik sta op het punt een Loewe Individual te kopen. Volgens de verkoper is het niet mogelijk om de in de tv aanwezige EPG te gebruiken voor digitale zenders i.c.m. Digitaal Totaal van @Home. Dit lijkt mij nogal onwaarschijnlijk.
Zijn er fotum-leden in het Essent-gebied die hier ervaring mee hebben?
Alvast bedankt voor de reactie.

PS. Volgens de verkoper zou het alleen kunnen als ook een satelliet-ontvanger werd gebruikt.

CeeS
9 april 2008, 19:16
Ik heb niet zo'n TV, maar het je dit topic (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=9173&page=3)al eens doorgelezen ?

crameron
9 april 2008, 20:34
Bedankt voor je reactie. Ik had deze topiic wel gezien, maar we zijn nu al weer een paar maanden verder. Bovendien ging dit -dacht ik- specifiek over Multikabel. Op Kieskeurig las ik in een recente review: "Digitale decoder werkt prima samen met Essent, ook EPG werkt goed". Onder het motto "check en dubbelcheck" wil ik ook graag ervaringen van anderen horen.

mr-leo
9 april 2008, 22:01
Je moet waarschijnlijk sowieso een AlphaCrypt CAM aanschaffen (ong. 125 euro) en dan hopen dat het werkt (en blijft werken).

anoniem
9 april 2008, 22:07
Het gebruik van niet goedgekeurde ontvangers / IDTV's en CAM module(s) is geheel op eigen risico. Zesko kan deze apparatuur niet ondersteunen en eveneens niet in instaan dat het functioneert en/of blijft functioneren.

crameron
10 april 2008, 15:55
Op mijn verzoek heeft de verkoper het nog eens uitgeprobeerd en....tot zijn verbazing werkt de programmagids wel. De deskundigheid van verkopers. Maar goed, het probleem is opgelost.