View Full Version : Oude berichten bijwerken niet langer mogelijk door te veel afbeeldingen


ArChie
30 maart 2008, 13:31
Ik probeerde de Exx foutmeldingen lijst uit te breiden met de betekenis van de E37-32 melding waarop ik de volgende fout kreeg:

Je bericht bevat 27 afbeeldingen. Je mag slechts 4 afbeeldingen invoegen. Ga terug, verhelp het probleem en probeer het opnieuw.

Onder afbeeldingen vallen ook smileys, de vB-code [img] en de HTML-code <img>. Je kunt deze onderdelen alleen gebruiken als ze door de beheerder zijn ingeschakeld.

Deze beperking houdt in dat er dus ook geen reviews van apparatuur meer geplaatst kunnen worden en andere tips topics niet meer aangepast of toegevoegd kunnen worden. Niet handig die beperking.

CeeS
30 maart 2008, 18:20
Ik zie dat ik niet meer dan 4 plaatjes kan uploaden, is het mogelijk om dit wat ruimer in te stellen zodat ik artikelen waarbij meer plaatjes nodig zijn zoals reviews e.d. kan maken ??

Bedankt voor de melding, natuurlijk is dat mogelijk !
Standaard staat vbulletin veilig ingesteld tegen spammers die door onbeperkte plaatjes het forum kunnen overspoelen met lange berichten waardoor de boel onleesbaar kan worden. Maar dat kan bij ons wel wat minder-veilig (zolang het goed gaat).

Als er meer opties zijn waarvan jullie denken dat ze verbeterd kunnen worden horen wij dat graag zodat we ze kunnen aanpassen.

TVAS
31 maart 2008, 16:50
Ik probeerde de Exx foutmeldingen lijst uit te breiden met de betekenis van de E37-32 melding

ArChie, waar kan ik de al bestaande foutmeldingen lijst vinden?

ArChie
31 maart 2008, 16:56
ArChie, waar kan ik de al bestaande foutmeldingen lijst vinden?
Hier (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=9277)

(Grappig, het bovenstaande antwoord "Hier" is te kort om als antwoord te versturen. Met dit erbij gaat het wel lukken.)