Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Ziggo komt met TV Italiano

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo komt met TV Italiano

Ziggo heeft vanmorgen in een persbericht laten weten te komen met een aantal Italiaanse zenders die via een app op de Horizon ontvanger te bekijken zullen zijn.

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox app als bèta versie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden . Eerder dit jaar lanceerde Ziggo TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst wil Ziggo via Horizon TV meer apps met - buitenlandse -  zenders aanbieden.

TV Italiano: zes Italiaanse zenders op één app
Vanaf september zijn de Italiaanse tv-zenders  via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan niet.

“Ziggo biedt haar klanten een steeds rijkere kijkervaring. Naast het reguliere aanbod bepaalt de klant graag zelf wat en wanneer hij of zij kijkt. Met het toevoegen van TV Française en straks TV Italiano komen we tegemoet aan de wens van klanten die graag TV zenders in hun eigen moedertaal willen zien. Zo halen we een stukje Italië naar Nederland voor de Italië liefhebber en doen hier ongelofelijk veel mensen een plezier mee. Dit hebben we al gemerkt bij de enthousiaste reacties van Francofielen na de introductie van TV Française. Op termijn kunnen we via deze innovatie meer (buitenlandse) kanalen aanbieden en aan nog meer wensen van klanten voldoen,” aldus Peter Dörr, Chief Commercial Officer.

Horizon TV: het TV kijken van nu
De Italiaanse zenders zijn te zien met een app via Horizon TV.  Via het menu van de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot meer dan 80 apps voor op tv zoals Youtube,  Sport Experience, Nu.nl, Kijk met Twitter en thuisbezorgd.nl. Alle apps zijn gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Na populaire functionaliteiten als Replay TV, MyPrime en Horizon Go, introduceerde Ziggo de app ‘TV Française’ en binnenkort TV Italiano. Hiermee bedienen wij een specifieke doelgroep die TV- zenders graag in de eigen moedertaal wil zien. Op termijn introduceren we ook soortgelijke apps speciaal voor liefhebbers van andere buitenlandse zenders.


 

Ziggo Sport naar Mediapark Hilversum

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo Sport naar Mediapark Hilversum

Ziggo Sport verhuist in januari 2017 naar het Media Park in Hilversum. Dat maakte Ziggo vandaag bekend op het Mediapark Jaarcongres. De huidige Studio 20 wordt komende half jaar grondig verbouwd en uitgebreid. Er komen zowel nieuwe studio’s als werkruimtes voor de tientallen medewerkers. Ziggo werkt samen met NEP, facilitair en technisch dienstverlener in de televisie- en de live evenementenindustrie.

ziggo-sport naar mediapark

Met de verhuizing maakt Ziggo Sport een volgende stap, omdat het grotere en geavanceerde producties mogelijk maakt. Vanaf januari 2017 komen alle programma's van Ziggo Sport vanuit een vernieuwde, grotere studio en kan de zender gebruik maken van de nieuwste technische mogelijkheden.

Ziggo CEO Baptiest Coopmans is enthousiast: “Dit past in onze strategie om een toonaangevend media- en entertainmentbedrijf te zijn. We hebben zowel een groot serviceapparaat als de content in huis om de consument thuis plezier te verschaffen. Denk hierbij aan Ziggo Sport maar ook aan muziek, film en series.”

CEO Michiel van Duijvendijk van NEP: “Het is fantastisch dat wij voor Ziggo de complete eindregie en alle technische productiefaciliteiten voor hun sportzenders kunnen bouwen en onderhouden. De bouw van nieuwe studio’s, werkruimtes voor medewerkers, regie- en redactieruimtes is inmiddels begonnen. Eigenlijk de complete productieketen, van content creatie tot distributie."

Ook de gemeente Hilversum ziet de komst van Ziggo Sport op het Media Park positief in. Wethouder Wimar Jaeger: “Het is belangrijk voor Hilversum om de krachten te bundelen in het hart van de media bedrijven, waardoor samenwerking met relevante bedrijven makkelijker en sneller tot stand komt.”

Op de foto van links naar rechts Jack van Gelder (Ziggo Sport), Wimar Jaeger (loco-burgemeester van Hilversum), Michiel van Duijvendijk (CEO NEP Netherlands) en Baptiest Coopmans (CEO Ziggo)

 

Ziggo met één naam in zakelijke markt

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo met één naam in de zakelijke markt

Ziggo ZakelijkDe namen Esprit Telecom en Zoranet, twee dochterbedrijven van Ziggo, verdwijnen vanaf 15 juni 2016 en worden vervangen door Ziggo (Zakelijk). De ongeveer 100 medewerkers, de producten en diensten worden integraal onderdeel van het Ziggo portfolio in de zakelijke markt. Aan bestaande contracten, alsmede de producten, diensten en service verandert niets.

Naar de markt toe zullen alle zakelijke activiteiten onder de merknaam Ziggo Zakelijk vallen. Het logo van Ziggo Zakelijk staat vanaf 15 juni op alle communicatie uitingen. Bovendien is alle informatie over Ziggo in de zakelijke markt te vinden op één website: www.ziggo.nl/zakelijk

Ziggo zegt dat klanten en partners van zowel Ziggo als Esprit Telecom en Zoranet profijt zullen hebben van een verdere verbreding van de producten en diensten, waaronder CPS/WLR, IP VPN, Data en diverse oplossingen voor de Retailmarkt.

Met Ziggo Zakelijk worden bedrijven en instellingen voorzien van:

  • Een betrouwbaar spraak- of datanetwerk over coax, dsl en glasvezel, afgestemd op de communicatiebehoefte van de betreffende organisatie
  • Schaalbare oplossingen die toekomst vast zijn, voor ZZP, het MKB, de grootzakelijke markt en de publieke sector

 

 

 

GP Monaco online te zien

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo zendt Grand Prix Monaco met Max Verstappen online live uit voor heel Nederland

Ziggo stelt de livebeelden van de Grand Prix Formule 1-race in Monaco eenmalig online beschikbaar voor heel Nederland. De beelden zijn te bekijken op www.ziggo.nl/monaco
Vanzelfsprekend zijn ze ook te zien voor abonnees op Ziggo Sport Totaal en voor alle Ziggo klanten op het gratis sportkanaal.

De uitzending is zondag 29 mei aanstaande vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur te bekijken. Dat is inclusief voor- en nabeschouwing en met commentaar van Olav Mol.

Door de enorme belangstelling na het succes van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje wil Ziggo op deze manier ook alle Nederlanders eenmalig laten genieten van het spektakel. Formule 1-races zijn het hele jaar door te zien op Ziggo Sport Totaal (voor abonnees) en voor alle Ziggo klanten op de gratis sportzender op kanaal 14.

Het volledige uitzendschema:

  • 12.00 - 12.30 uur Waar was jij toen Max won
  • 12.30 - 13.00 uur Samenvatting kwalificatie Grand Prix Monaco
  • 13.00 - 14.00 uur Voorbeschouwing Grand Prix Monaco (live)
  • 14.00 - 16.00 uur Race Grand Prix Monaco (live)
  • 16.00 -16.30 uur Nabeschouwing Grand Prix Monaco (live)

 

 

 

Ziggo verhoogt naar 300Mbit

E-mail Afdrukken PDF

Ziggo verhoogt internet snelheid naar 300/30Mbit

speedPer 2 mei 2016 heeft Ziggo het snelste internet abonnement van 200/20 voor nieuwe klanten verhoogd naar 300/30 Mbit.  Wel is de prijs van dit abonnement 4 euro per maand duurder geworden.

Bestaande klanten van Ziggo die een nieuw "Connect" abonnement hebben kunnen via "mijn ziggo" ook kiezen voor de nieuwe snelheid. De prijs van het gewijzigde abonnement is dan 4 euro duurder.  Deze wijziging heeft geen consequenties voor de contractduur en er worden geen activatiekosten in rekening gebracht.  Bestaande klanten met een 'oud' Ziggo abonnement kunnen om gebruik te maken van deze snelheid hun abonnement om laten zetten naar een nieuw "Connect" abonnement door contact op te nemen met de klantenservice.

 
Pagina 1 van 5